Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 104.

• Παράθεση από 8@nos: “Περάστηκε χωρίς πρόβλημα και σε santoni ” και με μένα μια από τα ίδια. ___________________________________________________ Το ρουτ δεν λειτούργησε στην αρχή, μπήκα ξανά σε recovery και φλασαρα μόνο το SU και λειτούργησε κανονικά.

• Έσβησε - νεκρωσε

M@nos - - RedMi 4X (Santoni)

Μήνυμα

Σηρερα μετά από μέρες ξαναεσβησε 2 φορές. Δεν ξέρω αν φταίει η θερμοκρασία περιβάλλοντος αλλά την πρώτη φορά το πρωί ήταν ζήτημα αν είχε 25° Την δεύτερη ήταν το μεσημέρι και ενώ έβλεπα ένα βίντεο στο ytube ξαφνικά πάγωσε η εικόνα για 2 με 3 δευτερόλεπτα και μετά έσβησε.

• Cameringo Και slow motion και fast motion Παράθεση από chief: “Χρησιμοποιεί κάποιος εφαρμογή για να τραβάει βίντεο σε slow motion και αν ναι ποια εφαρμογή? Έχω βρει μερικές στο playstore αλλά αναρωτιέμαι γενικά ποια είμαι καλή ”

• Κατέβασα την τελευταία ενημέρωση, πάω να την εγκαταστήσω, γίνεται η όλη διαδικασία και μου έβγαλε κάποια ερορ (κόκκινα γράμματα). Ανοίγω το τηλεφωνο, βλέπω ότι δεν είχε περάστει και ήταν στην προηγούμενη έκδοση (7.7.6). Ξανακάνω την όλη διαδικασία και διαπιστώνω πως η τελευταία ενημέρωση δεν υπάρχει πλέον αποθηκευμένη στη συσκευή ενώ την είχα κατεβάσει και πριν ξεκινήσω την ενημέρωση φαινόταν κανονικά.

• Έσβησε - νεκρωσε

Μήνυμα

Σαν να το έχουν ευκολακι το ζεσταμα

• Έσβησε - νεκρωσε

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Από θερμοκρασία εκείνη την στιγμή πως ήταν ? ” Δεν ξέρω. Στην τσέπη μου το είχα, άκουσα τον ήχο μηνύματος, το βγάζω να δω και ήταν κλειστό. Το ανοίγω, μετά από λίγο το ξανακοίταξα και ήταν πάλι κλειστό. Το ανοίγω ξανά και από τότε δεν ξανά έκλεισε.

• Έσβησε - νεκρωσε

Μήνυμα

Σήμερα το πρωί μου έσβησε 2 φορές σε ένα μισάωρο. Το καλό της υπόθεσης είναι πως άνοιγε πατώντας παρατεταμένα το power button. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αλλά χθες το βράδυ αναβάθμισα την αρωμα από 7.6.29 σε 7.7.6

• Έσβησε - νεκρωσε

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “το TWRP χάθηκε ή το έχεις ακόμα ? ” Τωρα που μπήκα το έχω κανονικά. Χθες μετά το κόλλημα που έφαγε μπήκε στο κινεζικο.

• Έσβησε - νεκρωσε

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Ποια ρομ έχεις μέσα στο κινητό ? ” MIUI 8.6 by xiaomi-miui.gr XTRV_arΩma 7.6.29 | beta

• Έσβησε - νεκρωσε

Μήνυμα

Μολις κατάφερα να το ανοίξω. Δεν άνοιγε με παρατεταμένο πάτημα και δοκίμασα να μπω σε recovery (power & volume+) και μπήκε στο κινεζικο Τελικά ανοιξε πατώντας το power button και φαίνεται να λειτουργεί. Παράθεση από George Kaggelaris: “Καλησπέρα. Θυμάσαι ποια ROM είχε προτού το πάθει; Με παρατεταμένο πάτημα στο Power Button δεν ανάβει; Aν το συνδέσεις στο PC, στο αναγνωρίζει κάπως; ” Αγορασμενο από Κωτσόβολο. Του έχω περάσει την νέα άρωμα και ρουταρα με SU.

