Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 548.
-
Για την ιστορια ενα δεμα απο ebay αξιας 35 ευρω που ο κινεζος ισχυριζοταν οτι το στελνει απο Αγγλια στην περιγραφη , ενω το εστειλε με e commerce dhl (η καπως ετσι ) με κουριερ δηλαδη απο κινα στην Γερμανια κι απο εκει εδω, μπηκε βγηκε τελωνειο χωρις κοστος ενω ενος φιλου που το πηραμε μαζι, μπηκε τελωνειο και ζητησαν αποδειξη αγορας , μπλα μπλα...Το ειπα τι να κανει (δινοντας του και το σκρινσοτ που αναφερει item location London) κι ελπιζω να ξεμπλεξει με τον πονηρο κινεζο...Οποτε προσοχη παιδε…
-
Το πακετακι που εστειλε ο κινεζος απ το ebay μεσω dhl e commerciall εφτασε Ελλαδα , θα παραδωθει απο τα ελτα ,μου ειπαν στο τηλεφωνο απ τη dhl .Στο τρακ των ΕΛΤΑ δεν εχει εμφανιστει ακομα και γραφει μονο αποστολη απο γερμανια 9-2-18.Εχει ξανατυχει σε καποιον αντιστοιχο περιστατικο?Στο 17 track μου βγαζει κανονικα τη διαδρομη απο κινα , στα ελτα οχι.
-
Παιδια τα φώτα σας! Αγορά από e bay αντικείμενο αξίας 35 ευρώ. Στην περιγραφή λέει item location UK. Στο καλαθι μου έβγαλε αποστολή από Κίνα... Ως την Τετάρτη πρέπει να το έχω λέει το e bay. Το έστειλε με dhl e commerce Asia και τωρα ειναι στη Γερμανία. Λογικά θα φαω τελωνειο. Φυσικά θα γίνει αναφορά στο e bay για παραπλάνηση, αφού λέει Αγγλία τόπος αποστολής!! Τι κανω? Αν μπει τελωνειο παραλαμβάνω? Και μετά τον κυνηγάω κατ αρχήν στο e bay? Έχετε ανάλογα περιστατικά?
-
Πηρα δύο αλληλένδετα πραγματάκια σήμερα από banggood με priority που είμαι σίγουρος ότι θα φύγει αύριο, και από ali με china post. Στο ali μου βγαζει ότι η αποστολή θα ακυρωθεί αν ο πωλητής δεν το στείλε σε... 19 μέρες. Όταν γυρνάνε από τις διακοπές!! Ας το στείλει τώρα κι ο τελευταίος που θα κλείσει την πόρτα!!!! Ε ρε γλεντια
-
Έτοιμο. Ως bill_fot@yahoo.com
-
Επανερχομαι για την καμερα ενδοσκοπιο που δουλευε για το mi max μου και δε δουλευει για το mi6.Ειναι αυτη: 3.5m Mini Android Endoscope -$6.99 Online Shopping| GearBest.com και συνδεοταν με micro usb στο mi max επιτυχως. το mi6 εχει type c.Αρχικα πηρα ανταπτορα απο micro usb σε type c και δε δουλεψε. Εχει ομως η καμερα και μια προεκταση απο θηλυκο micro usb σε usb για να τη συνδεεις και με υπολογιστη. Μετα απο συζητηση εδω , πηρα ανταπτορα απο usb σε type c . Baseus Mini OTG Male Type-C to Female…