Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 69.
-
καλήμερα παιδιά και ευχαριστούμε για τις ρομ μια απορία έχω στον ota updater δεν φαίνεται η αναβάθμιση για το Redmi 1S
-
Ειδοποιήσεις εικονιδίων
ΜήνυμαΊσως δούμε φως στην καινούργια mui 6
-
Ειδοποιήσεις εικονιδίων
ΜήνυμαΌπως λέει ο Νασσος εκεί γίνεται στις άλλες εφαρμογές δεν έχω βρει να γίνεται δεν μπορούμε να βάλουμε ένα xiaomi 1s δίπλα σε iPhone 5s δυστυχώς ωραίο το λειτουργικό του πολλές δυνατότητες αλλα εγω το θεωρώ πολύ αδύνατο το 1s πάω για Motorola G
-
Για το 1s έχουμε κανά νέο παιδιά ;;;
-
καλησπέρα μια βοήθεια θέλω σχετικά με τα μηνύματα όταν μου έρχεται ένα νέο μήνυμα από επαφή που είναι αποθηκευμένη στο τηλέφωνο μερικές φόρες μου δείχνει μόνο τον αριθμό όχι όπως τον έχω αποθηκευμένο σαν επαφή είναι κάποιο bug ξέρει κανείς κάτι ?
-
Πρόβλημα με το ημερολόγιο
ΜήνυμαΚαλημέρα στην παρέα έχω ενα θέμα με το ημερολόγιο αφού αλλαξα θέμα στο κινητό η εφαρμογή ημερολόγιο έγινε στα κινέζικα μπορεί κάποιος να με βοηθήσει να το κάνω ελληνικό παλι
-
καλησπέρα στην παρεα μετά την επιτυχής αναβάθμιση στην 3.22 για το redrise 1s η εφαρμογή ημερολόγιο και σημειώσεις έγιναν κινέζικα έχει κάνεις το ίδιο θέμα??
-
Καλημέρα η 3.22 θα δωθει στο red rice 1s ??? και κάτι άλλο όταν πάω να ανοίξω την εφαρμογή mi key μου ζητάει αναβάθμιση πατάω πάνω και με πετάει στο play store όπου και δεν υπάρχει μήπως μπορεί κάποιος να βοηθήσει ;;
-
Ένα Μπράβο στα παιδιά του xiaomi hellas που προσπαθούν πάντα και μας δίνουν πάντα καινούργιες ρομ τα προβλήματα που λένε τα παιδιά υπάρχουν ελπίζω στο μέλλον να φτιαχτούν ένα άλλο θέμα που έχω παρατήρησή είναι με το πληκτρολόγιο όταν είμαι στο messenger το πληκτρολόγιο αργεί να ανοίξει και μερικές φόρες δεν ανοίγει καθόλου να γράψω πρέπει να κλείσω την εφαρμογή και να την ανοίξω
-
Καλησπέρα στην παρέα έχω ενα πρόβλημα με τα widjets όταν βάζω ενα widjet στην αρχική οθόνη όπως για παράδειγμα την ωρα δεν ανανεώνεται η ωρα όταν το κλειδώνω και το ξεκλειδωνω
-
Σύμφωνο Geoxiaomi τώρα για την μπαταρία 1 μέρα βαριά
-
για το Redmi 1S θα δωθει ?
-
Κολληματα με την 3.19
Μήνυματο εκανα και σε ευχαριστω αλλα παλι τα ιδια κανει εκει που το βρισκει το χανει στα ξαφνικα δεν μενει σταθερο
-
Κολληματα με την 3.19
ΜήνυμαTo Gps στην 3.19 εχει θεματα η μονο σε εμενα το κανει ??? δεν κανει lock ο δορυφορος