Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 103.
-
Αλλαγή στον τρόπο κλήσης
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Ενδιαφέρον ακούγεται αλλά το βρίσκω λίγο δύσκολο... ” Μπορούμε να ενημερώσουμε κάποιον προγραμματιστή να το κοιτάξει?? Δεν γνωρίζω ποιος ασχολείται με αυτό...!!!
-
Αλλαγή στον τρόπο κλήσης
ΜήνυμαΘα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια ρύθμιση ετσι ώστε να αλλάξουμε τον τρόπο κλήσης. Δλδ κάνοντας slide δεξιά να παίρνει τηλέφωνο και αριστερά να στέλνει μήνυμα , όπως είναι στα samsung π.χ. Και αν δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα μπορούν οι προγραμματίστες να την βάλουν???
-
Καλημέρα... Μόλις flasara κατευθειαν την τελευταία ROM XTRVbeta1-7.2.23 σε REDmi pro 32gb. Μια χαρά όλα....
-
Καλησπερα. Σε συνέχεια από την αναβάθμιση που έκανα.εχθες. Είδα στο κινητό ότι έχει εγκατασταθεί το supersu και root explorer. Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με αυτα? Πρέπει να τα βγάλω και αν ναι πως?
-
παίδες όλα καλα...στελνω κιόλας από το "καινουριο" κινητό.....κ από την εφαρμογή του forum....ας είναι καλά ο lallas.... Εντάξει υποκλινομαι 10 λεπτά έκανε ο παίχτης....
-
Καλησπέρα παιδιά... Δεν πρόλαβα να δω το μήνυμα που μου είχε στείλει ο nasdriver...να έπερνα το τηλεφωνο μαζί μου Αθήνα... Τέλος πάντον... έκανα μια διαδικασία που μου είπε ο lallas... -πήγαινε στο κεντρικό μενού του τςρπ -twrp -πάτα cancel εκεί στο ερρορ -και πήγαινε πίσω πίσω πίσω -να βγεις κεντρικό μενού -μετά πας wipe->format->yes -πατάς το κουμπάκι που γράφει format -και με το που φορτώσει σου λέει να γράψεις yes -το πληκτρολογείς και εντερ -αφού τελειώσει -πας πίσω πάλι στο κεντρικό μενού …
-
τίποτα δεν κάνει...Γράφει μόνο . Updater process ended with error :7 Θα μπώ πάλι το βράδυ παιδιά για βοήθεια και συνέχεια...πρέπει να κατέβω Αθήνα για κατι δουλειές.
-
Με την διαδικασια των εντολών μου εβγαλε μόλις τώρα αυτο το σφάλμα (παραθεση σε φώτο) περίπου στο 48%. και στο cmd εχει σταματήσει...παραθέτω φώτο. Τι κάνω περιμένω...? Πως βάζω φώτο? εβαλα δυο στο Imagebanana.com μπορείτε να τις δείτε?
-
Καλήσπέρα και συγγνωμή για τα greeklish. Τον δοκίμασα και τον οδηγό sideload -> Ελληνικός οδηγός Flash την GTV Rom μέσω εντολών adb (adb sideload method) αλλα μου εβγαζε error στο κινητο και δεν προχώγε...πρέπει να περιμένω πολύ ώρα όπως λέει και στον οδηγό για να περάσει στο κινητο?
-
ok molis giriso spiti tha sas balo. =============== Ιαν 16th 2017, 10:04am =============== den bgazei kapoio sfalma stin diadiakasia.apla den blepo to zip arxeio.h ekdosi pou exo einai entaxei? Miui 8 7.1.12/beta ? meta mpaino me twrp kai exo to problima den blepo to zip.
-
den mporo na grapso ellinika SORRY. oxi den. to blepo to zip me tipota den xero giati.exo psaksei olous tous fakelous.
-
paidia akoma den.mporo na.kano kari.exo balei Miui 8 7.1.12 beta k den mporo na kano tipota. den blepo to arxeio zip mesa k meta prpei na kano flash pali thn ekdosi. tora stelno apo to kinito k einai ola kinezika.
-
οκ προχωραω =============== Ιαν 16th 2017, 1:18am =============== Δεν το βρισκω το zip ρε παιδια... το εβαλα χυμα στο κινητο και δεν το βρισκω..
-
Ναι το έχω βάλει στον φακελο download... Θέλει να το βάλω χύμα στο κινητό?
-
δεν βρισκω στο install μεσα στο TWRP τον φακελο με το download... δεν μου το βγαζει πουθενα...
-
τα εχω κάνει όλα... εχω περασει την rom μεσα και παταω install αλλα δεν βρίσκω τον φακελο με το download... εν το μεταξυ... εκανα επανεκίνηση το system και δεν ξεκινάει.....κολλάει στο mi.com.... Ωραία το κόλησα μάλλον...!!! Τι κάνω τώρα?? Υπάρχει κάποιος άλλος οδηγός?
-
ναι ειναι ξεκλειδωτο ακόμα... Οπότε πάω στο οδηγό που είπα?
-
Οκ προχωράω και αν χρειαζστώ κάτι άλλο θα σας στείλω. Ευχαριστώ. =============== Ιαν 15th 2017, 11:34pm =============== Παιδιά μόλις έβαλα την MIUI 8 7.1.12 / beta Τώρα πάω Εδώ Flash την ελληνική για πρώτη φορά?
-
Να την δοκιμάσω με adb sideload?