Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 120.
-
Δε ξέρω τι χέρια έχετε παιδιά αλλα δεν μπορείς να το πιάσεις με τετοια θερμοκρασία. Τα ιδια εχω και με official rom. Και η συγκεκριμένη ειναι απο official stable με κάποια tweaks για τον ήχο και κατι επιφανειακές αλλαγές μονο Τροποποίησηforums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/41027/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/41028/
-
Το θέμα ειναι να πέσουν οι θερμοκρασίες με την 9. Διαφορετικά θα φάει πούλημα το 5αρι.. Πλήρως απογοητευμένος. Αυτή τη στιγμή που σας γράφω ειμαι σε εσωτερικό χώρο χωρις μεν air condition. Συνδεδεμένος με wifi, sync OFF, μονο μια καρτελα ανοιχτή chrome, flight mode και φωτεινότητα περίπου 20% Θερμοκρασία μπαταρίας: 43 βαθμούς Με 10 λεπτα σερφαρισματος. Αδύνατον να το πιάσεις. Επίσης λαγκαρει η πληκτρολόγηση Rom 8.2.2.0 global
-
Παντως αμα δε στρώσει ουτε με την 9 με βλέπω να το δίνω για κανα Redmi Note 5 οταν βγει να τελειώνω. Πολλα θέματα για ναυαρχίδα . Τώρα ίσως βέβαια έχω πέσει και σρ προβληματική μπαταρια καθώς τα 39 --40αρια που βαρα η μπαταρία με μια μονο καρτέλα chrome ή ενα βιντεακι youtube δεν φαίνονται νορμαλ. Κι ολα αυτά σε flight mode , 10% brightness και τίποτε αλλο ανοιχτό μόνο συγχρονισμό σε gmail. Μονο οταν βλέπω ταινία και κλείνω το wifi μενει στους 35-34 βαθμούς. Μαγνήτης χαλασμενου hardware εχω γινε…
-
Παράθεση από SEFIS33: “Παράθεση από eptanhsios: “Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από eptanhsios: “Lineage os ” Με official rom το έχεις δοκιμάσει καθόλου ? Σου έκανε τα ίδια προβλήματα ? ” Αν αναφέρεσαι στις θερμοκρασίες, ναι. Αυτό με τον ήχο οχι ” Βαλε android 6 να σωθείς και εγω το ιδιο πρόβλημα είχα Με της θερμοκρασίες... Τωρα φοραω android 6 ειμαι παραλια για δουλεια τερμα η φωτεινότητα ανοιγμένα 4G και εχω 40.5 φυσιολογικο ολα τα κινητα σε τετοιες καταστάσεις Καίνε... Σπιτι 33 με 36 μεσος…
-
Παράθεση από chrisnik: “@eptanhsios δηλαδη καταλαβαινεις στο χερι σου οτι καιει το κινητο???Η απο καποια εφαρμογη βλεπεις μονο τις θερμοκρασιες?? Εγω τοσο καιρο το εχω με dev ελληνικη τετοιο θεμα με θερμοκρασιες δεν εχω συναντησει...Μονο οταν φορτιζει ζεματαει κ μετα ολα καλα... ” Ναι καίει απο την μεση και πάνω. Περισσότερο εκεί που είναι τα power button, volume up & down
-
Παιδιά απο Lineage os πώς μπορώ να επιστρέψω σε miui; Επίσης εγινε το εξής περίεργο. Παω να δω μια ταινία και ενώ έχω συνδεδεμένα ακουστικά παει να ανοίξει με το mx player, ακούγεται κατι σαν μικρή έκρηξη ( σοβαρά ) απο το ηχείο του κινητού και η ταινία παιζει χωρίς ήχο τοσο στα ακουστικά οσο και στο ηχείο. Αν δοκιμάσω να παίξω μουσική μέσω καποιας αλλης εφαρμογής δεν υπάρχει θεμα. Αν δοκιμάσω να ανοίξω πάλι με τον mx ή με αλλο player τα ιδια. Τι διεολο γίνεται στο τηλεφωνο. Επίσης ειναι λογικό …
-
Σας ευχαριστώ για τη βοήθεια. Βλέπω οτι θέλει υπολογιστή για να περαστεί η fastboot, τις τελευταίες ημέρες βρίσκομαι εκτός του τόπου μου για κάποιες υποχρεώσεις και θα αργήσω καπώς να γυρίσω. Θα δοκιμάσω Wipe ( data, dalvic cashe, cashe ) και πέρασμα ξανά της Xtrv 8.5.2.0, έκανα και update στο τελευταίο Twrp απο το πορτοκαλί 3.1.0.1 σε 3.1.1.0 το official. και θα δοκιμάσω το βραδάκι αφού φορτίσει το τηλέφωνο.
-
Παράθεση από tasosko: “Παράθεση από eptanhsios: “Περασα μολις την τελευταία XTRV 8.5.2.0 Τα ίδια με τη θερμοκρασία. Μάλλον υδροψυξη και στο τηλέφωνο θα βάλω :-p Δοκιμή με LineageOS σύντομα. Μήπως και δούμε καμια άσπρη ( παγωμένη Αλάσκας ) μέρα :-p Απλά twrp και φλασαρισμα με wipe ή θέλει πρώτα backup ή whatever ? ” για μεταβαση αμα αποφασίσεις φλασαρε το filmware πρωτα......για να μην φας κανα error 7.....[TOOL][FIRMWARE] Flashable Firmware TWRP -&g… | Xiaomi Mi 5 και εδω o/c <παγωμενο>.... ” Μα…