Το priority direct mail του Banggood ειναι ΝL POST?Σε ΝL τελειωνει το tracking number.Aρα μαλλια μεθοδος αποφυγης τελωνειου ειναι και μαλλια γρηγορο , σωστα?
Τα μπανια του λαου! Φεετα απο δω και περα. Παρ ολα αυτα, ενα δωρο mi box που θα κανω στον κολλητο και το θελω εντος ιουνιου το παρειγγειλα με priority mail απο banggood. Aιντε να δουμε
Καποτε το ειχα ψαξει εκτενως απλα δε θυμαμαι τα ποσοστα. Μπηκα στο site της visa, εβαλα επιλογη Ελλαδα και μου εβγαλε τι χρεωνει εξτρα για το ποσο που θα μετατρεποταν απο δολλαριο σε ευρω. Συν το 2% της τραπεζας. Κοινως οπου εχει επιλογη σε ευρω κατα την αγορα , το επιλεγουμε και παντα συμφερει.
@giwrgosalim φυσικα κανενας δεν εχει κυρωσεις.Απλα τωρα δεν μπορεις καν να ζητησεις να παρεις το δεμα σου σε 15 μερες πχ.Οριο το απειρο στο Ελληνικο δημοσιο.Ακομα και να ειχε θα ηταν κανα 2μηνο.
Και γιατι να δουλευουν?Υπαρχει καμμια οδηγια για τους τελωνιακους οτι πρεπει να περαιωσουν μια δουλεια σε συγκεκριμενο χρονο?Απ οτι βλεπω στην πραξη οχι.Αλλιως θα ειχαν κυνηγηθει.
Εφτασε δεματακι χθες με post nl χθες, ειδωμεν...Με china post παντως το αμεσως προηγουμενο δεμα μου , εκανε 3 μερες να φανει στο συστημα των ΕΛΤΑ κι αλλες 4 να μου το στειλουν, μ αυτα που ακουω δεν το λες κι ασχημα.Απορω ομως γιατι υπαρχει τοση καθυστερηση στα δεματα που λετε και σ αλλα οχι.Εχει να κανει με το ταχυδρομειο που ερχονται απ εξω, η εδω αλλες παρτιδες πανε σφαιρα κι αλλες φρακαρουν?
Παρελαβα το κουτι με τα παπουτσια.Ουτε free sample ουτε τιποτα(ναι ναι ο κινεζος και @@ρια).free gift me 5 ευρω απ εξω.Καλοκαιρι , αντισταθμιστικα μετρα ξερωγω ,εκλογες ,τυχη , η ουσια ειναι οτι περασε αερα.
Λοιπον δεμα απο ali μεγεθους κουτιου παπουτσιων περασε τελικα σερνομενο κι ετοιμαζεται να φορτωθει για την πολη μου. Δεν ξερω αν ειναι το free sample, θεμα τυχης απλα το ποσταρω για την ιστορια.
Απο τριτη που πατησε ποδι το δεμα, σημερα φανηκε στα ΕΛΤΑ. Εν τω μεταξυ στο τρακιγκ του ali φαινεται πιο αναλυτικα. Office of exchange και μετα Proseccing center. Δεν ξερω που και αν μπαινει το τελωνειο ελπιζω το FREE SAMPLE που ειπα στον κινεζο να γραψει να πιασει τοπο.