Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 99.
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
vaskef69 - - Recoveries
ΜήνυμαΕγώ δεν είπα ότι είναι υποχρεωτικό να βάλεις xposed. Είπα ότι αν θες μπορείς να βάλεις xposed, εννοώντας ότι λειτουργεί κανονικά, δηλ. δεν θα έχεις πρόβλημα. * Ισχύει ότι μετά από ΟΤΑ θέλουν όλα ξανά στήσιμο.
-
Επίσης δοκίμασε να αλλάξεις ήχο ειδοποίησης πχ βάλε το MessageIncoming μην τυχόν και τον δικόν σου δεν τον υποστηρίζει.
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
vaskef69 - - Recoveries
ΜήνυμαΠαράθεση από azuli: “Παράθεση από George Kaggelaris: “Ξεκλειδώνεις τον Bootloader, περνάς το twrp και μετά, για να αποφύγεις το bootloop, θα πρέπει να τροποποιήσεις το Boot Image. Αυτό γίνεται με δύο τρόπους. Είτε φλασάρεις απευθείας κάποιο root binary σε zip π.χ SuperSU, ή φλασαρεις το lazyflasher. Θα χάσεις όμως τη δυνατότητα του OTA Update. ” Oποτε δεν γινεται να εχεις official global stable unlocked με root και twrp και να δουλευουν τα ΟΤΑ?Μπορει να το ξεκαθαρισει καποιος? Θα έχεις κανονικά …
-
Μπορείς να βάλεις και το Orange twrp που έχουμε εδώ ή όποιο άλλο θες (όλα 3.1.1 είναι) και να κάνεις την δουλειά σου κανονικά (wipes nandroid φλασαρίσματα κλπ) αλλά αφού θα την βάλεις ρίξε και ένα root να είσαι κομπλέ (πάτα στην υπογραφή μου για λεπτομέρειες). Το Cofface δεν το έχω δοκιμάσει, δεν έχω άποψη. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Προφανώς μιλάμε για το MIDO (Snapdragon), με official rom όπως και το δικό μου, το οποίο μετά από OTA update σου έβγαλε ότι η ενημέρωση δεν εγκαταστάθηκε, ενώ έχει εγκατασταθεί κανονικά. Όταν γίνεται OTA update, σε official, το κινητό γυρνάει σε stock κατάσταση, άρα χάνονται η custom recovery και το root (αν έχεις). Θα πρέπει να ξαναπεράσεις recovery δυστυχώς από την αρχή ακολουθώντας τον οδηγό από εδώ. Τέλος μην ξεχάσεις να φλασάρεις το lazy flasher γιατί θα πέσεις σε bootloop! * (ότι σου γράφω…
-
@dimitris131 Δημήτρη, γιατί θα πρέπει να βάλεις dev rom εάν δεν την χρειάζεσαι? Είσαι με global stable, άρα παίρνεις κανονικά ΟΤΑ και σε γενικές γραμμές δεν έχεις προβλήματα. Εγώ έχω την ίδια με xposed και δουλεύει ρολόι. Αν θες να πειραματιστείς, βεβαίως να κάνεις τις δοκιμές σου και να αποφασίσεις μόνος σου, ποια θα διαλέξεις
-
19399223_10209435463739351_7547430856018094460_n_zpsye8fjkyn.jpg
-
Μου ήρθε ειδοποίηση για 250e πρόστιμο για μηχανάκι που μου έχουν κλέψει από το 2012 και θα πρέπει να τρέχω στην ασφάλεια και μετά στην εφορία για να αποδείξω την ανικανότητα της δημόσιας λειτουργίας!!! Αλλά δεν είναι αυτό μόνο το θέμα.Ας μας απαντήσει αυτός ο "γάτος" που έβγαλε αυτή την απόφαση, πως θα πληρώσουν αυτοί που είτε λόγο αμέλειας είτε περισσότερο λόγο οικονομικής δυσκολίας, το παράβολο των 250e + την νέα ασφάλεια????? Δεν δικαιολογώ κανέναν, αλλά θεωρώ μεγάλη "εξυπνάδα" να ζητάς κανά …