Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 120.
-
Πολλα bugs εν τέλει η τελευταία global 8.2.2.0. Μία ταινία έκατσα να δω με flight mode, 15% φωτεινότητά και ψήθηκε το χέρι μου στο 5 λεπτό. Από ότι είδα από 49+/50+ οι θερμοκρασίες. Μπαταρία νομίζω πιο χαμηλά κάπου στο 35- έπαιζε. Ήρθε κωδικός για unlock σήμερα . Να rootαρω ; Μήπως έχει πρόβλημα το κινητό;
-
Παράθεση από tasosko: “@eptanhsios διαβασε εδω αλλα χωρις root μην <ψαχνεις πολλα> [root] How to increase max audio volume on s… | Xiaomi Mi 5 ” Θα rootαρω απλά πρέπει να ρίξω λίγο διάβασμα περί unlock boot loader κλπ καθώς έχω να ασχοληθώ καιρό με πειράγματα. Ευχαριστώ για το λινκ, αυτό θέλει root να φανταστώ έτσι; Γιατί το location των αρχείων τώρα που βλέπω δεν το εντοπίζω κάπου
-
Το παρακάτω πρόβλημα εντοπίστηκε και σε μένα. Ξενέρωσα Πολλά bugs Hangouts, Duo, Skype crash sound speaker of mi5 - MIUI General - Xiaomi MIUI Official Forum - Mobile Και Audio stops working/muted once starting video call using apps like Duo, Hango... - Xiaomi Mi 5/Pro - Xiaomi MIUI Official Forum Λένε ότι δεν υπάρχει το πρόβλημα στην 8.1.4.0 *Φοράω 8.2.2.0 official stable not root Επίσης ένα περίεργο bug αν πατήσω με Google chrome πάνω στο url και το κάνω copy κόβει κομμάτι της οθόνης ( πανω μέ…
-
Καλημέρα στη παρέα, νέος κάτοχος του τηλεφώνου, έκδοση 3-64, έχω κάποιες απορίες μιας και είχα μείνει χωρίς τηλέφωνο σχεδόν ενάμιση χρόνο (LG G2 ήταν ) και με MIUI δεν έχω ξανά ασχοληθεί. 1) Ο ήχος, συγκεκριμένα με xiaomi pistons V2 ακουστικά που δοκίμασα , ρυθμίσεις mi sound enhancer στο επίπεδο "general" δεν με ικανοποίησε η ένταση των ακουστικών σε σχέση με την ένταση που "έβγαζε" το G2. Μπορούμε κάπως να την δυναμώσουμε; Στο G2 ήμουν rootαρισμενος και είχα φλασαρει ένα modακι το οποίο πείραζ…
-
Παιδια έχουμε κάποιο modακι ή κόλπο να δυναμώσει αρκετά η ένταση στα ακουστικά ( ψείρες) ; Μου φαίνεται ότι παίζουν κάπως χαμηλά. Στο lg g2 που χα είχα βάλει ένα mod ( root βέβαια ) είχα πετύχει αποτέλεσμα με πολύ δυνατή ένταση σε φάση όπου το εβαζα μέχρι 70% γιατί παραπάνω σε κουφαινε. Μπορούμε να κάνουμε κάτι κ στο Μi5; Αν ναι, θα Θέλει root αποκλειστικά;
-
Παράθεση από makis1024: “Καταρχήν ηρέμησε θα βρεθεί η άκρη. ” Σαν πρωτάρης την πάτησα και δεν είχα τσεκάρει αρχικά στο track17. Τελικά με ELTA courier είχε έρθει και κλασσικά οι συγκεκριμένοι ποτέ δεν βρίσκουν την διεύθυνση μου σε αντίθεση με τα απλα ΕΛΤΑ που με βρίσκουν. Πω τσάμπα το περπάτημα. Τουλάχιστον κάναμε και "γυμναστική" και καλά. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/36751/
-
ΜΕΓΑ ΒΟΗΘΕΙΑ! ΣΟΣ ! Αρχικά να πω ότι έχω ξενερώσει τη ζωή μου που περπάτησα 2.5 ώρες μαζί με επιστροφή λόγο που δεν έχω μεταφορικό μέσο από σπίτι προς την ACS για να παραλλάβω το Xiaomi mi 5 που ειχα παραγγείελι από το eglobalcentral, πήγα χωρίς tracking number καθώς δεν εχω λάβει κάποιο sms από την acs ή κάτι αντίστοιχο, έδωσα ονοματεπώνυμο και διεύθυνση και ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ! ΠΑΙΔΙΑ τι γίνεται; μας δουλεύει η ACS ή το eglobalcentral? ΟΠΟΙΟΣ μπορει να βοηθήσει πραγματικά θα με γλιτώσει από εγ…
-
Εκεί στην ACS για φάπες. Τηλέφωνο δεν πήραν αλλά είδα από το tracking number 2 προσπάθειες παράδοσης και οτι δεν εντοπίζεται το όνομα στη διεύθυνση. Το είδα κατά τις 5 το απόγευμα και μεχρι τις 7 τους καλούσα αλλά μάλλον θα ήταν απασχολημένοι χλάπα χλούπα παίζοντας το παπαγαλάκι τους. Δε μπορεί 2+ ώρες κατειλημένη η γραμμή. Αύριο θα πάω από κει να το πάρω γιατι αν περιμένω από τους σουπερ ντουπερ ξοφλήσαμε. Μακράν οι χειρότεροι. Ουτε στα τηλέφωνα απαντάνε, ουτε στο fb που τους έστειλα ούτε σε ma…
-
Παράθεση από Bodai: “@eptanhsios ας έρθει με το καλό η συσκευή να δούμε πόσο καλά θα συνεργαστεί με το Lg γιατί η Lg (τουλάχιστον στην δική μου περίπτωση) δεν "παίζει" και τόσο καλά με το Wifi Direct των Xiaomi. Μας ενημερώνεις μόλις παραλάβεις .. ” Πώς θα λειτουργήσω το wifi direct. Δεν είναι τηλεόραση, είναι οθόνη υπολογιστή. Να φανταστώ δεν υπάρχει κάποιος τρόπος usb type c -> hdmi?
-
Mi5 owners τα φώτα σας, παράγγειλα το τηλέφωνο από eglobalcentral ( xiaomi mi 5 3/64 ) και θέλω να το συνδέσω ( όταν έρθει ) με κάποιο τρόπο με monitor ( ένα ips lg 23 άρι είναι-τηλεόραση δεν υπάρχει στο σπίτι, φοιτητής είμαι ) και αν βρούμε τρόπο γι αυτό να ακούω ήχο συνδέοντας τα ακουστικά στο κινητό. Δηλαδή να το μετατρέπω σαν remote desktop σαν tv box να βλέπω τις ταινίες μου στο μονιτορ συνδέοντας τα ακουστικά στην 3.5τζακ θύρα του τηλεφώνου να ακούω από κει τον ήχο, γίνεται? Κι αν ναι πώς?…
-
Καλή τύχη σε όλους !