Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-24 από 24.

• Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ, με διαφωτίσατε αρκετά... Παράθεση από Peterredmi: “Παράθεση από tsopirs: “Η απλή δουλεύει σίγουρα χωρίς το gateway Γιατί την εχω.η zig bee δεν την έχω αλλά νομίζω δουλεύει και με το gateway και χωρίς αλλά δεν ξέρω σιγουρα Γιατί δεν την εχω.. Διάφορες δεν έχουν πέρα απο την εμφάνιση Στάλθηκε από το IRON Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” εχω και WiFi και ZigBee μπριζακια τα zigbee δουλεύουν μόνο με gateway και αυτό με WiFi.Το WiFi δουλεύει αυτόνομα ” Με την απλή πρίζα μ…

• Α πολύ ωραία... Οπότε η αγορά του διακόπτη αναβάλλεται προς το παρόν :p Για τις πρίζες μήπως ξέρει κάποιος την διαφορά της απλής με την ZigBee ??? Και αν είναι και οι δύο αυτόνομες (χωρίς το gateway δηλαδή)???

• Αρχικά σε ευχαριστώ για την απάντηση.... Από πρίζες βλέπω δύο: Την απλή Original Xiaomi Mi Smart WiFi Socket-12.79 Online Shopping| GearBest.com Και την ZigBee Original Xiaomi Mi Smart WiFi Socket - ZigBee Version-16.49 Online Shopping| GearBest.com Αρχικά ποιες είναι οι διαφορές τους αν ξέρεις? Επίσης αν κατάλαβα καλά για να δουλέψει το switch χρειάζεται οπωσδήποτε το gateway, όπως επίσης και η zigBee edition πρίζα??

• Καλησπέρα Επειδή δεν έχω καταλάβει, για να λειτουργήσουν οι αισθητήρες είναι απαραίτητο να έχω και το geteway...? Και αν ναι ποιες συσκευές χρειάζονται απαραίτητα το gateway? Για αρχή θέλω να πάρω το switch, μια smart plug και το smart Led strip... Θέλω να βάλω το button να λειτουργεί με την πρίζα... Θα μπορώ να το κάνω χωρίς το geteway? Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk