το βρηκα απλα η miui 12 πολυ λαγκαρισμα εχεει γιατι ? επισης με ενεργοποιημενο το dark mode οταν παω να ανεβασω στορυ στο fb και γραψω ασπρα γραμματα παντα τα κανει μαυρα και δε φαινονται οταν εισαι σε μαυρο πλασιο ειανι θεμα miui h fb ?
Παράθεση από George Kaggelaris: “Θα μείνεις με την global ή θα βάλεις custom; ” εβαλα μολις την ελληνικη απλα ηθελα να ρωτησω επειδη ειμαι στο telegram στο xiaomi eu και εχει κατι αρχεια πχ που τα τρεχεις και κανουν διαφορα ισχυουν και στην ελληνικη μεσω twrp ? επισης χρειαζετε να κανω φλασ το τελευταιο twrp ? μου εχει κολλησει πολυ ωρα στο xtrv και δε ξερω γιατι
Παράθεση από amavroudis: “Θα έχει αναλάβει default τη λήψη των sms. Δες στις ρυθμίσεις του... Δες στις default εφαρμογές τι είναι επιλεγμένο στα sms...[/quoteμου εσπασε τα νευρα και αλλαξα ρομ το ιδιο μου εκανε και με την 11”
Παράθεση από amavroudis: “Επειδή στα στέλνουν στο λογαριασμό που αντιστοιχεί σε αυτό το messanger. Οτιδήποτε άλλο δεν έχει νόημα... ” τι εννοεις ? τα sms που μου στελνουν στον αριθμο του κινητου μου τα βγαζει σαν συνομιλιες στο 2o messenger χωρις εγω να εχω επιλεξει κατι
Παράθεση από echaosad: “Έχει βγει μόνο για beta testers. Οπότε υπομονή, σε λίγο καιρό θα βγει και επίσημα Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” ota.xiaomi-miui.gr/suktew23/roms/stable/MIUIv12/ εδω υπαρχει κατω κατω miui 12 για poco f1
Παράθεση από tassosmer: “Παράθεση από Gigantas: “εχει βαλει κανεις τη miui 12 να μας πει πως συμπεριφερετε το κινητο και αν εχει bugs ? ” Επίσημα δεν έχει βγει ακόμα. Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” εχει βγει νομιζω η 12 εδω για poco