Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-31 από 31.
-
Mi Band 4
xristaras12 - - Mi Band
ΜήνυμαΔεν ξέρω γιατί το νεο no-ota apk δεν μου το κάνει εγκατάσταση πάνω απο το προηγούμενο no - ota που έχω περάσει απο εδω πέρα.
-
Ε̶λ̶λ̶η̶ν̶ι̶κ̶ή̶ ̶μ̶ε̶τ̶ά̶φ̶ρ̶α̶σ̶η̶ ̶γ̶ι̶α̶ ̶τ̶ο̶ ̶M̶i̶ ̶B̶a̶n̶d̶ ̶4̶ ̶(̶τ̶ρ̶έ̶χ̶ο̶υ̶σ̶α̶ ̶έ̶κ̶δ̶ο̶σ̶η̶ ̶r̶e̶s̶o̶u̶r̶c̶e̶s̶ ̶v̶6̶8̶)
xristaras12 - - Mi Band
Μήνυμαεγω ακομα ειμαι με το 4.0.12 νο οτα και το κείμενο σκρολάρει κανονικά όπως και με κάθε έκδοση και res απο εδω περα.
-
Mi Band 4
xristaras12 - - Mi Band
Μήνυμαόχι, αν δεν είναι γραμμένο για ελληνικά το watchface δεν έχεις αυτή την επιλογή. Τουλάχιστον με τα όσα έχω δει εγώ, ακόμα και multilingual που λένε, αγγλικά έχει. Γνωρίζει κάποιος αν στην επισημη με τα ελληνικά είναι με συντμήσεις;
-
Ε̶λ̶λ̶η̶ν̶ι̶κ̶ή̶ ̶μ̶ε̶τ̶ά̶φ̶ρ̶α̶σ̶η̶ ̶γ̶ι̶α̶ ̶τ̶ο̶ ̶M̶i̶ ̶B̶a̶n̶d̶ ̶4̶ ̶(̶τ̶ρ̶έ̶χ̶ο̶υ̶σ̶α̶ ̶έ̶κ̶δ̶ο̶σ̶η̶ ̶r̶e̶s̶o̶u̶r̶c̶e̶s̶ ̶v̶6̶8̶)
xristaras12 - - Mi Band
ΜήνυμαΤα επίσημα ειναι με συντμήσεις; αν ναι ευχαριστώ xiaomi δεν θα πάρω. υπάρχουν καλύτερα απο άλλους που πραγματικά γουστάρουν να το κάνουν.
-
Mi Band 4
xristaras12 - - Mi Band
Μήνυμαεχω περάσει το 1.0.7.44 fw και το V78 res του Nitro. αν περάσω το apk θα μου το κάνει downgrade; είμαι με το no-ota 4.0.11
-
Mi Band 4
xristaras12 - - Mi Band
Μήνυμαόταν τα αναβαθμίσεις, χτύπα μια ενημέρωση γιατί μετά το δικό σου δεν μπορώ να γυρίσω στα ελληνικά με συντομογραφίες. ειδοπ, καταστ κλπ, μου φαίνεται τέρμα πρόχειρη δουλειά. κάτι άσχετο που παρατήρησα. εχω το Μι α2 λαιτ και οταν περνάω αρχεία με το Notify κάνει τρομερά πολλή ώρα. Αντίθετα, αγόρασε το band4 φίλη με S8, της πέρασα τα ελληνικά με το notify κλπ και δεν έκανα ούτε 2 λεπτά, εμένα σίγουρα ηθελε πανω απο 5 το κάθε αρχείο.
-
xristaras12 - - Mi Band
Μήνυμαεπειδή λίγο έχω μπλεχτεί με τις αναβαθμίσεις του 4, εχω περάσει το cinco 1.0.7.10 και τα res V66 του nitro. Ποιό mi fit apk πρέπει να έχω; είμαι με το 4.0.11 stable που υπάρχει στο θέμα του mi band 3, εχω κανένα πρόβλημα; είμαι με το 4.0.11 MB4 no ota. δεν θυμάμαι όμως απο που το είχα βρει, οπότε δεν ξέρω και τι παίζει με τις ενημερώσεις του! Κάπου κάτι έχω χάσει μαλλον. ακυρο το παραπάνω, το βρήκα απο εδω Ελληνική μετάφραση για το Mi Band 4 (τρέχουσα έκδοση resources v65) Επόμενη ερώτηση, σε επ…
-
xristaras12 - - Mi Band
ΜήνυμαΠαράθεση από NiTroGen: “Φίλε Γιώργο, δεν υπάρχει καμία σημαντική διαφορά στα διάφορα resources που έχω φτιάξει. Οι ημέρες εμφανίζονται με πλήρες όνομα και τα νέα εικονίδια στην v65 είναι (λίγο-πολύ) τα ίδια με την έκδοση v66 που έχεις. Για την ακρίβεια, οι 2 επίσημες εκδόσεις v65 κ v66 έχουν ακριβώς τα ίδια resources, οπότε αν αποσυμπιέσεις την δικιά μου 65 και πετάξεις μέσα το json από την 66, θα έχεις μια ανανεωμένη "δικιά μου" 66 για να φλασάρεις - την έφτιαξα παρακάτω. Το μενού είναι με κεφα…
-
xristaras12 - - Mi Band
Μήνυμαδοκίμασα και reset μέσα απο το band, τίποτα καμία αλλαγή. Δεν το βλέπω στις συσκευές bluetooth και χωρις ενεργό GPS ΔΕΝ μπορεί να δει το band.
-
xristaras12 - - Mi Band
Μήνυμαmi a2 lite το κινητό και μου πέρασε το update (1.0.6.16 νομιζω) που έχει η εφαρμογή που πόσταρα παραπάνω. επίσης το ρολογακι ειναι International και το εχω αγοράσει απο εδω (σκρουτζ), οταν το ανοιξα ηταν με αγγλικα! Για να δοκιμάσω επαναφορά θα πρέπει πρώτα να έχω κάνει κατάργηση την σύζευξη; Το mi band 3 το βλέπει κανονικά στις BT συσκευές και δεν είχα το αντίστοιχο πρόβλημα, βέβαια το είχα σετάρει με την επίσημη Mi fit εφαρμογή απο το play store, δεν ξέρω αν φταίει αυτό!
-
xristaras12 - - Mi Band
ΜήνυμαΠαίδες καλησπέρα, παρακολουθώ το φόρουμ σας εδώ και περίπου 3 μήνες αλλά δεν είχα κάνει λογαριασμό. Είχα το Mi band 3 και είχα ακολουθήσει τις οδηγίες για να περάσω ελληνικα κλπ. Πλέον έχω και εγώ το 4αρι και προβληματίζομαι σχετικά με την λειτουργία του. Αρχικά να πω οτι χρησιμοποιώ την custom mi fit Ελληνικό Mi Fit για το Mi Band 2 + Mi Band 3 με Ελληνικό & Αγγλικό Firmware - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 4.0.10 V2 Stable] που υπάρχει παραπάνω και με το 3αρι δεν είχα κανένα πρόβλημα. Με το 4αρι τώρ…