Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-13 από 13.

• Τελικά εχθές, αυθόρμητα ξανά δοκίμασα, και έκπληκτος είδα ότι όλα ήταν καλά και σε HD, ... Πήγα, και είδα ότι οι ρυθμίσεις από fool hd που ήταν,. Έγιναν SD, χωρίς να κάνω κάτι εγώ....... άλλαξε και το L1 σέ L3. Όπως βλέπετε και στην φωτογραφία.... Εδώ φωνάζουμε όλοι μαζί, θαύμα θαύμα !!!!!!

• Καλημέρα, πώς θα μπορούσε το poco2 Να κάνει μετάδοση σέ χαμηλή ανάλυση??? Γιατί στα υπόλοιπα κινητά γράφει ανάλυση SD Καί στο Poco foul HD? Διορθώνεται το πρόβλημα μου.????? Υπάρχουν ρυθμίσεις στο κινητό που να το κάνουν πιο νορμάλ τηλέφωνο??? Όχι ότι δεν μπορώ να ζήσω χωρίς αυτό, αφού η τηλεόραση έχει netflix από μόνη της. Αλλά γιατί γίνεται αυτό....

• Ε τότε, ακόμη χειρότερα....τα έκανα όλα χαμηλή ανάλυση. Και εξακολουθεί να μήν μπορεί να κάνει μετάδοση στην tv. Ας ελπίσουμε ότι κάποτε θα το φτιάξουν. Κατά τα άλλα, πολύ καλό τ Poco 2. Σέ ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σου. Να είσαι πάντα καλά. Edit: όπως είπα έχουμε 4 λογαριασμούς Στα άλλα 3 κινητά, στην εφαρμογή λέει σέ όλα διαφορετικό( L) από το δικό μου και επίσης , τα άλλα λένε SD ανάλυση σέ εμένα fool HD. Tespa.... καλό βράδυ.

• Παραιτούνται για σήμερα δεν την παλεύω...... Αλλάζει και από την εφαρμογή και από το pc, Καί από 4 λογαριασμούς τό έκανα τέρμα χαμηλό. Έκανα και διαγραφή δεδομένων Και το ξηλωσα και τιν ξανά έβαλα την εφαρμογή...... αυτή εκειιιιιιι!!!! Foul HD

• Μήπως ξέρουμε ΑΝ αλλάζει από Fool HD σε SD? Ανάλυση???? Στην εφαρμογή netflix?????

• Άργησα να απαντήσω, γιατί όντως της γυναίκας μου redmi note 8 είναι σε sd, Αλλά σέ εμένα είναι foul HD, και δεν μου δίνει την δυνατότητα να το αλλάξω. Μήπως ξέρουμε ΑΝ αλλάζει από Fool HD σε SD? Ανάλυση????

• Σε ευχαριστώ φίλε μου για το χρόνο σου, δεν θέλω να σε κουράσω άλλο, Βασικά και εγώ κουράστηκα, με έπιασε πονοκέφαλος, Κατέβασα και παλιότερη έκδοση, όπως μου είπες (τα κατάφερα) Αλλά το πρόβλημα δεν λύνεται... Κάτι παίζει με την L1 & L3. Μόνο ένα άρθρο βρήκα στο Google, με αυτό το πρόβλημα.... Δεν ξέρω αν επιτρέπεται να το βάλω εδώ.

• Τώρα????

• Τώρα κόλλησε το δικό μου μυαλό. Πού πατάω να το κατεβάσω????

• Έκανα διαγραφή δεδομένων, φυσικά. Αλλά πώς μπορείς να βρεις μια παλιότερη έκδοση του netflix????????

• Ναι όλα κανονικά Αλλά τα τηλέφωνα που μπορούν να κάνουν μετάδοση, Έχουν 12.0.1.0. Εγώ έχω 12.0.3.0 Κάτι παίζει με την L1---L3 εγώ έχω L1

• Δεν ξέρω και πολλά πράγματα.......

• καλησπερα .... Παιδια δεν ξερω σαν νεο μελος που ακριβως γραφω τυχον προβληματα για την συσκευη μου,γιαυτο ζητω την κατανοηση σας, ήμουν κάτοχος note 4 . παρα πολλή ευχαριστημένος , αλλά το βαρέθηκα και ειπα να κανω ενα δωρω στον Ανδρεα . πηρα πριν λίγες μερες το poco f2. καλο τηλεφονο, αλλα εχθές έφαγα την πρώτη σφαλιάρα . πήγα να κανω μετάδοση απο το poco στην Τv , μια ταινία απο το netflix , το poco f2 κολλάει τρελά, μαύρη οθόνη , προσπαθei κατι να κανει, αλλα τελικα δεν μπορει, μετα απο 4-5 …