Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-7 από 7.
-
φορτιση
ΜήνυμαΕυχαριστώ για την ενημέρωση . Ενημερωτικά : Αρχικός μου έδειχνε φόρτιση 13% . Το άφησα λοιπόν να δω έως πότε θα λειτουργεί . Μέτα από κάμποση ώρα η φόρτιση έδειχνε 17% ( χωρίς να έχει φορτιστή επάνω του )για αρκετή ώρα . Μετά από τετράωρο και χρίση του ξανά έβαλα φορτιστή και η οθόνη έδειξε κανονικά την ροή φόρτισης και φορτίζει πλέον κανονικά . Για να δούμε στο μελον τι μου επιφυλάσσει
-
φορτιση
ΜήνυμαΓεια σας Εχω ενα REDMI NOTE 11 PRO 5G ( αγορα Μαρτιος του 2023 )το οποιο απο χθες εχει προβλημα στην φοριση . Φορτιζει εως 15% . Εχει κανεις αποψη ?
-
Αυτο το εχω κανει . Επισης βλεπω ( αφου το συνδεσω ) και την δομη των αρχειων του ΝΟΤΕ 4 στο Laptop . Δεν ξερω ομως σε ποιο φακελο θα πρεπει να το κανω paste ετσι ωστε να το δει και να λειτουργηση . Χθες αντεγραψα το αρχειο .vcf στο κινητο ( παντα μεσω Laptop ) . Πως μπορω ομως να το βρω για να το τρεξω ετσι ωστε να περασουν στις Επαφες μου .
-
Ευχαριστω για την ενημερωση . Παρακατω ειναι η φωτο . Δεν εχω καποιο ιδιεταιρο προβλημα εαν εξαιρεσης την νεα δομη που εχει σαν κινητο. Επισης με ποιο τροπο μεσω υπολογιστη θα μπορουσα να μεταφερω τις επφες μου απο το προηγουμενο ( Samsung ) . Θελω να αποφυγω ( εαν γινεται φυσικα ) την μεταφορα μεσω ενδιαμεσου ( Google , gloud Mi κλπ ) Ευχαριστώ