Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 188.
-
Παράθεση από tzivas39: “Παράθεση από echaosad: “Σήμερα έπεσε στα χέρια μου ένα redmi note 7 και είδα ότι με την τελευταία αναβάθμιση 10.3.5.0 έχει επιλογή για σκούρο θέμα σε όλα τα μενού του κινητού. Εμείς στα poco με 10.3.6.0 τέτοια επιλογή ακόμη δεν έχουμε Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Πονεμένη ιστορια θα πω μια θεωρια συνομοσιας με το μυαλο μου η οποια μπορει να ισχυει μπορει και οχι. Το redmi note 7 ειναι της xiaomi της επισημης εταιρειας. Το δικο μας πολυαγαπημ…
-
Παράθεση από jimakos234: “Καλησπέρα παιδια. Γυρισα στην stable απο dev και μπορώ να πω οτι μου λείπουν καποια πραγματα απο την Dev. Ξερουμε πότε θα έχουμε νεα stable? Επισης έχει νόημα να περάσουμε καποιον αλλο kernel απο XDA, και αν ναι, θα χρειαζεται να τον ξαναπερναω μετα απο κάθε MIUI update? ” τι σου λειπει ?
-
Παράθεση από kaikas: “Παράθεση από Gigantas: “Και για τις ελληνικές stable ισχύει ότι θα βγαίνουν κανονικά? Οποίος έχει stable ελληνική μπορεί να μας πει αν έχουν ειδοποιήσεις μόνιμες? ” Stable θα περνούμε, αλλά για ειδοποιήσεις ακόμα δεν έχουμε μόνιμα. ” οποτε μεχρι να παρουμε μονιμα ειδοποιησεις μενω σε ελληνικη dev και περιμενω
-
και γω εχω προβλημα ασυμβατοτητας ημουν σε dev eu και ειχα κανονικα την εφοαρμογη samsung wearable περασα στην ελληνικη dev και παω να κατεβασω την εφαρμογη και μου λεει στο playstore οτι η συσκευη μου δεν ειιναι συμβατη και τελικα το κατεβασα απο αλλου και δουλεωε κανονικα τι παιζει ? επισης το gbinsta οταν το κανω εγκατασταση και κανω συνδεση μεσω fb μου πεταει σφαλμα ενω σε eu δουλευε κανονικα να ειναι τυχαιο ? Παράθεση από apostolisni: “Το Poco f1 δεν έχει China source. Αυτό σημαίνει ότι θα …
-
και γω εχω προβλημα ασυμβατοτητας ημουν σε dev eu και ειχα κανονικα την εφοαρμογη samsung wearable περασα στην ελληνικη dev και παω να κατεβασω την εφαρμογη και μου λεει στο playstore οτι η συσκευη μου δεν ειιναι συμβατη και τελικα το κατεβασα απο αλλου και δουλεωε κανονικα τι παιζει ? επισης το gbinsta οταν το κανω εγκατασταση και κανω συνδεση μεσω fb μου πεταει σφαλμα ενω σε eu δουλευε κανονικα να ειναι τυχαιο ?
-
με ποιο τροπο μπορω να πληρωσω για vip συνδρομη ?
-
ωωωω ευχαριστωωω θα βαλω την ελληνικη μολις βγει η 9.6.27 αλλη μια ερωτηση Όταν ήσουν στο συρτάρι εφαρμογών και έκανες από αριστερά δεξιά δύο φορές σου έδειχνε τις κρυφές εφαρμογές που μπορούσες να κρύψεις και ανοιγανε η με φόντο η με αποτύπωμα. Στην 9.6.27 βγάλανε το αποτύπωμα και πρέπει κάθε φορά να κάνεις εκεί το φόντο με τις τελιτσες
-
Παράθεση από tsigpan: “Αν έχεις ξαναβάλει lineage σε συσκευή σου και σου αρέσει, μια χαρά τρέχει στο poco f1. Το face unlock μόνο δεν ξέρω αν υπάρχει στα χαρακτηριστικά της rom, εγώ πάντως δεν το βρίσκω. Στάλθηκε από το POCO F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatal ” Παράθεση από tsigpan: “Αν έχεις ξαναβάλει lineage σε συσκευή σου και σου αρέσει, μια χαρά τρέχει στο poco f1. Το face unlock μόνο δεν ξέρω αν υπάρχει στα χαρακτηριστικά της rom, εγώ πάντως δεν το βρίσκω. Στάλθηκε από το POCO F1 μου χρησιμοποι…