Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 44.
-
Ελληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official Rom για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
vajan07 - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμαμετα το adb devices μου γραφει ενα κωδικο και διπλα unauthorized και οχι device οπως στον οδηγο.. συνεχιζω η αν συνεχισω θα ψαχνω τσιμπιδακια??
-
Παράθεση από lallasgr: “@vajan07 για τρέξε πρώτα τις παρακάτω εντολές και μετά προσπάθησε πάλι να δεις αν θα δουλέψει. Πάλι με το CMD 1. Open the Run Window by pressing Window + R buttons, type cmd and press Enter. 2. Disable DEP – Type bcdedit.exe/set{current} nx AlwaysOff Hit Enter. και μετά κάνεις πάλι τις δύο πρώτες εντολές που έχω στον οδηγό. Αφού έχεις τελειώσει με τα πάντα μπορείς να ενεργοποιήσεις πάλι το DEP με την παρακάτω εντολή Enable DEP – Type bcdedit.exe/set{current} nx AlwaysOn H…
-
καλησπερα... απο σημερα αποχωριζομαι μετα απο 2 χρονια και 5 περιπου μηνες το αθανατο ριζακι μου μιας και εφτασε το redmi note 3 pro... να πω ενα μεγαλο ευχαριστω στον lallasgr που μου εχει βγαλει τα ματια απο το πρωι να διαβαζω τους οδηγους του. πραγματικα καταπληκτικη δουλεια... να πω τωρα και το προβληματακι μου να με βοηθησετε... προσπαθω να απενεργοποιησω την υπογραφη με τον μονιμο τροπο (windows 10) αλλα παιρνω το εξης μνμ : με την πρωτη εντολη ολα καλα. οταν ομως βαζω την δευτερη λεει : a…
-
XIAOMI RED RICE REDMI HONGMI NOTE 3 PRO PRIME 3GB Qualcomm Snapdragon 650 1.8GHz Hexa Core 5.5 Inch FHD Screen Android 5.1 4G LTE Smartphone online - coolicool
-
καλή επιτυχία !!!
-
go miui.gr το εκανα και εγω το χρεος μου... vajan07 εδω vajan07 και εκει...
-
Παράθεση από dimpet: “Πρέπει να κάνεις install μέσω recovery αυτό en.miui.com/forum.php?mod=atta…NTE1NTI2fDk5ODM2&mobile=2 θα λυθεί το πρόβλημα. Hongmi 1” καλημέρα παιδιά έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα με την κάμερα εδώ και καιρό το update zip που δίνει ο φίλος dimpet είναι για συγκεκριμένη ρομ? τώρα έχω την 5.9.10 και σκέφτομαι να βάλω την 5,10,15 το update το περνάω και με τις δύο η θα έχω πρόβλημα με κάποια από αυτές?
-
Παράθεση από dimpet: “Για την κάμερα και τον αποθηκευτικό χώρο κατέβασε το Update zip για την V7 και κάνε install από recovery. en.miui.com/forum.php?mod=atta…NTE1NTI2fDk5ODM2&mobile=2 κάποιες φορές δεν παίζει το sd switch από την moded rom. Το backup βρίσκεται στις (ρυθμίσεις > πρόσθετες ρυθμίσεις (στο τέλος της λίστας)) Hongmi 1” καλημέρα παιδιά έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα με την κάμερα εδώ και καιρό το update zip που δίνει ο φίλος dimpet είναι για συγκεκριμένη ρομ? τώρα έχω την 5.9.10 και σκ…
-
καλημερα παιδια... εχω ενα προβλημα στο hongmi μου... στην καμερα μου βγαζει το μνμ ¨παρακαλω εεισαγετε μια καρτα sd πριν χρησιμοποιησετε την καμερα¨ μεσα εχω καρτα σδ και το προβλημα παρουσαστηκε μετα που περασα την 5,7,16 καμια ιδεα πως να το διορθωσουμε γιατι αυριο φευγω και διακοπες και θα χρειαστει???
-
Παράθεση από sothatz: “Παράθεση από vajan07: “καλησπερα παιδια... μια βοηθεια αν μπορει καποιος... η μπαταρια του hongmi μαλλον αρχισε τα φτυνει μετα απο εναμιση χρονο... ισως ομως να φταιει και η rom (5.5.23 developer) μπορει καποιος να προτεινει μια rom (stable η developer) που να ειναι καλυτερη σχετικα με την διαρκεια της μπαταριας?” Γιατί λες ότι μπορεί να φταίει η ρομ; Πόσο καιρό την έχεις; Πάντως με την 5.7.16 αλλά & με την προηγούμενη απ' αυτή η διαχείριση της μπαταρίας είναι άψογη. Την σ…
-
καλησπερα παιδια... μια βοηθεια αν μπορει καποιος... η μπαταρια του hongmi μαλλον αρχισε τα φτυνει μετα απο εναμιση χρονο... ισως ομως να φταιει και η rom (5.5.23 developer) μπορει καποιος να προτεινει μια rom (stable η developer) που να ειναι καλυτερη σχετικα με την διαρκεια της μπαταριας?
-
Παράθεση από mparaxir: “Παράθεση από vajan07: “καλησπερα παιδια... μια ερωτηση... επειδη δεν εβγαλα ακρη για hongmi 1 τι προτεινετε την εκδοση με kernel mod η την αλλη και γιατι? θα δω καποα διαφορα? κυριως με ενδιαφερει να κανω χωρο στο κινητο για περισσοτερες εφαρμογες... με την 5.4.3 που εχω τωρα εχω θεμα δεν μου φτανει και ειπα σημερα να δω τι θα κανω και πριν απο τα fix που ειδα οτι υπαρχουν λεω να βαλω την καινουργια ρομ αλλα εχω αυτο το διλλημα... καρτα μνημης εχω toshiba class 10 30mb/s.…
-
καλησπερα παιδια... μια ερωτηση... επειδη δεν εβγαλα ακρη για hongmi 1 τι προτεινετε την εκδοση με kernel mod η την αλλη και γιατι? θα δω καποα διαφορα? κυριως με ενδιαφερει να κανω χωρο στο κινητο για περισσοτερες εφαρμογες... με την 5.4.3 που εχω τωρα εχω θεμα δεν μου φτανει και ειπα σημερα να δω τι θα κανω και πριν απο τα fix που ειδα οτι υπαρχουν λεω να βαλω την καινουργια ρομ αλλα εχω αυτο το διλλημα... καρτα μνημης εχω toshiba class 10 30mb/s... περιμενω να μου δωσετε τα φωτα σας... ευχαρι…
-
καλημερα παιδια.. περασα και εγω χθες την 5,4,3 στο hongmi μου και ολα καλα μεχρι που εκει που το πειραζα λιγο στις ρυθμισεις πατησα απλη λειτουργια αν θυμαμαι καλα... απο τοτε οταν ανοιγει μου βγαζει το μνμ δυστυχως η εφαρμογη αρχικη οθονη εχει σταματησει. επιλογες εχει αναφορα και οκ αλλα οτι και να πατησεις το ξαναβγαζει κια δεν σε αφηνει να κανεις τιποτα. δοκιμασα να ξαναπερασω απο πανω την 5,4,3 αλλα συνεχιζει το προβλημα. backup πηρα αφου την επαθα και αν κανω restore δεν αλλαζει τπτ... εχ…
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Τότε λοιπόν αγνόησε το μήνυμα του TWRP και προχώρα κανονικά στο Flash της MIUI V6.” μια ερωτηση ακομα nandroid backup πως παιρνω? δεν με ενδιαφερει να κρατησω κατι απο το κινητο εκτος απο φωτο τραγουδια και λοιπα στην καρτα που δεν νομιζω να σβηστουν αλλα μην μπρικαρει φοβαμαι λιγο λογω του μνμτος που εβγαλε. θα βοηθησει το nandroid σε περιπτωση που κατι παει στραβα?
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από vajan07: “υπαρχει προβλημα η να την περασω κανονικα?” Είναι η σαχλαμάρα του Chrome της Google. Δεν υπάρχει πρόβλημα, και την περνάς κανονικά... Παράθεση από vajan07: “επισης αφου εχω κανει factory reset και παω να κανω install απο twrp μου βγαζει το μνμ this operation may install incompatible software and render your device unusable...δεν θυμαμαι να μου το ειχε ξαναβγαλει οταν φλασαρα αλλες ρομς... λιγη βοηθεια???” Είσαι σίγουρος πως έχεις το Hongmi 1 ? Ποια …
-
καλησπερα... κατεβασα την ρομ (5.4.3) στον υπολογιστη και μου βγαζει μνμ οτι η ληψη δεν ειναι φυσιολογικη και θα μπορουσε να ειναι επικινδυνη... ειναι η δευτερη φορα που την κατεβαζω και μου εβγαλε το ιδιο μνμ και την πρωτη γιαυτο ειπα να την ξανακατεβασω... υπαρχει προβλημα η να την περασω κανονικα? επισης αφου εχω κανει factory reset και παω να κανω install απο twrp μου βγαζει το μνμ this operation may install incompatible software and render your device unusable...δεν θυμαμαι να μου το ειχε ξ…
-
καλησπερα... κατεβασα την ρομ (5.4.3) στον υπολογιστη και μου βγαζει μνμ οτι η ληψη δεν ειναι φυσιολογικη και θα μπορουσε να ειναι επικινδυνη... ειναι η δευτερη φορα που την κατεβαζω και μου εβγαλε το ιδιο μνμ και την πρωτη γιαυτο ειπα να την ξανακατεβασω... υπαρχει προβλημα η να την περασω κανονικα? επισης αφου εχω κανει factory reset και παω να κανω install απο twrp μου βγαζει το μνμ this operation may install incompatible software and render your device unusable... δεν θυμαμαι να μου το ειχε …