Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-39 από 39.

• Λοιπόν! Σε fastboot βγαζει το μηνυμα στην εικονα 1 και το android στην εικονα 2 απο τα windows. Επειτα το ξαναγυρισα παλι εκει που ειχε κολλησει και τα windows αναγνωρισαν το κινητο (μι5) χωρις ομως δεδομενα μεσα.

• οχι οχι μου ηρθε απεξω το κινητο με πειραγμενη rom και κλειδωμενο bootloader. δεν εχω κανει κατι για να το ξεκλειδωσω. μονο να κανω update απο το mi suite για να βαλω την official ωστε να μπορω να ξεκλειδωσω και να βαλω ελληνική. απο χτες ειναι στο σημειο πριν ανοιξει το κινητο που δειχνει οτι φορτωνει.

• η αληθεια ειναι οτι καθε λιγο και λιγακι ανα λεπτο βγαζει την μπαρουλα σαν κατι να ολοκληρωθηκε και μετα παλι φορτωνει. ακομα εγκαθιστα την official απο χτες; xiaomi θα μας τρελανεις;

• Τα φωτα σας μια και εδω. απο χτες που εβαλα με το mi suite το update πανω στην πειραγμενη rom το οποιο εγραψε οτι ολοκληρωθηκε κανονικα, το κινητο ειναι ακομα εκει που φορτωνει στην αρχη οταν το ανοιγεις. προσπαθησα το reboot αλλα τα ιδια. μπαινει σε fastboot mode. τι εγινε?? ηταν με κλειδωμενο bootloader

• η αμηχανη στιγμη που βρισκεις το ατομο που σου απαντησε στην πειραγμενη rom

• Τελειος! ευχαριστω! αν θελετε κλειστε το νημα!

• Βοήθεια με πειραγμένη rom

fotistso - - Mi-5 (Gemini)

Μήνυμα

Καλησπερα στο φορουμ! Συγγνώμη αν αυτο που ρωτάω καλύπτεται σε καποιον οδηγο αλλα εχω ανοιξει τοσους που δεν μπορω να κρατησω λογαριασμο. Αγορασα απο εξω το mi5 και ηρθε με πειραγμενη rom (γραφει global ενω στο version εχει μεσα CN) και κλειδωμενο bootloader. Θελω να βαλω την ελληνικη stable, θα πρεπει να του περασω πρωτα μία official και μετα να βαλω ελληνική ή δεν μας πειραζει που εχει μεσα την πειραγμενη; Επισης προσπαθησα for the record να βαλω καποια official μεσω του updater app οπως αναφε…

• Mi4c vs redmi 3s vs mi5

fotistso - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Τους μιλαω τωρα και με την λιγη συννενοηση που υπαρχει λεει οτι θα το στειλουν πριν την τριτη σιγουρα ενω εχουν περασει 14 μερες απο την ημερα που εκανα την παραγγελια. Αρα αν το στειλουν οντως πριν την τριτη να μην κανω dispute;

Μήνυμα

Σχολιάζω εδώ γιατι δεν θέλω να ανοίξω καινουργιο θεμα. Το παρηγγειλα (mi5) 1/10 απο geekbuying και ακομα μάλλον δεν εχει γίνει ship(δεν μου χει ερθει tracking number). Να επικοινωνήσω μαζί τους; Δεν είναι αρκετες μέρες;

Μήνυμα

Παράθεση από spideman3: “Παράθεση από fotistso: “Για το mi5 θα παω, η αποφαση παρθηκε. Ηθελα να ρωτησω, απο geekbuying που θα το παρω πρεπει να γραψω και τιποτα λεπτομερειες οπως γραφουν στο vickmall απο κατω για να μην υπαρχουν θεματα στο shipping; Επίσης ποια η διαφορα με το international μοντελο που έχει; κατι για ota updates, eu charger κλπ. Αυτα δεν θα υπαρχουν στο μη international; ” Καμιά ουσιαστικά, νομίζω μόνο στον φορτιστεί που είναι ευρωπαικού τύπου. Από κι και πέρα OTA θα έχεις εφόσο…

Μήνυμα

Για το mi5 θα παω, η αποφαση παρθηκε. Ηθελα να ρωτησω, απο geekbuying που θα το παρω πρεπει να γραψω και τιποτα λεπτομερειες οπως γραφουν στο vickmall απο κατω για να μην υπαρχουν θεματα στο shipping; Επίσης ποια η διαφορα με το international μοντελο που έχει; κατι για ota updates, eu charger κλπ. Αυτα δεν θα υπαρχουν στο μη international;

