Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-26 από 26.
-
Παράθεση από Gkontos10: “Παιδιά μου βγάζει αυτά τα promoted apps κάτω από τους φακέλους.. Τι είναι και πώς φεύγουν? f8cc788a2366d0f573039209de58e2b1.jpg Sent from my MI 6 using Tapatalk” Εάν πατήσεις επάνω στο όνομα και ενεργοποιήσεις την μετονομασία εμφανίζεται από κάτω εάν θέλεις να προτείνει εφαρμογές ή όχι Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 8a99a6063228e90eae6c3d311e36264c.jpg
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Πρόβλημα κάμερας [SOLVED]
ΜήνυμαΚαλησπέρα ξανά , το θέμα είναι ένα σκουπιδάκι που έχει περάσει στο τζαμάκι της κάμερας. Με ένα - δύο - 15 τελικά χτυπήματα έφυγε από τον φακό της κάμερας. Την επόμενη που θα εμφανιστεί θα αναγκαστώ να το καθαρίσω. Σας ευχαριστώ για την βοήθειά σας .
-
Πρόβλημα κάμερας [SOLVED]
ΜήνυμαΚαλησπέρα παιδιά. Σήμερα ανακάλυψα ένα μαύρο σημάδι ακριβώς στο κέντρο της κάμερας, δοκίμασα και το πρόγραμμα του κινητού και της Google. Έχω unlock το κινητό. Καμία ιδέα; Η συσκευή είναι εντός χρόνου εγγύησης, θα πρέπει να κάνω flashboot την rom και να το πάω για service ή λόγο του unlock δεν μπορεί να το καλύψει. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για την βοήθεια. 40f66593fbea53dc90e3c28ac582722d.jpgfeab1bf6fcbae6c85c33f88b30e684e3.jpg Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Mi max 2 , όλα καλά με OTA UPDATE. Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651