Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-44 από 44.
-
Παράθεση από tora33: “Παράθεση από vajan07: “ελπιζω μηπως στρωσει και το προβλημα που εχω ακομα με το μικροφωνο (προβλημα μικροφωνου hongmi) αν και δεν το βλεπω....” τέτοιο πρόβλημα έχεις ? αύξηση έντασης ηχείου ή και μικροφώνου (Increase Speaker and Mic Volume) σε MTK επεξεργαστές , συσκευές” το εκανα και αυτο αλλαξα τις τιμες του mic αλλα τιποτα... τραβαω βιντεο και δεν εχει καθολου ηχο μονο θορυβο..
-
το προβλημα ειναι αυτο...Παράθεση: “πηρα το hongmi μου απο to2c τσεκαρισμενο γνησιο. το παρελαβα 31/12. δεν ειμαι σιγουρος αν ηταν απο την αρχη αλλα εχω προβλημα με το μικροφωνο. δεν με ακουνε. ακουγομαι απο βαθια και με θορυβο. αρχικα ειχε την miui jhbcnah1.0 την εκανα ομως αναβαθμιση σε multi_HM2013023_WCDMA_JHBCNAL5.0 ελπιζοντας να διορθωθει το προβλημα αλλα τιποτα. δεν νομιζω να ειναι hardware το προβλημα γιατι καποιες φορες στρωνει και καποιες ειναι χειροτερα. εχει καποιος κατι να προτεινει…
-
προβλημα μικροφωνου hongmi
Μήνυμακαλησπερα παιδια... καινουργιος στην παρεα αλλα χρειαζομαι τα φωτα σας... πηρα το hongmi μου απο to2c τσεκαρισμενο γνησιο. το παρελαβα 31/12. δεν ειμαι σιγουρος αν ηταν απο την αρχη αλλα εχω προβλημα με το μικροφωνο. δεν με ακουνε. ακουγομαι απο βαθια και με θορυβο. αρχικα ειχε την miui jhbcnah1.0 την εκανα ομως αναβαθμιση σε multi_HM2013023_WCDMA_JHBCNAL5.0 ελπιζοντας να διορθωθει το προβλημα αλλα τιποτα. δεν νομιζω να ειναι hardware το προβλημα γιατι καποιες φορες στρωνει και καποιες ειναι χει…