Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-3 από 3.

• Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από nikosn: “Να κάνω τα βήματα που αναφέρονται στο post 7 για τον bootloader και να επιστρέψω να μου πείτε πως συνεχίζω; ” Κάνε τα βήματα του #7 κάνε και mi account + αιτηση ξεκλειδώματος και όταν ολοκληρώσεις τις ενεργειες αυτές, συνεχίζουμε.. ” mi account είχα από όταν αγόρασα την συσκευή... Έκανα τα βήματα του #7 και ο bootloader ήταν ξεκλείδωτος, έτσι πήγα στο #14 και συνέχισα στον οδηγό "Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon)" και…

• Καλησπέρα είμαι ακριβώς ίδια περίπτωση. Έχω μήνες την συσκευή αλλά δεν είχα χρόνο να ασχοληθώ και νομίζω πως ήρθε η ώρα. Να κάνω τα βήματα που αναφέρονται στο post 7 για τον bootloader και να επιστρέψω να μου πείτε πως συνεχίζω;

• Καλησπέρα, χαίρομαι που ήρθα στην παρέα σας. Έχω το redmi note 3 pro εδώ και δύο εβδομάδες περίπου, πρώτη φορά xiaomi και ψάχνομαι μέχρι να το συνηθίσω. Ας κάνω την πρώτη ερώτηση, η συσκευή έχει την "global 8.0 stable 8.0.1.0.0 (LHOMIDG)" και android version "5.1.1 LMY47V". Έχω μπερδευτεί και δεν ξέρω αν είναι global η stable. Διάβασα πως η global δεν έχει Ελληνικά και επίσης η stable δεν έχει google apps, το θέμα είναι πως η συσκευή είχε κανονικά google apps & play store και τα μισά μενού είναι…