Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-7 από 7.

• στο μενου του samsung δε βρισκω αυτες τις επιλογες

• Καλησπερα σας. Τελευταιο καιρο το ρολοι αποσυνδεεται συνεχως απο το κινητο με αποτελεσμα να χανω κλισεις και μηνυματα. Μολις ανοιγω την εφαρμογη παλι συνδεεται. Υπαρχει καποια λυση? Πιο παλια καπως το ειχα φτιαξει αλλα δεν θυμαμαι. Κινητο εχω samsung galaxy s20 Ευχαριστω εκ των προταιρων για τη βοηθεια

• Xiaomi cloud Προβλημα

Ratag1987 - - Poco F3/RedMi K40 (Alioth)

Μήνυμα

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ και συγγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση. Τώρα κατάφερα να το δω και όντως έχεις απόλυτο δίκιο. Δουλεύει!

• Xiaomi cloud Προβλημα

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Ρυθμίσεις > mi account > συλλογή > Πρόσθετες ρυθμίσεις > τοπικά άλμπουμ > ΟΝ Φυσικά πρώτα κάνε μερικές δοκιμές μην χάσεις τίποτα από φωτογραφίες ” η επιλογή πρόσθετες ρυθμίσεις και τοπικά άλμπουμ δε την βρίσκω πουθενά. Μπορεί να βοηθήσεις σε παρακαλώ?

• Xiaomi cloud Προβλημα

Μήνυμα

Καλημέρα. Αυτό βοηθάει ότι έχεις σβήσει να το επαναφέρεις. Εγώ θέλω όταν σβήνω από το τηλέφωνο εφόσον είναι στο cloud να μη το διαγραφεί αυτόματα και από κει.

• Zepp και mi scale 2

Ratag1987 - - Amazfit

Μήνυμα

Και γω εχω το ιδιο προβλημα. Δουλευει μονο με το mi fit. Αν βρεθει λυση θα με ενδιεφερε

• Xiaomi cloud Προβλημα

Μήνυμα

Καλησπερα σε ολους! Προσφατα εκανα συνδρομη στο xiaomi cloud για ενα χρονο. Ανεβασα ολα τα αλμπουμ μου με φωτογραφιες και βιντεο εκει ωστε να μην τα εχω στο τηλ φορτωμενα και τα εσβηασα απο το τηλ. Πριν λιγο διαπιστωσα οτι αυτα που σβηνω απο το τηλ σβηνονται και στο cloud. Υπαρχει κάπου επιλογή να μη σβηνονται απο το cloud τα αρχεια μου οταν τα σβηνω στο κινητο? Σας ευχαριστω πολυ