Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 541-548 από 548.

• Μπραβο στους διοργανωτες , το κλιμα ηταν πολυ ζεστο, περασαμε σουπερ! Ο 7 χρονος jr περασε καλα και παρ οτι δεν κερδισε δωρακι σ αυτη τη συναντηση , θα ερθει λεει αποφασιμενος στην επομενη !! Απλα ελπιζω ο χωρος στην επομενη να βοηθαει περισσοτερο μιας και ο καπνος ηταν αρκετος ειδικα για μικρα παιδια.

• Προχθες εκλεισα το Xiaomi air 13,3 απ το Gearbest στην τιμητων 665 ευρω με πειπαλ. Αφου μου αρνηθηκαν μειωση τιμης στο κουτι ,μου εδωσαν αρχικα 2 επιλογες μεταφορας.dhl και απλο ταχυδρομειο.φυσικα επελεξα το 2ο αφου ειναι δωρεαν και δεν εχει και φορους εδω.ουτως η αλλως στη φορμα παραγγελιας μονο αυτη η επιλογη υπηρχε.προφανως επειδη το εκλεισα σε πολυ καλή τιμή ,σήμερα άλλαξαν γνώμη και μου δίνουν μόνο την επιλογή κούριερ (!!!!) φαντάζομαι ώστε να ακυρώσω την παραγγελία.φυσικα αρνήθηκα και τα μ…

• Xiaomi Redmi Note 3 Review-Specs

billfot - - RedMi Note 3 (Hennessy)

Μήνυμα

Το εχω μια εβδομαδα.Το πηρα απ το Minidea με τη Multi.Περασα την official , εκανα update, google store κλπ , ελληνικα μεσω locale more languages ολα καλα ως εδω! Για να περασω τα ελληνικα μεσω της τελευταιας εφαρμογης μου βγηκε το λαδι.Το καταφερα μεσω windows 10 με την κινεζικη (! ) εκδοση του MI PC SUITE το οποιο μια φορα μονο μου αναγνωρισε το τηλεφωνο και μετα μπλοκαρε και ουτε απεγκατασταση δε μπορω να του κανω στο λαπτοπ.Στα windows 7 ενω αρχικα μου αναγνωριζε τη συσκευη και εβλεπα φακελου…

Μήνυμα

Ευχαριστω!

Μήνυμα

Καλημερα , χθες παρελαβα απο minideal σε 15 μερεςμε multilanguage και πρωτη εντυπωση ειναι πολυ καλη. Μια ερωτηση προπαιδεια, πως αλλαζω ringtone και φοντο?Οπως σε ολα τα android , αποθηκευση και εφαρμογη τους , η εχει αλλη διαδικασια?

• Καλως σας βρηκα παιδια!