@billucky παρακαλω κι εμενα το λινκ =============== Μαρ 6th 2017, 9:40am =============== H αγορα απο κινα δεν τελειωνει εδω επειδη λυσσαξαν να κυνηγανε δεματα κινητων τα εγχωρια φυντανια.Παντα θα υπαρχουν λυσεις.Θα αυξηθουν οι τριγωνικες πολυ απλα. Οσον αφορα τα μεταχειρισμενα κινητα ειναι λαχειο.Κι απο εδω μπορει να σου τυχει να παρεις μαπα συσκευη κι εδω μπορει να τη βαλουν στη ζελατινα. Προσωπικα αρνουμαι να ξαναψωνισω απο εδω, μετα την σχεδον τυχαια αγορα του πρωτου xiaomi πριν 2,5 χρονια. Α…
Κατω απο 22 ευρω τρως ενα 3ευρω για τον κοπο τους κι ολα καλα , λεμε τωρα.Κι απ οτι ακουγεται θελουν να το καταργησουν κι αυτο το οριο να περνανε ολα .Ευρωπαικη οδηγια ψηνεται
Νομιζω ειναι θεμα τυχης πλεον.Το κουτι που μου ηρθε , ηταν ιδιο με κινητου και το βαρος το ιδιο.Πιστευω οτι περνανε σακοι αερα και σακοι εκτελωνιζονται ακομα κι αν εχεις μια θηκη κινητου πχ στο δεμα σου (τρως κι ενα 3ευρω).Δε νομιζω να μπαινουν στη διαδικασια να σκαναρουν τη συσκευασια μια μια και να κανουν επιλογη μονο τα κινητα.Αυτη ειναι η αισθηση μου απ ολα οσα διαβαζω εδω και σε αλλα φορουμ.
Σε φιλο που του προτεινα το 32αρι mi max τον κατευθυνα προς e global... Μην τον παρω στο λαιμο μου με τελωνειο .Δεν εχω ψωνισει προσωπικα απο εκει αλλα μ αυτα που διαβαζω εδω μεσα , νομιζω ολα καλα, σωστα? Με τι rom ερχονται απο εκει ξερουμε?
@mixaliscy πιο εγκυρες κι απο μοσαντ, ΜΕΣΑ απ την κινα. :p Οι κινεζοι δε, το παιζουν μουρες και βαρια πεπονια λογω πληθωρας οποτε ειναι πεναλτυ σε αδειο τερμα
Tελικα η Jessica εκανε ενα λαθος , τη συγχωρναμε ε? 39 ευρουδακια εβαλε το κοριτσι οχι 95 , μη θυμωνεις λεει κλπ, ακομα κι οι κινεζες μας τουμπαρουν τι γινεται???
Kαι αμεσο refund εκαναν και στειλαν το δεμα αμεσα, πως θα σου κατσει ειναι με καθε καταστημα.Το θεμα ειναι τι γινεται με τη λαθος τιμη που βαλανε στο κουτι εξω...
Περιμενω το xiaomi mi box απο mc mart.Eιναι σε αεροπλανο μια χαρα ολα γρηγορα κλπ μου καναν και refund την πρωτη παραγγελια που ακυρωσα... Ενταξει στα μηνυματα λιγο αργουν και μου απαντησε μια βδομαδα μετα η jessica οτι οκ σου γραψαμε απ εξω tv box -μην το περασουν κουτι κινητου και σταματησει τελωνειο και τη ρωταω χαμηλη τιμη βαλατε? ΝΑΙ ΝΑΙ βαλαμε μου ειπε 95 ΔΟΛΛΑΡΙΑ!!! τεφαρικι η jessica , εξαφανιζολ τωρα , μια φρικη την εφαγα!!! 100.gif