Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-95 από 95.
-
δεν μπορω να αλλαξω γραμμΑτοσειρα (font) ειναι καποιος ευκολο να με βοηθησει;;;;;Σας παρακαλω!!!!! δεν μπορω πουθενα να την βρω!!!
-
Ναι παιδιά να κκάνουμε κάτι με την μπαταρία !!!!!! τι κατανάλωση και αυτή ..... Μισήμμέρα δεν με βγαζει
-
Συγγνωμη που δεν ειμαι κατατοπιστικος οταν παταω ''ελεγχος'' ή ''Ληψη Πακετυ ενημερωσης'' δεν ανταποκρινεται.... Απλως σε ρωταω για να καταλαβω.... ΤΩΡΑ το κατεβασα απο τον υπολογιστη!!!
-
Γιατι ετσι εμενα.....????
-
Σε ευχαριστω ρε Κωστα!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Καλησπερα μια ερωτηση τον ΟΤΑ που θα τον βρω??? Να τον κατεβάσω απο το πλει στορ ή θα μπει μαζι με την καινουρια 5.9.24...??? Ευχαριστω!!!
-
πεσ τωρααααααα????? οχι ρε φιλε και τι προτεινεις???? να μεινω με αυτην 24αρα ή να βαλω stable???????
-
ρε παιδια εχασα τον ''οτα-απντειτερ''.... υπαρχει περιπτωση με την καινουρια ρομ να ειναι και αυτο μεσα???? αλλιως απο που την κατεβαζω???
-
Παιδιά SOS είμαι στο Λονδίνο και δεν φορτιζει το κινητό το πορτοκαλί λαμπάκι ανάβει πανω κανονικά Τι να κάνω please.... Mονο wipe cache και παλι τιποτα
-
Παιδιά SOS είμαι στο Λονδίνο και δεν φορτιζει το κινητό το πορτοκαλί λαμπάκι ανάβει πανω κανονικά Τι να κάνω please.... Mονο wipe cache και παλι τιποτα
-
Παράθεση: “ με το titanium backup , έκανα τώρα αντίγραφο ασφαλείας της εφαρμογής MiBand , το απεγκατέστησα , εξαφανίστηκε απο τον φάκελο στην επιφάνεια εργασίας που το είχα μετά επαναφορά την εφαρμογή με τα δεδομένα της και πήγε χύμα στην τελευταία σελίδα στην επιφάνεια εργασίας τις εφαρμογές που μπορούμε να απεγκαταστήσουμε είναι οι δικές μας και απο data/miui/apps , το system/app καλά είναι να μην το πειράζουμε , αν θέλουμε απο το titanium backup τις παγώνουμε μόνο , και αν έχουμε προβλήματα σ…
-
Παράθεση από tora33: “μπορείς , αλλά είναι εφαρμογές συστήματος , (στο titanium backup ,αρκεί να το κάνεις αντίγραφο για να το βλέπεις) επέλεξε αυτά που θέλεις ρυθμίσεις/εφαρμογές/κάτω πατάμε το γρανάζι/και επιλέγουμε , launcher ,τηλέφωνο,sms, πλοηγό κ.λ.π.(ποιο θέλουμε να έχουμε προεπιλεγμένο) πλοηγό επιλέγω το chrome , για sms το handcent sms , κ.λ.π. ο πλοηγός είναι ο play.google.com/store/apps/det…=com.android.chrome&hl=el (το mail , αν και δεν το χρησιμοποιώ , νομίζω πάει καλά )” Αρχικα Προ…
-
Παιδιά καλησπέρα! Καταρχάς συγχαρητήρια σε όλο το team οτι και να πούμε είναι λίγο... Ερώτηση: Για ποιο λογο μετα την 4.11.7 και στην ...11.14 δεν μπορω να αφαίρεσω εφαρμογές όπως "πλοηγός" ,"mail" ,"βιντεο" μεσω του titanium.....??????????????
-
καλησπερα υπαρχει περιπτωση να αλλαξετε σε ΕΛΛΗΝΙΚΑ το widget καιρου (κατω απο το ρολοι) ή υπαρχει καποια ρυθμιση γι αυτο?
-
καλησπερα υπαρχει περιπτωση να αλλαξετε σε ΕΛΛΗΝΙΚΑ το widget καιρου (κατω απο το ρολοι) ή υπαρχει καποια ρυθμιση γι αυτο?