Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 95.
-
ετσι το εχω , εκει που λεει "ηχοι" τι βαζω;;; καλα το εχω;;;
-
καλημερα γτ δεν μπορω να εγκατστησω απο οταν το εκανα μαρσμαλοου (mi3) το τιτανιουμ μπακαπ;;;;ουτε που μου το κατεβαζει απο το πλει στορε!!!!εστω και ροοτ να μην ημουν παλι θα κατεβαινε θα το εγκταστουσε και απλα δεν θα λειτουργουσε, τωρα ουτε το εγκαταστατει καν!!!! ο λογος;;;;ευχαριστω εκ των προτέρων, φοβερη δουλεια απο το τιμ!!!!
-
εχω βαλει την δικια μου ωρα 15:00-18:00 αλλα εγω το παταω απο την γραμμη καταστασης μεσα στην ημερα μονος μου, μου αναβει το κουμπι, παρολαυτά χτυπαει οταν με περνει καποιος, οχι παντα αλλα 2 στις 3 φορες το κανει !!!!
-
επισης εχει μπαγκ το dnd το παταω καιμερικες φορες δεν λειτουργει ( ακουγεται ο ηχος του κινητου κανονικα στην κληση)
-
καλημερα γτ δεν μπορω να εγκατστησω απο οταν το εκανα μαρσμαλοου (mi3) το τιτανιουμ μπακαπ;;;;ουτε που μου το κατεβαζει απο το πλει στορε!!!! εστω και ροοτ να μην ημουν παλι θα κατεβαινε θα το εγκταστουσε και απλα δεν θα λειτουργουσε, τωρα ουτε το εγκαταστατει καν!!!! ο λογος;;;; ευχαριστω εκ των προτέρων, φοβερη δουλεια απο το τιμ!!!!
-
απο μι3 αερας ολα καλα παιδιά και ρουταρισμενος!!!!!!!
-
Παράθεση από GR_Macedon: “Όταν τα ποσά είναι μεγάλα, θα σε τσιμπήσουν., αν θέλουν. Γι αυτό η εφαρμογή μετά τα 1500€ σου ζητάει παραπάνω στοιχεία και φωτογραφία σου. Τώρα αν εσύ θες να βγάλεις λεφτά έξω πάντα υπάρχει τρόπος, όπως ο επενδυτικός χρυσός σε πλάκες των 10-300 γραμμαρίων, o οποίος απαλλάσσετε του φόρου (ΦΠΑ) σύμφωνα με την παρακάτω οδηγία. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/9774/” 1500euro τον χρονο ή τον μηνα;;;;
-
Παράθεση από flowin_through: “Παράθεση από george koukourakis: “ΑΓΟΡΙΝΕΣ ΜΕ ΤΗΝ REVOLUT ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΚΑΙ ΑΠΟ EBAY ΣΩΣΤΑ?ΜΕΣΩ PAYPAL Η ΑΚΟΜΑ ΕΧΕΙ ΘΕΜΑ Η PAYPAL ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΩ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ? ” H revolut ειναι η λυση σε ολα μας τα προβλήματα Εφοσον φορτωσουμε τη revolut, τα λεφτα μας ειναι εκτος Ελλάδας και μπορούμε να ψωνισουμε απο οπουδηποτε, δεν υπαρχει κανενας περιορισμος. ” δλδ μπορω να βαζω αβερτα λεφτα στην καρτα (απο πολλους λογαριασμους ''500 ευρω οριο τα ειπαμε αυτα..…
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από drillerkiller: “Δε παιδιά πήγα να κάνω αναβάθμιση στο mi3 μου, από την εφαρμογή αναβάθμισης, μπήκε στη recovery και έχει ένα τέταρτο και που έχει μείνει στη διαδικασία. Τι να κάνω; Ανησυχώ. ” Εαν είχες ήδη Marshmallow στην συσκευή σου να μην ανυσηχείς και να περιμένεις. ” με εχουν ζώσει τα φιδια....... 15' και συνεχιζει στο ιδιο σημειο παντα φφφφφφφφφ......... στο recovery!!!!!
-
Παράθεση από prekasg: “το λινκ για το mi4 , 6.1.28 σας δουλευει ; image.jpg ” ουτε εδω!!! για μι3!!!
-
κατι ακομη καταρχην καλημερα ειδα οτι δεν δουλευει η νυχτερινη λειτουργεια με περνουν τηλ και χτυπαει κανονικα mi3
-
εβαλα το πρωι μαρσμαλοου ολα καλα ΑΛΛΑ γτ με βγαζει αυτο συνεχεια και με σπαει τα νευρα;;;; ποια εφαρμογη ειναι ;;; να την κανω εκκαθάριση δεδομενων !!!!!!!! με εχει αγανακτιση καθε τρεις και λιγο ευχαριστω !!!!!!!! πλιζζζζζζ καποιος!!!!!
-
Παράθεση από zer4w: “Παράθεση από GR_Macedon: “Κόλλα το με σιλικόνη ή λογκο και θα είναι οκ. Αν θες άλλη πάρε μια στα 2A και πάλι θα είσαι οκ. ” Σίγουρα δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα?Παράθεση από stelios1987: “Παράθεση από zer4w: “παιδιά τι πριζακι να πάρω για να μην χρησιμοποιώ το κινέζικο με τον ανταπτορα επειδη φοβάμαι μην συμβεί τίποτα.. ” θα παρεις εναν samsung epta 20 που υποστιριζεις κ fast charge γτ με 4000mAh θα αγανακτισεις εγω εχω στο mi3 του 2013!!!! ” Υποστηρίζει το κινητό fast cha…
-
Καλημερα αρκετες φορες οταν με περνουν τηλ δεν μπορω να το σηκωσω.... δλδ κολλαει δεν ανταποκρίνεται σε τιποτα ουτε το κοκκινο ,ουτε το πράσινο, ουτε το τριτο κουμπι .Υπαρχει καποια λυση;;; το εχω κανεο προσφατα επαναφορα εργοστασιακων