Tax free λεει και το air 13 και με το κουπονι 12% στα 666 ευρω.Διαολου πραμα εγω δεν παιρνω.Πληρωνει λεει τελωνειο , αλλα αμα σκασει καμμια 300ρου να τον δω...
Dear,thanks for your interesting on our products,yes that the xiaomi mi5s is total new and original,and the box for it is sealed and unopened,it have the factory Rom,we send packages from China,but please not worry,we have tax free warranty for the freeshipping option,and if have some tax happened,we will pay it back to you,thanks! *Duangtop Aυτααα...
Σωστα ολα αυτα αλλα ας μην ξεχναμε οτι αλλη τιμη πουλανε τα κινητα εντος αγορας κινας και αλλα εκτος.Αρα μπορει καποιο μαγαζι απλα να ξεστοκαρει βγαζοντας παλι κερδος. Οταν με το καλο ερθει το mi5 του φιλου πιστευω θα διευκρινιστει αυτο.
Παρ οτι δεν εχω το χρονο οπως θα θελα να παραβρισκομαι στον καφε της Κυριακης , την ομαδα την παρακολουθω και βλεπω οτι παει σφαιρα με μπροσταρη το @derveni. Xαιρομαι που ειμαι μελος μιας τετοιας κοινοτητας.
Παπουτσακι xiaomi mijjia με τσιπακι στη σολα για φιτ γκατζετακηδες στα 52 ευρω απο ali. Ισχυριζονται οτι το δεμα ειναι 11χ11 εκ... Πως το βλεπετε για τελωνειο?