Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 101-104 από 104.

• Εχω ένα redmi 4x καινούργιο (περίπου 15 μέρες το έχω) και ενώ γενικά δουλεύει απροβληματιστα, παρατηρώ το εξής Έχω 2 σιμ, στην 1η θέση κοσμοτε και στην 2η γουιντ. Όταν με καλουν στην γουιντ πολλές φορές (δεν το κάνει συνεχεια) αργεί να χτυπήσει (στο τηλέφωνο που με καλεί χτυπάει τρεις και τέσσερις φορές όσπου να φανεί σε μένα ότι με καλουν) με αποτέλεσμα να χάνω κλήσεις και ειδικά αν μου κάνουν αναπάντητη να μην την λαμβάνω ποτέ. Το έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος αυτό; Φταίει η συσκευή η μήπως η…

• XIAOMI REDMI 4X GLOBAL VERSION

M@nos - - RedMi 4X (Santoni)

Μήνυμα

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις Σε 2 μέρες που θα μπορώ να το ξεκλειδώσω μάλλον θα περάσω την Ελληνική.

Μήνυμα

Παράθεση από George Kaggelaris: “2. Αξίζει η ελληνική, αλλά να ξέρεις ότι εφόσον το ξεκλειδώσεις, παύει να ισχύει η εγγύηση. Όροι της infoquest. ” Σε περίπτωση που χρειαστεί να σταλθεί για επισκευή μέσω εγγύησης μπορώ να του περάσω την γκλομπαλ ξανα και να το κλειδώσω ώστε να ισχύει η εγγύηση; ή αν ξεκλειδωθει έστω μία φορά φαίνεται όπως τα σαμσουνγκ που έγραφε ο knox flag; Για το συγκεκριμένο μοντέλο που έχω επειδή έχω μπερδευτεί, αν θέλω να περάσω την ελληνική ρομ, πρώτα φλασαρω την κινεζική κ…

Μήνυμα

Καλησπέρα σε όλη την παρέα. Πρώτο μου μήνυμα στο φόρουμ και επιβάλλεται να γράψω πως έχω εντυπωσιαστεί από την οργανωση, τις γνώσεις και όλη την δουλειά που γίνεται στο φορουμ. Για να μην ανοίγω νέο θέμα γράφω εδώ αφού πρόκειται να γράψω - ρωτήσω για αυτό το μοντέλο. Το αγόρασα πριν 15 μέρες περίπου (1η φορα χiaomi) από κοτσοβολο γιατί δεν ήθελα να μπω σε διαδικασία να το πειραξω. Όμως το μικρόβιο να ρουταρω τα τηλέφωνα μου και να τους αλλάζω τα φώτα δεν με αφήνει σε ησυχία. Χθες έκανα αίτηση ξε…