Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-47 από 47.
-
Mi5 δεν αντιδρα σε τπτ
Polar77 - - Mi-5 (Gemini)
ΜήνυμαΚαλημέρα παίδες.. @NasDriver δεν την αναγνωριζει σε fastboot.. Μόνο ανοιχτό το βλέπει. (φωτο) (επειδή δεν ειναι δικο μου το pc ο φιλος εκανε απεγκατασταση το Misuite και flashtools κτλ. Αν παιζει ρολο να τα ξανακάνω εγκατάσταση.)
-
Mi5 δεν αντιδρα σε τπτ
Μήνυμα@NasDriver Εκανα βημα προς βημα τα παραπανω σε win10 64bit. το μόνο που πετυχα είναι να βλεπω την συσκευη στο pc και στην εντολη adb devices. τιποτα άλλο. Και αυτο με την συσκευη ανοιχτη όχι σε "fastboot mode". Σε fastboot mode δεν πήρα καμία απάντηση.
-
Mi5 δεν αντιδρα σε τπτ
Μήνυμα@geozn8 δεν εχω καταφέρει να τα δω... adb και λοιπά δεν έχουν δουλέψει. έχω πάρει το οκ για ξεκλειδωμα εδω και κανα μήνα.. δεν ξέρω αν ισχύει ακόμα η άδεια. οκ θα βρω win7 και θα το παρω απτη αρχή.. Επανέρχομαι.. Ευχαριστώ για την άμεση υποστήριξη παίδες..
-
Mi5 δεν αντιδρα σε τπτ
ΜήνυμαΚαλησπέρα και πάλι, Δυστηχώς δεν δούλεψε τπτ.. πάλι τα ίδια.. Και εκτός απο αυτό.. (MI Flash Tool v20151028) δεν με αφήνει να κάνω setup.. λειπουν .dll Κατεβάζω βιβλιοθήκες.. δεν τις βρίσκει.. (ενω τις έχω στο system32). Έχω win xp (home edition) στον φορητό.. και xp pro στο desktop. δεν ξέρω αν μπορεί να φταίνε τα xp??
-
Mi5 δεν αντιδρα σε τπτ
ΜήνυμαΈγινα κάτοχος ενός Mi5 (μου το έστειλε ένας φίλος από Κίνα χωρίς να ξέρω τι εστί xiaomi). Έχει MIUI 7.2.6.0(MAACNDB)|STABLE (ολο το μενου τσιν τσον) Προσπαθώ εδώ και καιρό να ακολουθήσω τα βήματα που πρέπει για να περάσω μια global stable. Έκανα account.. αιτηση για unlock.. πηρα το οκ.. και μέχρι εκεί. adb δεν τσεκάρει κινητό.. flash tool κολλαει στο 50%.. με find my mobile option δεν γινεται τιποτα. οτι διαβαζω στο φόρουμ δεν έχει αποτέλεσμα. Θα ήθελα την βοήθεια σας μιας και δεν ξέρω αν είναι…
-
πολυ καλη δουλεια.. ειναι οτι πρεπει για εμας τους νεους στο θεμα.. weldone
-
Υποδοχή Νέων Μελών (Old)
ΜήνυμαΚαλησπέρα, Νέος στην κοινότητα, νέος κάτοχος XIAOMI. Ενός Mi5 με κινεζικό μενού. Τα υπόλοιπα προσεχώς. Ευχαριστώ και πάλι. Παύλος