Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 104.
-
Καλημέρα Σκέφτομαι από su να το γυρίσω σε magisk σε αυτη την αναβάθμιση. Ποια διαδικασία πρέπει να ακολουθήσω; Αξίζει να το κάνω; Σε santoni
-
Σε Santoni την πέρασα το πρωί και φαίνεται οκ. Ευχαριστούμε
-
Και σε μένα την αριθμομηχανή την γράφει σαν MI calculator αλλά αφού δουλεύει δεν το θεωρώ πρόβλημα. Αντίθετα θεωρώ μεγάλο πρόβλημα που δυσκολεύεται να ανοίξει η εφαρμογή τηλέφωνο. Πολλές φορές όταν πατάω τη εφαρμογή για να κάνω κλήση μου βγάζει για αρκετά δευτερόλεπτα μαύρη οθόνη και μετά από λίγο βγάζει το μήνυμα [δυστυχώς η εφαρμογή επαφές και...] και μου δίνει επιλογή ακύρωση η αναφορά.
-
Μόλις την πέρασα σε santoni. Φαίνεται να είναι οκ Ευτυχώς γιατί με την προηγούμενη που είχα (7.9.7) είχε πολλά κολλήματα. Συνεχίστε την καλή δουλειά.
-
Παράθεση από bilnas7: “Παιδιά στο link για την AROMA του Santoni γράφει Tiffany, μπερδεύτηκαν τα λινκ ή κατεβάζουμε κανονικά ? ” Και σε μένα το ίδιο έγινε και χωρίς να προσέξω τι κατέβηκε πήγα να την εγκαταστήσω. Παράθεση από MIUI_ART: “ Παράθεση από bilnas7: “Παιδιά στο link για την AROMA του Santoni γράφει Tiffany, μπερδεύτηκαν τα λινκ ή κατεβάζουμε κανονικά ? ” Όχι να μην κατεβάσετε λάθος Rom.Θα γίνει διόρθωση μόλις επιστρέψω σπίτι. ” στην εγκατάσταση μου έβγαλε σφάλμα αλλά το τηλέφωνο δεν έπ…
-
Παράθεση από Octaviastikos: “Dropbox - xposed_miui_edition_v88_7.1.1.zip Τι zip αρχειο ... ” αυτο φαίνεται σαν zip και εγκαταστάθηκε. Το apk που δεν λειτουργεί στο λινκ του 1ου μηνύματος; =============== Σεπ 3rd 2017, 6:14pm =============== Τα κατάφερα. Το πρόβλημα ήταν ότι τα κατεβαζα απευθείας στην συσκευή και δεν τα κατέβαζε σαν ζιπ. Τα κατέβασα από άλλη συσκευή (τάμπλετ) και τα πέρασα στο κινητό όπου έγινε κανονικά η εγκατάσταση. Φαίνεται να δουλεύει
-
Παράθεση από sirgeorge: “Παράθεση από M@nos: “Μα έτσι κι αλλιώς στο download αποθηκεύεται. Ενώ με ανοιχτό το τηλέφωνο στον file manager φαίνεται κανονικά και στον φάκελο download και σε άλλον που τα αντέγραψα μήπως και, στο twrp που πάω να κάνω εγκατάσταση δεν υπάρχουν. ” Σε τι μορφή είναι;zip,rar? Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk ” zip
-
Παράθεση από nasosto: “Μου ήρθε αυτό. Είναι δικό μας;KhkLpxn.png ” εμενα μου έχει έρθει 15 με 20 φορές από το πρωί. Σπαστικό εντελώς. Άσχετο αλλά στο XDA κυκλοφόρησε xposed Framework για MIUI 9 Το έχει δοκιμάσει κανείς;
-
Πριν από λίγο την εγκατέστησα σε σαντονι. Αν και δεν έχω παίξει αρκετά με το τηλέφωνο ώστε να έχω ολοκληρωμένη εικόνα, φαίνεται μια χαρά και είναι σφαίρα. Καλή δουλειά.
-
Παράθεση από 8@nos: “@M@nos Με την εφαρμογή email της MIUI (αυτή που έχει πάνω ήδη η rom δηλαδή) δοκίμασες? ” Ασχολήθηκα λίγο σήμερα. Άνοιξα την εφαρμογή, συνδέσα ένα λογαριασμό gmail αλλά η λίστα των εισερχομένων ήταν κενή. Έκανα δύο τρείς ανανεώσεις αλλά παρέμεινε κενή. Την έκλεισα και δεν ασχολήθηκα ξανά. Παράθεση από NasDriver: “Για δες αυτό ---> Ελληνικός οδηγός ενεργοποίησης Δικαιωμάτων & Ειδοποιήσεων στην MIUI 8 ” τις ενέργειες του οδηγού τις είχα κάνει ηδη εκτός από την τελευταία που ανα…
-
Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω εχωντας την συγκεκριμένη συσκευή είναι ότι δεν με ειδοποιεί όταν έχω μέιλ. η εφαρμογή που χρησιμοποιώ είναι το blue mail και σήμερα δοκίμασα και το aqua. Δυστυχώς για να δω τα μέιλ πρέπει να ανοίξω την εφαρμογή. Αν και δεν νομίζω πως παίζει ρόλο γιατί με όλες τις ρομ είχα το ίδιο προβλήμα έχω την τελευταία άρωμα. Καμιά λύση;
-
Παράθεση από ktsak: “Εδω και κανα 2,3,4 arΩma, το Gmail κρασαρει. Μιλαμε οχι οταν ανοιγεις την εφαρμογη, εκει ανοιγει κανονικα .... Αλλα κρασαρει μονο του που και που και βγαζει μηνυμα σχετικο .... Να και ενα screenshot του bug report. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/40510/ Τι κανουμε? Ακουω ιδεες .... ” Διαγράφεις την άχρηστη εφαρμογή gmail, κατεβαζεις μια εφαρμογή για mail που υπάρχουν (εγώ προτείνω blue mail) και βρίσκεις την υγειά σου.