Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 103.
-
Bluetooth προβλημα
ΜήνυμαΠρέπει να βάλεις driver... Το έχω κάνει δοκιμή και εγώ σε win7 και ζητάει drivers...
-
Ποοοοοο Μήπως να κάναμε μια live μετάδοση της κλήρωσης??
-
Μήπως είναι φυσιολογικό αυτό....για κατανάλωση ενέργειας??
-
Android 7
ΜήνυμαΟπότε περιμένουμε.... έχει βγεί για κάποιο κινητό xiaomi?
-
Πότε θα γίνει η κλήρωση??
-
Android 7
ΜήνυμαΘα μπορέσουμε εμείς με τα Redmi Pro να βάλουμε Andoid 7 ?? Και αν ναί πότε θα γίνει αυτό?
-
Καλή επιτυχία σε όλους....
-
Wi-fi not connect [SOLVED]
ΜήνυμαΠαιδιά μάλλον είχα κάνει μλκια.....εγώ...δεν είχα βάλει το autoconnect....Aaaaa Ευχαριστ'ω πολύ...
-
πυξιδα
ΜήνυμαΚαι εγώ παιδιά το ίδιο κάνω...δεν ξέρω γιατί το έχουν κάνει έτσι!!!!
-
ΜήνυμαΝαι το εχω κάνει, γιατί μόλις πατάω πάνω στο όνομα του wi-fi συνδέεται κατευθείαν, χωρίς να ρωτάει κωδικό. Απλώς όταν φτάνω στην εμβέλεια του wi-fi δεν συνδέεται μόνο του.
-
ΜήνυμαΚαλησπερα. Ενώ έχω ανοιχτό το wifi στο σπίτι, οταν φεύγω κ ξαναγυρναω δεν συνδέεται αυτόματα....Μήπως υπάρχει κάποιο πρόβλημα? Σε άλλο κινητό που έχω παντος συνδέεται κανονικά μόνο στο redmi δεν μου συνδέεται.
-
Καλό θα ήταν να σε ενημερώνει αυτόματα κάποιες μέρες πρίν.
-
Αλλαγή στον τρόπο κλήσης
ΜήνυμαΕεεεελα ρε Μήτσο.... Μήπως να το βάζαμε σε ενα δημοψήφισμα ...?? Μπορεί να βγει Οχι και να το κάνουμε...
-
Αλλαγή στον τρόπο κλήσης
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Ρυθμισεις > κλείδωμα οθόνης > συντομεύσεις οθόνης κλειδώματος ? ” Nas δεν ενοοούσα αυτό... Λέω οταν είσαι στις κλήσεις και κάνεις δεξια slide πάνω σε ένα όνομα ή απο τον τηλεφωνικό κατάλογο να παίρνει τηλέφωνο.