Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-99 από 99.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Thracia: “Παράθεση από vaskef69: “Το κινητό με official rom και root δεν κλειδώνει και δέχεται κανονικά ΟΤΑ (αναφέρομαι σε συσκευές της Infoquest) Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Και με τροποποιημένο recovery μήπως; Να τα λέμε όλα! Δεν είναι όλοι γνώστες ;)” Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς. Το κινητό παίρνει αναβάθμιση (εννοώ ας είναι root) δεν κλειδώνει και για να το ξαναρουτάρεις θα πρέπει να φλασάρεις πρώτα custom recovery και μετά super user Στάλθηκε από τ…
-
Oled με Snap 660 φοβερός συνδυασμός. Να δούμε πως θα τα πάει και από κάμερα και θα είναι super!
-
Root σε official 8.2.5.0 (MCFMIDL) & 8.2.10 (MCFMIDL) Αφού έχουμε περάσει twrp με τον οδηγό, στη συνέχεια φλασάρουμε SuperSu και μετά lazyflasher-no-verity-opt-encrypt.zip και είμαστε έτοιμοι. Για να μην έχουμε θέμα με το MTP θα φλασάρουμε το MTP Fixer all devices EDIT Επειδή υπάρχουν πολλές απορίες για το αν μπορούμε να έχουμε με official rom TWRP και root, η απάντηση είναι πως βεβαίως και μπορούμε να έχουμε: Στην φωτογραφία έχω TWRP 3.1.1 (το theme μην σας μπερδεύει) Η δεύτερη συχνή, ερώτηση ε…
-
@Fotis Alexandris Απ' ότι κατάλαβα το αγόρασες από Plaisio άρα έχεις επίσημη rom της Ελληνικής αντιπροσωπείας. Κανονικά δεν θα έπρεπε να έχεις θέμα με το μικρόφωνο (δεν νομίζω ότι είναι θέμα rom), αν μετά την αναβάθμιση συνεχίζει το πρόβλημα (το πιο πιθανό) να το πας στο service για επισκευή, χωρίς να πειράξεις τίποτα, γιατί αλλιώς θα έχεις θέμα με την εγγύηση. * Για όσους έχουν επίσημη (της ελληνικής αντιπροσωπείας) rom και είναι root (όπως εγώ) το κινητό παίρνει κανονικά update (αυτή την στιγμ…
-
Σιδεροκέφαλη, εύχομαι τα καλύτερα!!!!
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από InanimateObject: “Καλησπέρα, πήρα πριν μερικές μέρες το Note 4 global (Infoquest) και πρόσεξα ότι ενώ μιλάω με κάποιον, ξαφνικά και για κάποια δευτερόλεπτα σταματάω να ακούγομαι στον συνομιλητή μου. Μετά από λίγα δευτερόλεπτα το πρόβλημα διορθώνεται μόνο του αλλά τι μπορεί να φταίει?Από σήμα είμαι κομπλέ και δεν είχα ποτέ θέμα στο σπίτι μου ούτε με άλλα κινητά με αυτή τη sim. Και μετά απο σημερινό update το ίδιο. Έχει συμβεί σε κανέναν άλλο? δεν νομίζω ότι χρειάζεται αλλά βάζω scree…
-
Bricked note4x?
vaskef69 - - Recoveries
ΜήνυμαΕγώ είμαι με official 8.2.4 και το έχω ρουτάρει κανονικά (στην αρχή μόνο κόλλησα στην recovery γιατί δεν είχα φλασάρει το lazy flasher, αλλά μετά όλα άψογα). Αν θες ρίξε και μια ματιά εδώ Screenshot_2017-04-22-19-53-57-048_com.joeykrim.rootcheck_zps0p67xrqi.png Screenshot_2017-04-15-22-00-57-960_com.android.settings_zpsgcvzlmnm.png
-
Ok θα το δοκιμάσω και θα ενημερώσω =============== Απρ 22nd 2017, 3:32pm =============== Λοιπόν, φλάσαρα το zip (μέσο ext sd) και το τηλ. άνοιξε. Στην συνέχεια ξαναμπήκα recovery (Vol+ & Power) και βλέπω ότι έχει την orange recovery. Ξανακάνω wipes και ξανά reboot και το τηλ. ανοίγει και πάλι κανονικά. Να συμπεράνω ότι δουλεύει η Twrp και να προχωρήσω σε root ή όχι? Να υπενθυμίσω ότι είμαι με stock rom 8.2.4.0 Ευχαριστώ (Hidden Content)
-
Διαφορές δεν υπάρχουν στις συσκευές. Διαφορές πιθανόν να υπάρχουν στην έκδοση της rom από τα skroutzομάγαζα, αλλά το σίγουρο είναι ότι υπάρχουν διαφορές στην διάρκεια της εγγύησης. Άλλο 2 χρόνια (infoquest) και άλλο 1 χρόνο τα άλλα μαγαζιά. Και μιας και υπάρχουν και 50 ευρώ στην τιμή, ο καθένας επιλέγει από που θα αγοράσει.
-
Καλησπέρα και από μένα. Κάτοχος εδώ και λίγες μέρες του Note 4 x (έτσι το ονομάζει η infoquest, φωτό στο τέλος του post).Διάβασα τα προηγούμενα post και πιστεύω ότι μιας και είναι αγορασμένο και από Κωτσόβολο, σε πρώτη φάση δεν χρειάζεται αλλαγή rom. To ερώτημα είναι (παρ' όλο που έχει ξανασυζητηθεί, συμπέρασμα δεν έβγαλα), ότι αν ρουτάρουμε το κινητό θα έχουμε πρόβλημα με την εγγύηση. Δηλ. αν θέλουμε να το πάμε service και ξαναφλασάρουμε official rom, δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα, να το βγάλο…