Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 461-480 από 548.
-
Καλημερα Ξερει κανεις σε ποιο καταστημα μπορω να βρω μπαταρια Αυθεντικη για redmi note 4G LTE? Hδη εφαγα δυο φολες μια απο banggood και μια απο vifocal. Το τελευταιο μου χε βγαλει και την ψυχη για μερικο refund. Οι μπαταριες ηταν πορτοκαλι με τα σηματα τους ολα οκ, αλλα μουφα. Λιγοτερα γραμμαρια και καθολου διαρκεια. Ολοι μαιμου αυθεντικες πουλανε πλεον,μαλλον σταματησε η παραγωγη. Η αξιοπρεπης που εχω τωρα ειναι μια nohon, αλλα και παλι σαν την αυθεντικη δεν. Εχω την εντυπωση οτι τα παλιοτερα κ…
-
Μιλησα με το λογιστη μου.Κατα πασα πιθανοτητα γινεται. Δε χρειαζεται καμμια ενεργοποιηση κωδικου για εξωκοινοτικες σΥναλλαγες. Με το χαρτι αγορας και την αξια του απ το καταστημα και το χαρτι του τελωνειου που θα αναγραφεται το ΦΠΑ μαζι, κανενας φορολογικος εγλεγχος στην επιχειρηση σου δε θα σου πει ," οχι το εκανες παρατυπα και το περασες στα εξοδα". Αν δε, καταφερεις και βαλεις και το αφμ στο χαρτι του τελωνειου (αυτο δεν ξερω πως μπορει να ζητηθει) τοτε εισαι κυριος.Αν ξερει καποιος , ας μας …
-
Αγοραζεις ενα κινητο απο κινα 175 ευρω.Αν πεσει τελωνειο τρως ενα 60αρι πχ φπα και εξοδα.Εδω κοστιζει 230.Μια η αλλη δηλαδη.Οποτε τα ζυγιζεις και λες δε βαριεσαι θα το παρω απο δω.Ετσι παιρνει το 24% το κρατος φορολογει την Ελληνικη εταιρεια που το πουλαει (τη σκιζει πλεον) και ολοι ειμαιστε μια χαρα. Αν εισαι Ελ. Επ. και το περνας και στα εξοδα σου συμψηφιζεις και το ΦΠΑ και ειναι κι αυτο ενα κινητρο να το παρεις απο εδω. Σε περιπτωση ομως που αποφασισεις να το παρεις απο κινα και μπορεις (δεν …
-
Δεν υπαρχει official , αλλα μεγαλα καταστηματα και αξιοπιστα υπαρχουν.Μπορεις να το δεις απο τις παραγγελιες και τα reviews των πελατων.Προσωπικα ειχα αριστη εμπειρια. Να πω οτι ειναι αξιοπιστο το gear που με παιδεψε μια βδομαδα με το "τωρα θα στο στειλω με registered mail -τωρα θα στο στειλω με dhl" ε δε μπορω , πως να το κανουμε.(αν και κανανε αμεσο refund για να μην τους αδικω ) =============== Φεβ 15th 2017, 10:38am =============== Η στανταρ αποστολη που γραφει στα περισσοτερα μαγαζια του al…
-
Παιδες καλημερα χθες μετα την παραγγελια στο ali , εκανα ριβιου για κατι τζαμακια που ειχα παρει απο εκει πριν κανα 20ημερο.Μολις τελειωσα μου εβγαλε ενα κωδικο που τον σκαναρεις στην εφαρμογη τoυ ali στο κινητο σου , το στελνεις σε ενα δικο σου στο mesenger πχ , και μολις αυτος ενεγοποιησει νεο λογαριασμο με εφαρμογη aliexpress στο κινητο του, σου ερχεται κουπονακι 4 δολλαρια για οτι παρεις πανω απ τα 26 ευρω εντος 5 ημερων. Επειδη με ετρωγε το χερι μου , ακυρωσα την παραγγελια, μιας και ηταν μ…