Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 95.
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από vaggelis xania: “Αυτή φλασαρα..και λέει ότι είναι kit-kat!! ” Ναι βρε δεν είναι Marshmallow, είναι νέα ROM ΚΙΤ ΚΑΤ που διορθώνει κάποια Bug που μας ταλαιπωρούν εσώ και καιρό. Marshmallow από τον Φεβρουάριο... ” ΤΩΡΑ το ειδα!!!!!!!!!!!!!!
-
καλησπερα μολις περασα την ρομ ολα καλα και ευχαριστουμε .... διαφορα που θα δω τωρα στην 6.0 Marshmallow ;;;;; εκδοση ανδροιδ εξακολουθει να μου γραφει 4.4.4 ΚΤU84P
-
ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!!!!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ... ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από stelios1987: “οχι!!!! ειχα καιρο να μπω και διαβαζω ''ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Από την νέα GTV-5.10.15 και μετά θα προκύψουν σοβαρές αλλαγές σε όλες τις Ελληνικές ROM (Developer & Stable) Συγκεκριμένα σε ότι αφορά τις Stable & Developer, θα καταργηθούν τα Custom Recoveries (TWRP & CWM).......'' και διαβασα αν δεν κανω λαθος οτι θα το κανουμε μεσω μι ρικαβερι ” Η ανακοίνωση λέει ότι καταργούνται τα custom recoveries απο τα εβδομαδιαία releases, αλλά αυτό δεν σημαίνει ΟΤΙ ΠΡΕ…
-
οχι!!!! ειχα καιρο να μπω και διαβαζω ''ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Από την νέα GTV-5.10.15 και μετά θα προκύψουν σοβαρές αλλαγές σε όλες τις Ελληνικές ROM (Developer & Stable) Συγκεκριμένα σε ότι αφορά τις Stable & Developer, θα καταργηθούν τα Custom Recoveries (TWRP & CWM).......'' και διαβασα αν δεν κανω λαθος οτι θα το κανουμε μεσω μι ρικαβερι
-
Παράθεση από mixaliscy: “Παράθεση από stelios1987: “ποιο ειναι το επομενο μου βημα;;; ” Οι ειδικοί... περίμενε λίγο (ελπίζω) ” χαχαχαχαχ περιμενω να μου πεις
-
Παράθεση από mixaliscy: “Παράθεση από stelios1987: “οχι φυσικά!!!! Μιχάλη μου γράφει CMW Recovery v6.0.5.10 (R11) by furniel & donbo Άρα κανω τα βηματα που μου ειπες;; Απλα δεν μπορω να βρω το ''wipe partition'' που αναφερες ” Δεν είμαι εγώ που σου είχα πει αλλά να σε βοηθήσω φίλε μου, εννοείται. Για δες εδώ αυτό το βίντεο μετά το 0:25 που σου δείχνει τα βήματα. ” Μιχαλη σε ευχαριστω ναι μπερδευτηκα συγγνωμη ''spideman3'' απλα με βοηθησες πολυ με το βιντεακι θενκςςς απο την στιγμη που το εκανα α…
-
Παράθεση από mixaliscy: “Παράθεση από stelios1987: “δλδ με τον ιδιο τροπο που έμπαινε recovery τωρα θα μπαινεοι σε mi recovery ;;;;; ευχαριστω! ” Όταν μπεις recovery δες πάνω τι σου γράφει. Ή Mi Recovery θα είναι ή Twrp, ή CWM. Κάτι όμως θα γράφει... δεν υπάρχει σκέτο recovery ” οχι φυσικά!!!! Μιχάλη μου γράφει CMW Recovery v6.0.5.10 (R11) by furniel & donbo Άρα κανω τα βηματα που μου ειπες;; Απλα δεν μπορω να βρω το ''wipe partition'' που αναφερες
-
Παράθεση από spideman3: “Παράθεση από stelios1987: “ρε παιδια καλημερα εχω βαλει μεσα απο την εφαρμογη αναβαθμιση την 5.12.3 και παρολαυτα η custom recovery δεν εχει φυγει εχω κανει κατι λαθος? Ή δεν εχω καταλαβει κατι;;;; ” Από την στιγμή που έκανες αναβάθμιση μέσω του update έπρεπε να σε γυρίσει στο mi recovery. Για μπες σε recovery και κάνε wipe partition & wipe dalvik και μόλις βγει το σήμα Mi ξανά μπες σε λειτουργεία recovery ελπίζω να μπεις σε mi recovery. ” Καταρχην σε ευχαριστω... Δεν εχ…
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Αν κάνεις κάποιο Flash μίας original Αγγλοκινέζικης θα σου βγάλει το custom recovery. ” συγγνωμη αλλα δεν καταλαβαινω ισως εχασα επεισοδια (αν και ταδιαβαζω ολα ) εβαλα την ρομ αυτη την ελληνικη
-
ρε παιδια καλημερα εχω βαλει μεσα απο την εφαρμογη αναβαθμιση την 5.12.3 και παρολαυτα η custom recovery δεν εχει φυγει εχω κανει κατι λαθος? Ή δεν εχω καταλαβει κατι;;;;
-
ρε παιδια καλημερα εχω βαλει μεσα απο την εφαρμογη αναβαθμιση την 5.12.3 και παρολαυτα η custom recovery δεν εχει φυγει εχω κανει κατι λαθος? Ή δεν εχω καταλαβει κατι;;;;
-
παμε ρε ασθενεια......... ψηφησα σαν ''stelarapas'' καλες γιορτες
-
καλημερα!!!!!! Δεν μπορω να βρω την εφαρμογη nfc app στα εργαλεια....!!! Απο που μπορω να την κατεβασω;;;;;
-
καλησπερα παρα πολυ καλη η ρομ παρολαυτα παλιναλλαγη γραμματοσειράς δεν εχει και με την εφαρμογη shortcut master μου βγαζει αυτο δεν μπορω να εξηγησω τον λογο
-
Παράθεση από stelios1987: “καλημερα και καλη εβδομαδα μια ερωτηση ξανα που μπορω να αλλαξω γραμμΑτοσειρα (font);;;;; ειναι καποιος ευκολο να με βοηθησει;;;;;Σας παρακαλω!!!!!δεν μπορω πουθενα να την βρω!!! ευχαριστω εκ των πρότερων ” Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από stelios1987: “καλημερα και καλη εβδομαδα μια ερωτηση ξανα που μπορω να αλλαξω γραμμΑτοσειρα (font);;;;; ειναι καποιος ευκολο να με βοηθησει;;;;;Σας παρακαλω!!!!!δεν μπορω πουθενα να την βρω!!! ευχαριστω εκ των πρότερων ” Παράθεση…
-
Παράθεση από Stinger: “Mi4C από το πρωί όλα cool! Sent from my Mi-4c using Tapatalk ” τα εκανα ολα τα βηματα και παρολ'αυτα δεν υπαρχει γραμματοσειρα να αλλαξουμε!!!!!!
-
καλημερα και καλη εβδομαδα μια ερωτηση ξανα που μπορω να αλλαξω γραμμΑτοσειρα (font);;;;; ειναι καποιος ευκολο να με βοηθησει;;;;;Σας παρακαλω!!!!!δεν μπορω πουθενα να την βρω!!! ευχαριστω εκ των πρότερων
-
καλημερα και καλη εβδομαδα μια ερωτηση ξανα που μπορω να αλλαξω γραμμΑτοσειρα (font);;;;; ειναι καποιος ευκολο να με βοηθησει;;;;;Σας παρακαλω!!!!!δεν μπορω πουθενα να την βρω!!! ευχαριστω εκ των πρότερων