Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-10 από 10.
-
Δεν βλέπω τέτοια ρύθμιση...
-
Πήρα πρόσφατα ένα mi Note 3 και μετά τις αναβαθμίσεις που έκανε (όλες αυτόματα) έφτασε στην 10.3.2.0 Global και δεν δουλεύουν τα κάτω πλήκτρα (μόνο το μεσσαίο δουλεύει με το δακτυλικό αποτύπωμα). Νομίζω ότι έχει σχέση με την αναβάθμιση. Έκανα επαναφορά αλλά έχει πάλι αυτή τη ROM που ανέφερα. Έχει συμβεί σε κανέναν ; καμμιά λύση ; Εχω την έκδοση 6/128 GB
-
Για να δούμε...
-
Άλλαξα οθόνη & touchscreen (σετάκι απο Κίνα) και το κινητό δεν ανοίγει (μένει στο Mi Logo για πάντα). Όταν βγάλω το βυσματάκι του touchscreen ανοίγει κανονικά (χωρίς touch βέβαια) Προφανώς σε καποιον post έλεγχο που κάνει δεν τοθ αρέσει το touch και δεν προχωρά. Υπάρχει περίπτωση με αλλαγή rom να στρώσει ή οποσδήποτε πρέπει να αλλαξω τηνν οθόνη-touch με άλλο ? Καμιά ιδέα?
-
Xiaomi Mi5 Dual SIM 4G LTE Phone MSM8996 Lite Quad Core 5.15inch 1920*1080 Screen 3GB RAM 32GB 16MP 3000mAh Fingerprint Identification Android Smartphone
-
Απλά πράγματα δεν συνδέεται με bluetooth ακουστικά (δοκίμασα με 2 που συνδέονται κανονικά με άλλα κινητά). Δεν βρίσκει καμιά συσκευή δηλαδή όχι ότι κάνει αποσυνδέσεις.... Είναι ολοκαίνουργιο (ούτε εβδομάδας), δεν δούλεψε και σταμάτησε, όταν το πρωτοδοκίμασα δεν δούλευε το bluetooth, έχω την MIUI 7.0 Stable 7.00.11.00(LHNCNCJ) μαμά απο Gearbest. Παρακαλώ και ευελπιστώ στην βοήθεια της κοινότητας. Υπόψιν είμαι λίγο ψάρακας..... Ευχαριστώ και καλώς σας βρήκα