Ετσι για την ιστορια δεματακι απο gear αξιας 6 ευρω εκανε 50 μερες να ρθει. Οταν τους ρωσησα στον 1.5 μηνα τι γινεται μου εδωσαν 2 μηνες οριο. Μετα την παραλαβη στελνω φωτο με τη βλαβη του φορτιστη και παιρνω τα λεφτα μου πισω αμεσα. Νομιζω ειναι ενταξει γενικα.
@koulouras εννοω το σκαναρισμα στο barcode που εχει εξω καθε ετικετα. Ως τωρα δεν εχω ακουσει για τελωνειο σε smartwatch αλλα δε θα θελα να μαι ο πρωτος, οποτε ψαχνομαι...
Αν για ενα smartwatch γραψουν στο κουτι watch με αξια 15 δολλαρια, σκαναροντας το θα φανει ακριβως πιο ειναι μεσα , οποτε δεν ειναι δωρο αδωρο?Θεμα καθαρα τυχης δηλαδη το τελωνειο οπως ολα τ αλλα, ασχετως τι γραφει απ εξω.
@Thracia Μπορεις να μας πεις καποια μαγαζια του ali που στελνουν απο γερμανια? Εκτος απ το e tablet store δεν ξερω αλλο κι αυτο εχει μονο ταμπλετ και λαπτοπ. Ευχαριστω.
Εχω την εντυπωση οτι ο καιρος που παραγγελναμε κινητα αερα εχει παρελθει και δε βλεπω φως.Οποτε το θεμα τελωνειο πρεπει να αποτελει εξαιρεση και η εγνοια μας ειναι ποια καταστηματα πλεον κανουν τριγωνικη. Εξαιρουνται βεβαια τα "ατυχηματα" μικροαντικειμενων που ο μπαμπουλας του Ελληνικου δημοσιου πιανει στη φακα του. Αν κανω λαθος , διορθωστε με.
Φιλος το πηρε στην Ιρλανδια.Μετα απο ακυρωσεις του βαλανε παμω στο δεμα 50 λιρες και πληρωσε τελωνειο 19 λιρες.Το μονο θεμα ειναι οτι το gear αρνουνταν να το βαλει χαμηλη τιμη και μετα του βαλε.Αν μπορουσα να το στανταρω θα το παιρνα μεσω του φιλου.Αλλα συννενοεισαι με τον κινεζο???
Δεν ειναι μονο το αν θα δωσεις +20 η +48. Ειναι που οοταν βγει απο τελωνειο θα εχεις ξεχασει τι παρειγγελες! Επισης για laptop xiaomi ακομα να βρεθει λυση. Το βγαλε το gear σε πολυ καλη τιμη με κουπονι και παιζει μονο dhl. Xαλι μαυρο.
Eιναι ακομα υψηλη η τιμη αυτου που ενδιαφερομαι, οποτε μεχρι να πεσει μπορει να εχει αλλαξει το σκηνικο.Απλα ρωτησα γιατι εχουν γινει αγορες εδω μεσα κι ελεγα μηπως καποιος ξερει για να τον εχω υποψιν.