Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-5 από 5.

• @kok8 Γιώργο, ετοιμάσου για την επόμενη φορά, θα φέρω μαζι μου δελτία Kino τζοκερ etc..μακάρι να έχει και κανα τζακ ποτ @koko δεν χαλαστήκαμε ποτέ, γνωριζόμαστε καλύτερα;

• Παράθεση από GR_Macedon: “Παράθεση από Saxon: “Ανοιχτός "πόλεμος" κατά του "29"(<--), με τη χρήση της τεχνολογίας είναι αρκετά εύκολο να αλλάξεις την ιστορία. ''..δείχνει αναλυτικά ΟΛΗ την διαδικασία της κλήρωσης'' #not ” Μετά την 9η συγκέντρωση της Θεσσαλονίκης όπως θα έχουν καταλάβει οι τακτικοί θαμώνες του φόρουμ, ο χρόνος μου είναι περιορισμένος, λόγω εργασιακών υποχρεώσεων και μπαίνω μόνο από το κινητό μου, που και αυτό πλέον δεν έχω λόγω πώλησης. Περιμένω το νέο μου Redmi Note 3 pro. Έτσι …

• Παράθεση από caeser: “Παράθεση από Saxon: “Ανοιχτός "πόλεμος" κατά του "29"(<--), με τη χρήση της τεχνολογίας είναι αρκετά εύκολο να αλλάξεις την ιστορία. ''..δείχνει αναλυτικά ΟΛΗ την διαδικασία της κλήρωσης'' #not ” Θα είχε κάποιο πρακτικό νόημα να προσθέταμε άλλα 2-3 λεπτά στο ήδη μεγάλο σε διάρκεια βίντεο να δείξουμε ότι το 29 βγήκε 2 ακόμα φορές, αλλά ακυρώθηκε και επαναλήφθηκε η κλήρωση, επειδή είχε ΗΔΗ κληρωθεί? Το σχόλιό σου "περί αλλαγής της Ιστορίας" ηχεί αρκετά ΔΕΙΚΤΙΚΑ στα αυτιά μου,…

• Ανοιχτός "πόλεμος" κατά του "29"(<--), με τη χρήση της τεχνολογίας είναι αρκετά εύκολο να αλλάξεις την ιστορία. ''..δείχνει αναλυτικά ΟΛΗ την διαδικασία της κλήρωσης'' #not

• Προχθες παρήγγειλα το Redmi note 3 pro. Αν όλα πάνε καλά και το έχω ως τότε, θα παρευρεθώ κι εγώ