Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-9 από 9.
-
Καλημέρα σε όλους, Αντιμετωπίζω το εξής θέμα: Όταν κουνάω ελαφρώς τη συσκευή την ώρα που μιλάω, ο συνομιλητής με ακούει 'σα να είμαι πολύ μακριά, σε σπηλιά'. Έπειτα από λίγο googling είδα ότι και άλλοι αντιμετωπίζουν το ίδιο θέμα, χωρίς όμως να βρω κάποια λύση. Μήπως το greek community έχιε λύσει το θέμα? ;p Ευχαριστώ.
-
Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις! Έχω μία ακόμα ερώτηση: Στο lock screen, όταν έχω πχ μήνυμα στο messenger, μου εμφανίζεται κάτω μία φούσκα που γράφει '1 new notification'. Γίνεται να το ρυθμίσω ώστε στο lock screen να φαίνεται ποιο είναι το notification (και να μη χρειάζεται να κάνω swipe up για να το δω)?
-
Καλησπέρα σε όλα τα παιδιά! Αρχικά συγχαρητήρια σε όλους, γιατί με μια γρήγορη ματιά το forum φαίνεται πολύ φιλικό! Σήμερα έλαβα το Redmi Note 4x (snapdragon) και επισυνάπτω φωτο του 'about phone', μήπως μπορεί κάποιος να μου πει εάν έχω official ή unofficial rom. Επίσης, αξίζει να αλλάξει κάποιος από miui σε Lineage ή Resurrection Remix? Με ενδιαφέρει αρκετά το θέμα της ασφάλειας. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.