• Έσβησε - νεκρωσε

Μήνυμα

Το έχω λιγότερο από μήνα. Ενώ δούλευε άψογα πριν λίγο διαπίστωσα πως είναι κλειστό και δεν ανοίγει. Μπαταρία είχε πάνω από 70 % Καμιά ιδέα;;;;

• Ερώτηση για Xposed σε Mido

M@nos - - RedMi Note 4/4X (Mido)

Μήνυμα

Παράθεση από azuli: “Παράθεση από VaggelisD66: “ ” Adblocker υπαρχουν πολλα χωρις xposed,πχ adaway ” καλο το adaway αλλά σαν το minminguard που λειτουργεί με xposed κανένα. Είναι το μόνο που όχι μονο εξαφανίζει τις διαφημίσεις από τις εφαρμογές, αλλά εξαφανίζει τα κενά που είναι στην θέση των διαφημίσεων με αποτέλεσμα να δίνει όλη την οθόνη στην εφαρμογή.

• Σε redmi 4x έχοντας περάσει την τελευταία xtrv για να περάσω την άρωμα χρειάζεται factory reset η την περνάω κανονικά; Συγνώμη που ίσως ρωτάω απλά πράγματα που ίσως έχουν ειπωθεί, αλλά δεν θέλω να κάνω πατάτα.

• Περασα αυτη τη ρομ (xtrv) πριν 2 μέρες και εκτός το θέμα της φωτεινότητας που ανέφερα στο προηγούμενο μήνυμα μου, είναι μια χαρά. Αξίζει η μετάβαση στην αρομα που κυκλοφόρησε σήμερα η να παραμείνω σε αυτή;

• Μετά από 2μερες με την ελληνική ρομ έχω παρατηρήσει ένα θέμα με την φωτεινότητα της συσκευής. Κάποιες φορές μειώνεται από μόνη της και γενικά δεν είναι σταθερή.

• Παράθεση από Alex_MLT: “@M@nos Έχεις VoLTE στην συσκευή σου; Είναι ενεργοποιημένο; Κοίτα και αν ναί..βγάλτο.. Μπορεί να σου λύσει το πρόβλημα.. Σε εμένα έκανε μια μικρή καθηστέρηση να χτυπήσει, (όχι όσο σε εσένα) και είχα προβλήματα με τον ήχο στις κλήσεις (μερικές φορές δεν άκουγα ή δεν με ακούγανε..) ” VoLTE;;;;; Τις τελευταίες 2 μέρες δεν έχω παρατηρήσει να μου το κάνει. Παίζει να βοήθησε ότι πέρασα την ελληνική ρομ;

• Εδω και λίγες μέρες κάτοχος του redmi 4x (πρώτη φορά Xiaomi). Χθες απέκτησα δικαίωμα ξεκλειδωματος της συσκευής και είπα να δοκιμάσω να περάσω την ελληνική ρομ. Ακολουθοντας τον οδηγό της 1ης σελίδας την πέρασα με επιτυχία. Και πως να μην γίνει αυτό αφού ο οδηγός εξηγεί αναλυτικά ένα ένα τα βήματα που και για έναν αρχάριο είναι εύκολη υπόθεση. Έχω εντυπωσιαστεί από το φορουμ, την υποστήριξη που παρέχει και ένα μεγάλο μπράβο είναι το λιγότερο που μπορώ να πω. Οσο για το ρουταρισμα της συσκευής (τ…

• Παράθεση από zt654: “Δες εδώ Fix: Ringtone delay & country code + sms problems - MIUI General - Xiaomi MIUI Official Forum ” Δεν είναι αυτό. Ήταν απενεργοποιημένο. Στο 2ο που λέει (εφαρμογή number fixer) το έκανα( αν κατάλαβα σωστά πρεπει να προσθέσω στις ή επαφές το +30) και σε μια δοκιμή που έκανα χτύπησε κανονικά. Θα δείξει =============== Ιουν 26th 2017, 11:32pm =============== Παράθεση από fog: “Αν αλλάξεις θέση στις sim, η συμπεριφορά παραμένει η ίδια; Η wind εξακολουθεί να έχει το θέμα; ”…

• Το τηλέφωνο είναι με την γκλομπαλ (της infoquest) Η σιμ δεν είναι κομμένη. Στην προηγούμενη συσκευή δούλευε χωρίς πρόβλημα. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αλλά σαν εφαρμογή τηλεφώνου χρησιμοποιώ την true phone που με βολεύει πάρα πολύ, την οποία χρησιμοποιούσα και σε παλιότερες συσκευές χωρίς να έχω θέμα. Παράθεση από zt654: “΄Πάντως υπάρχει και λειτουργία καθυστέρησης να χτυπήσει η κλήση................ ” Τι εννοείς; Επιλογή στις ρυθμίσεις; Και αν ναι που είναι;