Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-26 από 26.
-
Παράθεση από spideman3: “@ordion Σε ρώτησε ο admin από αγόρασες το κινητό, δεν απάντησες ακόμα, περιμένει. Από την στιγμή που είσαι με official μπορείς να κάνεις αίτηση να ξεκλειδώσεις τον bootloader και μετά να παίξεις με τις rom. Αν δεν θέλεις μιλάς με alli για επιστροφή συσκευής προβληματικής. ” Εχω κανει ηδη αιτηση απο εχθες.Δεν ξερω αν θα το δεχτουν γιατι εχει φαει ενα χτυπημα καλο σε μια γωνια.Το προβλημα βεβαια δεν προκληθηκε απο εκει αλλα...
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από spideman3: “Και εδώ @MIUI_ART Redmi 3S - Προβλήματα με το σήμα δικτύου κινητής - απώλεια σήματος. Θα σε μαλώσουμε δεν μας παρακολουθείς καθόλου πλέον ” Βρε είναι εντελώς διαφορετικό το πρόβλημα που περιγράφει από τα DATA στο 4G.O άνθρωπος ούτε κλήση μπορούσε να κάνει που δεν έχει καμία σχέση με τα DATA. Εκτός αν κατάλαβα λάθος, καθώς έχω και κάποια ηλικία στην πλάτη μου ... ” Το ιδιο προβλημα ακριβως.Τα διαβασα ολα μακαρι να υπαρξει λυση γιατι την πατησαν πολ…
-
Καλησπερα εχω ενα redmi 3s και αντιμετωπιζω προβλημα.Γενικα ειχα το εξης θεμα , με επαιρναν τηλ και εβγαινα αρκετες φορες κατελειμενος.Πλεον δεν μπορω να κανω κλησεις ουτε να δεχθω,μια θα ειμαι με φουλ γραμμες και την επομενη no service.Θεωρησα πως ειναι θεμα της ρομ,ημουν σε global bet 7.3.23 νομιζω.Να πω οτι δεν εχω ξεκλειδωτο bootloader.Με χιλια ζορια μπηκα σε edl μεσω του flash cable που εκανα και φλασαρα σε global stable.Παλι τα ιδια no service, το κινητο μπαινει μονο σε 2g και κανει κληση …