Μήνυμα

Εδώ είδα αρκετό hate

Μήνυμα

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις αλλα δεν θέλω να παω σε 5μιση οπως καλα καταλαβατε! Δεν ειμαι και τοσο φαν τον phablets! Απο ότι είδα όντως το r3s 32gb ειναι στα ~126€ αλλα το mi4c 32gb εκτοξευεται στα 200€ που εκει λογικά πάω σε mi5. Για κάποιο λόγο είχα πειστεί στην ιδέα του mi5 γιατι μαλλον φαινεται να είναι η καλυτερη επιλογη αν παμε στα 3gb ram αλλα είδα σε ενα αλλο post οτι εχει αρκετα ελαττώματα για ναυαρχίδα. Και ναι ειμαι ψειρας

Μήνυμα

Αυτό που θέλω είναι να κρατήσει. Να μην χρειαστεί σε εναμιση χρόνο να πάρω άλλο επειδή θα αρχίσουν τα κολλήματα. Τα παιζω και τα παιχνιδάκια μου μαζι με κανα fb, chrome, gmaps αλλα αυτό το κάνουν πάνω κάτω και τα δύο που έχουν αναφερθει. Απλα δεν θελω να με κρεμασει μετα απο λιγο χρονικό διάστημα χρήσης. Η λέξη κλειδι είναι αξιόπιστο. Οτι τα λεφτα θα πιασουν τοπο. Γιαυτο και σκεφτομαι το τελευταίο τους στην τιμη που ειναι.

Μήνυμα

Επισης στο geekbuying δεν εχει πληροφοριες για την rom που θα φοραει και είδα οτι υπαρχει και μια αλλη εκδοση (international) me 35$ παραπανω, δηλαδη ota updates, global rom, ce certified(???) και eu charger. Αυτα δεν μπορω να τα ζητήσω μέσω comments όπως βλέπω οτι κάνουν αρκετοί στο vickmall?

Μήνυμα

Το αρχικο μου budget ηταν στα 150€ και βρηκα πολυ φτηνοτερα απο εξωτερικο το mi4c και redmi 3s, αλλά αμα ειναι να δωσω 100 παραπανω και να παρω κατι που θα κρατησει χρονια και γενικα δεν θα κολλαει πουθενα θα τα δωσω, αν και ειμαι της αποψης value for money που πιστευω οτι ισχυει και για το mi5 για αυτα που δινει.

Μήνυμα

Καλησπέρες στο forum! Είμαι κοντά στην αγορα xiaomi κινητου μέσω geekbuying γιατι βλέπω οτι έχει αρκετα χαμηλές τιμές σε σχέση με vickmall και gearbest. Είμαι αναμεσα σε mi4c(2gb) και redmi 3s(2gb) στα 105€ το καθενα. Ο μόνος λόγος που σκέφτομαι το mi4c είναι επειδή τα mi είναι τα "flagship" τους που σημαινει οτι τα προσεχουν λιγο περισσοτερο (updates, manual ρυθμισεις καμερας κλπ) εκτός και αν πέφτω πολύ έξω. Είδα οτι το mi5 είναι αρκετά χαμηλά (250€) και αμα είναι να κρατησει αρκετό καιρό και …

• Ναι άρχισα να τα βλέπω, επίσης ανάμεσα σε redmi 3s(2gb) και Mi4c(2gb) ποιο θα επιλέγατε; Απο ότι είδα τα Mi ειναι τα flagship της xiaomi και τα redmi τα "οικονονμικά" της και άρχισα να σκέφτομαι την αγορά ενός Mi4c 2gb/16gb τώρα που εχει πεσει στα πατωματα η τιμή του.

• Καλησπέρες σε όλο το forum! Επειδή είμαι αρκετά αναποφάσιστος και ψείρας, είμαι κοντά στην αγορά ενός redmi 3 που είναι περίπου στα 150€. Είδα και το Mi 4c στα ίδια λεφτά, αξίζει να τα συγκρίνω;Παίζει να πάρει κάνα upgrade σε marshmallow/nougat στο κοντινό μέλλον; Επίσης όσων αφορά το κατάστημα είναι ένα κλασικό skroutzstore το οποίο δεν λέει ποια rom θα έχει και απλά λέει ότι έχει Ελληνικό menu. Θα υπάρξει κάποιο θέμα αν μου ρθει με unofficial; ή απλα περισσότερο χρόνο μετά; Επίσης αν χρειαστεί…