Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 120.

• Παράθεση από dajannis: “@tasosco φίλε μου δες το βίντεο για να καταλάβεις youtu.be/WBSxHOoOYRU ” Το ιδιο ειχα παθει πριν καιρό με back up rom. Για να στρώσει πρέπει να ξαναφλασαρεις από την αρχή τη ρομ..Wipe τα πάντα εκτός internal.storage =============== Νοε 9th 2017, 3:56am =============== Πέρασα λίγο την global beta dev 7.11.6 να δω από περιέργεια. Εξαφανίστηκε το advanced power button menu ή κάπου μέσα στις ρυθμίσεις βρίσκεται κ δε το βλέπω;

• Διαβαζω καλά λογια για την 7.11.3 που την βρίσκουμε όμως, η arwma αν δε κάνω λάθος η τελευταία 7.11.2 δεν είναι?

• Στις τελευταίες miui.dev 9 arwma roms όταν γράφω πάνω απο 3-4 γραμμές κείμενο στον Chrome τελειώνει η ραμ και φτάνει στα 380+- mb και κρασαρουν όλα. Επίσης η ραμ ενώ δε.τρεχει τίποτα σχεδόν πάντα θα παραμείνει στα 1.1-1 gb free. :s

• Βρε παιδιά τη τελευταία arwma miui 9 dev που βγήκε προχθές από που την κατεβάζουμε. Μέχρι την 8.9 ου έχει στα downloads .... thx

• Σχετικά με τον ήχο. Έκανα τις παρακάτω τροποποιήσεις και όπως φαίνεται δουλεύουν αποτελεσματικά. Θα δοκιμάσω βέβαια και λίιιιγο παραπάνω να τσιμπήσω τις τιμές. How to increase speakers volume of Mi5 - Pg. 4 | Xiaomi Mi 5

• Παράθεση από George Kaggelaris: “Δεν χρειάζεται να την περάσεις ξανά. Η rom έχει περάσει μια χαρά. ” Α δηλαδή είναι οκ. Γιατί όμως κόλλησε κατά την εγκατάσταση έχω την απορία. Έχω μείνει εντυπωσιασμένος από τη ρομ. Ολα ρολαρουν ομορφα και γρήγορα. Έφυγαν αρκετά προβλήματα που ειχα με την τελευταία stable. Απλά νομίζω τρώει λίγο παραπάνω ραμ ; 1.3-12 ελεύθερη εχω κατά το άνοιγμα της συσκευής. Edit (1) Υπάρχει κάποιο fix ( mix paths κλπ ) σε flashable μορφή για να δυναμώσουμε λιγο την ένταση των α…

• Πολύ καλύτερη η Arwma 7.9.8(21) σε σχέση με την stable. Πολύ καλή δουλειά παιδιά! Πολύ καλό το arωμα installer. Αισθητά καλύτερη μπαταρία. Πολλά θέματα που είχα με την stable εδώ λύθηκαν. Μεταμορφώθηκε το τηλέφωνο. Μια απορία: Μου κόλλησε δυο φορές η εγκατάσταση. Μια στο 39.5% , για μισή ώρα, αναγκάστηκα να τη ξαναπερασω και πριν στο 95% αφότου έκανε install το Dolby Atmos. Αναγκάστηκα πάλι να πατήσω το power button. Άνοιξε βέβαια. Ειναι οκ η ρομ; Να τη ξαναπεράσω; Γιατί έκανε αυτά τα δυο κολλήμ…

• @tasosko Τάσο, ευχαριστώ. Μήπως έχει κανείς το app του miui browser + miui gallery Ευχαριστώ προκαταβολικά. Με 4 mbps σέρνεται η γραμμή μου μέχρι να κατεβάσει 1.3gb τη νέα ρομ

• Παιδιά περασα την Miui XTRV ARΩΜΑ 7.9.8 Αυτή είναι από τις τελευταίες; Το gallery ( Συλλογή ) που είναι; Η επιλογή απόκρυψη animation συστήματος που είναι; :-p ΧΑΘΗΚΑ

• Αυτό με τη μπαταρία το επιβεβαιώνω κ γω

• Πολύ bug κ κακό.Διορθωθηκε τίποτα στην 9αρα;

• Με την ελλ. XTRV 8.5.3.0 τρωει κρασαρισματα ο chrome κατά την πληκτρολόγηση κειμένου εάν γράφεις κάποιο μακρύ κείμενο. Επίσης αν ενώ εισαι στον chrome πατησεις το μενου και Χ για να κάνει καθάρισμα των background εργασιών κρασαρει πάλι. Σαφώς και ξανα πέρασα τη Rom με καθαρή εγκατάσταση και λοιπά . forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/42454/

• Πότε να αναμένουμε την πρώτη STABLE miui 9;

• Μπαταρία και θερμοκρασία μας νοιάζει. Τα άλλα είναι δευτερεύοντα

• Ετοιμάζουμε τα σουβλάκια. Μονο οταν βλέπω ταινίες με mx player κλειστά τα παντα wifi κλπ εχω νορμάλ 34-35 θερμοκρασία.

• Φλασαρα 8.0.2.0 firmware -> XTRV 8.5.3.0 εν τέλει. Για να δούμε =============== Αυγ 7th 2017, 12:38pm =============== 8.5.3.0 XTRV Περί Καιρού: Γίνεται να εμφανίζεται δίπλα απο την ημερομηνία και η μερα; Πχ 08/08 Τριτηforums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/41048/ btw Έστειλα mail στο e global central αν μπορώ να το στείλω πίσω λόγω των overhearing θεματων, παραθέτοντας τους και διάφορα νήματα στο mi.com/xda devs. Απο θερμοκρασία είναι τα ιδια. Ειναι κατά 80% προβλημα μπαταρίας. Φαίνεται και …

• Εκεί που έχουν φτάσει οι τιμες στις ραμ. Πολύ δύσκολα. Αν τη περάσω με wipe? Εξάλλου miui 8 ειναι και η masik

• Τα ίδια είχα κ με την 8.2.2.0 xtrv Ίσως έχω προβληματική παρτίδα. Δυστυχώς fastboot λογω τεχνικών προβλημάτων δε γίνεται να περάσω παίδες Τι κάνουμε τωρα

• Ισως κάθεστε σε χώρο με κλιματισμό. Γίνεται να περάσω xtrv ή global / dev απο αυτή που ειμαι τωρα χωρις fastboot rom? Εχω θέμα με τις ραμ στο pc και δε μπορώ να περάσω ετσι ρομ. Αυτή ειναι η masik btw [ROM][MODS] 14.07.2017 Masik MIUI, Aroma Ins… | Xiaomi Mi 5

• Τέτοιες θερμοκρασίες που αναπτύσει το δικό μου mi5 που παραθέτω παραπάνω δεν ειχα στο LG G2 που σαν κινητό σε κάποιες φάσεις το θεωρούσα οριακα ζεστό αλλά δε συγκρίνεται με τις θερμοκρασίες που αναπτύσσονται στο mi5. Εκανα πιο έντονη χρήση με το G2 και δεν ειχα προβλήματα θερμοκρασίας. Δεν εβαζα flight mode ουτε έκλεινα εφαρμογές συνέχεια, ούτε το άφηνα να κρυώσει επειδή μου έκαιγε το χέρι. Ειναι απλά προβλημα κακοσχεδιασμένης ROM. Λογικό αν εχεις 100 μοντελα να τα κανεις σκ@τα! Το δοκίμασα εχθε…