Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 99.

• Η rom που έχεις στο Mido είναι η official stable την οποία μπορείς να αναβαθμίσεις (μέσο updater) στην 8.5.8.0 και να παραμείνεις με official ή αλλιώς μπορεί να την αλλάξεις και να βάλεις ελληνική, ακολουθώντας τα βήματα που σου έγραψε ο George Kaggelaris.

• Για ενημέρωση (αναφέρομαι σε προιόντα χαμηλής αξίας, tempered για tablet, θήκη tablet), σήμερα παρέλαβα από ebay χωρίς κανένα πρόβλημα. Παραγγελία στις 9/8 και free shipping με απλό ταχυδρομείο. Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι ή απλά έτυχε σε μένα.

• Πρόβλημα με svox

vaskef69 - - RedMi Note 4/4X (Mido)

Μήνυμα

Άσε την Αριάδνη, με Αφροδίτη δεν σου δουλεύει το Primo? Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καμμένα pixel Note 4 Global

Μήνυμα

Η πιο άμεση λύση είναι αυτή που σου πρότεινε ο makisfz. Αν σε περίπτωση δεν μπορείς να το κάνεις, στην επόμενη αναβάθμιση (σε λίγες μέρες μάλλον) θα γυρίσει το τηλ. σε stock, αλλά ο bootloader θα παραμείνει ξεκλείδωτος. Άρα νομίζω ότι θα πρέπει να φλασάρεις αναγκαστικά fastboot rom ☺️ Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Επειδή δεν είναι θέμα ΧΙΑΟΜΙ, αλλά Infoquest, εγώ θα σταθώ σ' αυτό: So, it is depends on the service centre whether they accept or not. For your information, you can relock the boot loader or unroot the phone, to claim the warranty, in case they don't accept. Άρα, κλειδώνουμε τον bootloader, κάνουμε unroot το κινητό και μετά το στέλνουμε στο service και είμαστε εντός εγγύησης.

• Είσαι σίγουρος ότι δεν χάνεις την εγγύηση με ξεκλείδωτο bootloader, σου έχει τύχει ή το υποθέτεις? Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Πρόβλημα με svox

Μήνυμα

Έχει θέμα το svox δεν φταίει η rom ή κάτι άλλο. Την έχουν εγκαταλείψει την εφαρμογή και δεν δουλεύει ούτε σε Android 6 ούτε σε 7. Εγώ τους είχα στείλει και μήνυμα και με γείωσαν.... Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Root

Μήνυμα

Όπως τα λέει ο φίλος από πάνω. Θα βάλεις TWRP και μετά lazyflasher για να μην πέσεις σε bootloop. Στην συνέχεια φλασάρεις supersu και είσαι έτοιμος. Αν θες μπορείς να βάλεις και xposed δουλεύει κανονικά. Τα OTA updates θα τα παίρνεις κανονικά, απλά μετά από κάθε update θα χάνεις και το twrp και το root, θέλει ξανά στήσιμο από την αρχή. Υπόψιν ότι περιμένουμε update σε λίγες μέρες σε Miui 9 Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

The first batch of devices will receive MIUI 9 beta update are Mi 6, Redmi Note 4 Qualcomm / Redmi Note 4X, followed by the second batch of popular Mi devices then onlyMi 2/2S will receive MIUI 9 update. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Και μην ξεχνάτε από αύριο κάποιοι τυχεροί από εμάς αναβαθμίζονται σε Miui 9 Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Τις ειδοποιήσεις στο κινητό τις έχεις ενεργοποιημένες, στην εφαρμογή τις έχεις? 771464659b70e9b3c602394a3db92e6a.jpg59556b92b18da761ddf9ab3356e5621b.jpga7a98caf421c942860a8f9fb92899baa.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Για το fb: κάνε απεγκατάσταση της εφαρμογής wipe από recovery και ξανά εγκατάσταση από την αρχή, για να αποκλείσεις ότι δεν φταίει η εφαρμογή. Αν συνεχίσει, κοίταξε στις ρυθμίσεις του κινητού. Στο δικό μου δεν έχει κανένα θέμα Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Γι αυτό θα πηγαίνει η αγορά από Κίνα σύννεφο, γιατί νομίζουν ότι είναι πονηροί, αλλά είναι βλάκες! Δεν πειράζει, αυτοί θα χάσουν, γιατί δεν είναι μόνο το χαράτσι που θα βάλουν, αλλά και το 24% φπα (άκου 24%, ούτε συνέταιρο το κράτος να είχαμε)...

• Το πιθανότερο είναι κάποια εφαρμογή να σου δημιουργεί battery drain. Κάνε ένα καλό καθάρισμα και ξανατσεκάριστο Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Είσαι με official και θες να την ξαναφλασάρεις? Μάλλον έχεις μπερδευτεί Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Το Note 4 πάει τρένο στις πωλήσεις! Xiaomi ships 23.16 million smartphones in Q2 2017, an uptick of 70% from Q1 | Android Central Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από Tziminhio: “Παιδιά καλησπέρα.. Παρέλαβα κ εγώ αλλά θ ασχοληθώ περισσότερο το σκ με ξεκλειδωματα, φλασαρίσματα κλπ που θα έχω χρόνο. Αρχικά έχω κάποιες ερωτήσεις. Έρχομαι απο Lg G2 κ γενικά έχω κάποια εμπειρία σε φλασαρίσματα κλπ.. Έχω stable global όπως θα δείτε στο επισυναπτώμενο. 1) Στο G2 οι roms που περνάγαμε ήταν απο ιάφοορους developers. Εδώ διάβασα ότι είναι όλες απο xiaomi με την διαφορά οτι οι dev περιλαμβάνουν μελλοντικά updates και δεν είναι σταθερές. 2) Υπάρχει λόγος να …

• Αγορά Redmi note 4X

Μήνυμα

Παράθεση από johny21: “Σε συνέχεια του ανωτέρω μηνύματος ήθελα να συμπληρώσω ότι πήγα σε μεγάλη αλυσίδα και μου είπαν ότι τα υπόλοιπα που κυκλοφορούν δεν έχουν ελληνικό μενού ούτε την 800αρα ενώ σε αυτούς η εγγύηση είναι από τον επίσημο εισαγωγέα. Ισχύει? Ουσιαστικά αυτό που θέλω είναι να έχω την 800αρα με snapdragon και ιδανικά 4/64 (και 3/32 εναλλακτικά) και να μην έχω έννοια να ασχοληθώ με αλλαγές σε σε γλώσσα και rom. ” Η εγγύηση που δίνουν οι επίσημοι συνεργάτες της Infoquest είναι για 2 χρ…

• Εξαιρετικός οδηγός και αναλυτικότατος, συγχαρητήρια. Να συμπληρώσω μόνο (μιας και ο τίτλος γράφει Nikel) ότι ακριβώς τα ίδια ισχύουν και για το Mido (Note 4 με Snapdragon )

• Όταν δόθηκε η 8.2.10 διάβαζα battery drain σε αρκετούς χρήστες και τώρα βλέπω αναφορές και στο δικό μας forum. Εγώ προσωπικά δεν έχω κανένα θέμα, αλλά αυτό δεν λέει τίποτα. Θα πρότεινα να γίνει ένα καλό καθάρισμα και αν είναι δυνατό (σε όσους έχουν twrp) να κάνουν από εκεί σε cache και dalvik μήπως και στρώσει. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk