Το play store οπως ανεφερα μου εκανε νερα μια λειτουργουσε κανονικα και μια φαινοταν να μην ειναι εγκατεστημενο,ενω τον οδηγο τον ακολουθησα πιστα.Μπηκα στο mi store και βρηκα ενα play store που δε μου το εβγαζε εγκατεστημενο στο κινητο μου και το κατεβασα.Δεν ειναι ξεχωριστη εφαρμογη ειναι η ιδια τελικα και χθες μου δουλεψε κανονικα.Δε μπορω να το εξηγησω ολο αυτο,απλα το αναφερω.Μονο που οταν κατεβαζω μια εφαρμογη μου ζηταει την σδεια το mi store πρωτα.μπηκα στις ρυθμισεις στα apps και δε μπορ…
λογικα ετσι ειναι.μετα απο πολλες προσπαθειες εχω play store το οποιο ομως δε δουλευει σωστα αργει πολυ και μερικες φορες φαινεται ως μη εγκατεστημενο!παντως η μπαταρια του εχει θετικη διαφορα απο πριν και ανοιγει αρκετα γρηγορα .
@makis1024 σ ευχαριστω πολυ ,οπως φυσικα και ολα τα παιδια που προσφερθηκαν για βοηθεια.Μολις κατεβασα την china developer και κανει αναβαθμιση.Επειδη δεν εχω προβλημα με τα αγγλικα,αν λυνονται ολα τα προβληματα που ειχα πριν θα μεινω μ αυτην που παιρνει και εβδομαδιαιες αναβαθμισεις.Αυτη ειχα βαλει αρχικα,πριν πειραματιστω με τις ρομ,και δεν αντιμετωπιζα προβληματα ιδιαιτερα
Το προβλημα προεκυψε οταν αφου κατεβασα το magisk v18 μπας και αλλαξω τις 2 γραμμες , δεν τα καταφερα ουτ μ αυτο και αντι να ξαναφλασαρω την ρομ που ειχα , ξεζιπαρα το supersu μεσω του recovery.Κι απο τοτε μανταρα....
Εχει κολλησει πολυ ωρα σε μια επανεκινηση στο logo ΧΤRV ΑΡΩΜΑ, φορτωνει αλλα δεν ανοιγει.Τα κουμπια power και volume - δεν δουλευουν για να μπω στο recovery.Με παρατεταμενο πατημα του power button δεν αλλαζει κατι, κλεινει και ανοιγει κανοντας το ιδιο.Καμμια ιδεα??
@NasDriver ευχαριστω πολυ!θελει μελετη απ οτι ειδα γιατι στο νημα τα παιδια αντιμετωπισαν θεματα μεχρι να πεταρασουν τις 2 γραμμες.ειδικα ως αρχαριος προβλεπω ζορια.Μηπως ξερεις ποια απ ολες τις προτεινομενες λυσεις ειναι η πιο απλη;
Καλη χρονια παιδια!Ειχα την XTRV 9.5.4 και τωρα περασα την aroma 8.4.19. Και στις δυο το κινητο κανει να ανοιξει 10 λεπτα.Μπορω να κανω κατι?Ευχαριστω.
Η μπαταρια αλλαχθηκε με μια nohon (που σε αλλο xiaomi τα παει καλα εδω και 1,5 χρονο), αλλα παλι δεν ειμαι ικανοποιημενος απ την αποδοση της μπαταριας.Αν εχει αλλος χρηστης καποια ρομ που να τον ικανοποιει θα του ημουν υποχρεος!Επισης παρ οτι η nohon ειναι 4000 mah το κινητο τη βλεπει σαν 3000 mah.
Kαλημερα παιδια.Ναι εχουν μπουκωσει και τα τελωνεια και το απλο ταχυδρομειο και ολα εκτος απο τις γνωστες ευρωπαικες μεθοδους βελγιου ολλανδιας.Τα φακελακια μικροαξιας ερχονται με σχεδον σβησμενα γραμματα .Δε θα βαριεμαι να το γραφω , ζουμε την απολυτη ξεφτυλα του Δημοσιουπαλληλικου τομεα.
Σωστα ολ αυτα για το gear, αλλα για να ειμαστε δικαιοι και τιμες θα βρεις εκει σε flash sale που δεν υπαρχουν πουθενα και μεγαλα αντικειμενα αξιας ερχονται μεσω dpd εστω και με καθυστερησεις.Φυσικα σε κοινες τιμες θα διαλεξεις banggood αλλα....
Μπαταρια απο ali με belgium post σφαιρα φτανει στην Ελλαδα και τωρα αναμονη .Εν τω μεταξυ εφτασε μαζι με τα αλλα δεματακια registered china post με παραγγελια 1 μηνα πριν τη μπαταρια ,κι αφου εκαναν 20+ μερες τελωνειο ,θα κανουν και 5-6 μερες εντος Ελλαδας ως την παραδοση,ενω ως τωρα σε 2 μερες παραδιδοταν.Περασε το καλοκαιρακι κι οι αδειες ,η φραπεδια ομως σταθερη αξια.
Παράθεση από geozn8: “Μπράβο Τάσο είσαι ειλικρινής.. Παιδιά εγώ 10 μέρες τώρα έχω να πω τα καλύτερα.. Πανέμορφο (mi6 ceramic) στιβαρό και παει σφαίρα.. Από αυτονομία αντε γειά 6-7 ώρες οθόνη σίγουρα.. Τώρα από φωτογραφίες ωραίες βγάζει πολύ καλές.. Άμα ψάχνεστε μπορεί να βρείτε και κινητό με καλύτερο ίσως φακό.. Λέω ίσως.. Όσο για τα χρώματα το έχω κάνει σαν amoled.. Από τότε που έβαλα την εφαρμογή color changer εδώ κάνεις παπάδες.. Ρωτήστε και τον φίλο @Octaviastikos να σας πει και αυτός.. Εγώ …