Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-27 από 27.
-
Το θέμα ειναι οτι το εκανα πρωτα αυτοματα κ μου ζηταει επανεκκινηση τωρα...μηπως να κάνω η θα χω θέμα με το κινητο ..το cmd το χω ακομη ανοιχτο δεν παιζει κάποιο ρολο αυτο ετσι?επισης χειροκινητα η διευθυννση με παει μεχρι τη λεξη driver κ οχι στο qcser?Τωρα καταλαβα ...το εκανα αλλα μου βγαζει οτι δεν ειναι δυνατη η εκκινηση της συσκευης κωδικος σφαλματος 10..
-
Παιδια ειμαι στη διαδικασια αναγνωρισης του κινητου στη διαχείριση συσκευων...μου βγαζει το κινητο ετσι στελνω φωτο κ μου ζηταει επανεκκινηση για να ενημερωσει τον driver τι κανω?forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/18234/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/18234/
-
Επομένως ακολουθώ κατα γράμμα τον οδηγό σου για αλλαγή της rom...Σε ευχαριστώ κ καλό βράδυ!
-
Κάτι ακόμη,που θα έχει απαντηθεί λογικά πιο πάνω,απλά δεν έχω κουράγιο να ψάξω...Χρειάζεται unlock για να μπει στη θέση της multi η official global stable ? Ευχαριστώ κ πάλι!
-
Σε ευχαριστώ πάρα πολυ...τουλάχιστον να γράφουμε ελληνικά κ λίγο..με το μενού δεν έχω θέμα ας είναι στα αγγλικά!!
-
Να ρωτήσω κατι ?Εχω το Xiaomi redminote 3 pro με multilanguage rom κ θελω να περασω την Official Global Stable.Υπάρχει θέμα με την εγγυηση?Ειναι αγορασμένο απο vickmall.Επίσης αν φλασάρω την συγκεκριμένη rom τουλάχιστον σε μηνύματα θα μπορώ να γράψω ελληνικά ή οχι?Ευχαριστώ εκ των προτέρων!