Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-69 από 69.

• Facebook

dskoumis - - Redmi 1S (Armani)

Μήνυμα

Οδηγός Αναβάθμισης Υλικολογισμικού (MIUI ROM) - 2ος Τρόπος (μέσω Recovery) στον οδηγο εδω υπαρχει το βημα 4 που δεν το εχω κανει << Επιλέγουμε την καθολικά προτεινόμενη επιλογή Wipe & Reset, ΜΟΝΟ αν έχουμε κάνει πλήρες BackUp, όπου επιλέγουμε να κάνουμε διαδοχικά Wipe Cashe και Wipe User Data αλλιώς προχωράμε στο επόμενο Βήμα>> πηγα κατευθειαν στο βημα Install update zip to System One. παιζει ρολο?

• Facebook

Μήνυμα

δεν υπαρχει updater !! εχω πεσει Θυμα πλαστου? τι μπορω να κανω για να βαλω την τελευταια εκδοση?

• Facebook

Μήνυμα

είναι αγορασμένο από το minideal

• Facebook

Μήνυμα

αυτή την έκδοση φοράει

• Facebook

Μήνυμα

update.zip ειναι τι μπορει να φταiει ? παει στο 99 και μετα μου λεει update fail

• Facebook

Μήνυμα

μια βοηθεια συγνωμη που σας ζαληζω αλλα ειμαι αρχαριος σε ολο αυτο

• Facebook

Μήνυμα

οπως ειναι το zip ??η να το κανω extract ? το λεω γιατι οταν παω recovery και το κανω update μου λεει update fail

• Facebook

Μήνυμα

σε ευχαριστω πολυ αλλα συγνωμη που ειμαι σε λαθος κατηγορια κατεβασα την τελευταια rom αλλα δεν μπορω να την εγκαταστησω διαβασα τις οδηγιες σας αλλα οταν μπαινω recovery και εχω βαλει στην καρτα sd το zip δεν μου το βρισκει το εχω μετανομασει σε update το τηελφωνο ειναι root

• Facebook

Μήνυμα

Καλησπέρα στην παρέα σήμερα παρέλαβα το red rice s1 έχω μια απορία έχει προεγκατεστημενο το Facebook και όταν πάω να κατεβάσω το καινούργιο από το play store δεν αφήνει να το κάνω εγκατάσταση έχει κανεις καμία ιδέα