Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-30 από 30.

• Σορρυ που ρωτάω μέσα στο θεμα σου. Εμένα που γράφει MIUI 8 Global 6.1. κτλ Beta είναι οκ;

• Redmi 4 VS Redmi 4 Prime/Pro

Gavalito - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Ωραία, ναι μια χαρά είναι.Μπορούμε να μάθουμε πόσες ώρες πιάνει το ρεδμι 4 το απλό; από κάποιον που το έχει από εδώ.

Μήνυμα

Παιδιά σίγουρα να το τσιμπήσω; Η γρηγοράδα και η ραμ δε με νοιάζουν τόσο πολύ.Πιο πολύ η μπαταρία.

Μήνυμα

Καλησπέρα φίλες και φίλοι, η τελική απόφαση πάρθηκε.Ή το ένα ή το άλλο κινητό του τίτλου.Το θέμα είναι ποιο. Τις διαφορές τους, για να μην ψάχνετε, σας τις γράφω παρακάτω. Εξωτερικά είναι πανομοιότυπα. (Τα καλύτερα χαρακτηριστικά είναι του Πριμε) 1.RAM. 2 GB vs 3 GB 2.Snapdragon 430 vs Snapdragon 625 4. FHD vs HD Αυτό που με ενδιαφέρει πάρα πολύ είναι η μπαταρία που είναι ίδια και στα 2 τηλέφωνα σε χωριτικότητα.Το θέμα είναι πιο την καταναλώνει πιο γρήγορα.Πιστεύω πως μεγαλύτερη ανάλυση συνεπάγε…

• youtube.com/watch?v=JOw2i_OWYac και εδώ και σε όλα τα βίντεο με το πριμε το κάνει...σαν να είναι βουλωμένο μονίμως το μικρόφωνο. =============== Ιαν 7th 2017, 12:09am =============== Παράθεση από petran7777: “Φίλε έχω το Redmi note 2,και έχω πάρει δύο redmi 3s international από Κίνα για το πατέρα και ανηψια αντίστοιχα. Χθες το πρότεινα σε φίλη και το αγόρασε από cosmote μέσω infoguest. Το κινητό είναι πολύ τίμιο για τα λεφτά του και η μπαταρία του βγάζει άνετα δύο μέρες. ” Thank you! Ναι, για το…

• Επομένως το προτείνεις; Θα πρότεινες εξίσου το redmi 4 το απλό; Το έχω βρει στα 170 μεέτοιμη ελληνική ρομ και όλα οκ.

• όταν λες 2 ποια εννοείς φίλε μου; Δοκίμασες να βγάλεις βίντεο και να το ακούσεις μετα; Αν όχι, τότε μπορείς να πεις σε αυτόν που το χρησιμοποιεί να το κάνει; thanks for the reply!

• Ρε παίδες, να ρωτήσω και εγώ κάτι που άνοιξα το θέμα; Λοιπόν, εγώ θέλω κινητό, xiaomi προφανώς, με περίπου 200 ευρώ.Θέλω 5 ίντσες επίσης, ει δυνατόν, και καλή μπαταρία.Μου αρέσει πάρα πολύ εμφανισιακά η σειρά 4 , αλλά το redmi 4 , redmi 4 prime έχουν πολύ κακό μικρόφωνο από ό.τι είδα.(βίντεο παρακάτω).Αντιθέτως, το note 4 έχει καλύτερο ήχο στο βίντεο , με μόνο ενδοιασμό για εμένα τη μεγάλη οθόνη του. Θα μπορούσα να πάω και στη σειρά 3 ( ας πούμε 3ς) αλλά ο σχεδιασμός είναι λιγότερο καλός. (λάτρε…

• οκκκ, ερώτησις : 2 κινητά , το ένα με 5.5 και το άλλο με 5 ίντσες, με την ίδια χωριτητότητα μπαταρίας , δεν θα έχουν διαφορετική διάρκεια; Δηλαδή το νοτε να κρατάει λιγότερο από το 4. Επίσης, στις ίδιες ίντσες , με την ίδια μπαταρία δεν θα κρατάει περισσσότερο αυτό το κινητό με την μικρότερη ανάλυση; Ή δεν έχει σχέση;

• Καλησπέρα, θέλω να εγοράσω ένα τηλέφωνο και από ότι κατάλαβα τα xiaomi είναι ''must'' στα χαμηλά budget.Συγκεκριμένα διαθέτω μέχρι και 250 ευρώ( όσο το λιγότερο τόσο καλύτερο). Το αρχικό μου ερώτημα είναι να πάω στη σειρά 3 ή στη σειρά 4; Θα μου πείτε ότι η 4 είναι καλύτερη ως πιο καινούρια αλλά μήπως η 3 είναι καλύτερη ως πιο δοκιμασμένο;Από εκεί και πέρα με ενδιαφέρει πάρα πολύ η μεγάλη μπαταρία , ενώ δε θέλω να ασχοληθώ με φλασαρίσματα και ιστορίες καθότι δεν προλαβαίνω.Άρα καλό θα ήταν να το…