Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 188.

• Πείραζει που έχω μείνει στη τελευταία dev ελληνική και δε περνει update εδώ και πόσο καιρό? Μήπως να βάλω καμια pixel experience?

• εχω την ελληνικη dev ξερουμε που θα βρουμε την τελευταια εκδοση netlfix να παιζει στο poco μας ? εχω βαλει μια ποιο παλια αλλα την τελευταια την κατεβασα απο ενα site αλλα δε παιζει

• Παράθεση από tzivas39: “Παράθεση από echaosad: “Σήμερα έπεσε στα χέρια μου ένα redmi note 7 και είδα ότι με την τελευταία αναβάθμιση 10.3.5.0 έχει επιλογή για σκούρο θέμα σε όλα τα μενού του κινητού. Εμείς στα poco με 10.3.6.0 τέτοια επιλογή ακόμη δεν έχουμε Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Πονεμένη ιστορια θα πω μια θεωρια συνομοσιας με το μυαλο μου η οποια μπορει να ισχυει μπορει και οχι. Το redmi note 7 ειναι της xiaomi της επισημης εταιρειας. Το δικο μας πολυαγαπημ…

• βγηκε η 10.3.6. σε eu stable οποτε προφανως θα βγει και στην ελληνικη αλλα πως μπορουμε να δουμε αν φτιαξανε τπτ πχ ειδοποιησεις η dark mode κτλ ?

• Παράθεση από jimakos234: “Καλησπέρα παιδια. Γυρισα στην stable απο dev και μπορώ να πω οτι μου λείπουν καποια πραγματα απο την Dev. Ξερουμε πότε θα έχουμε νεα stable? Επισης έχει νόημα να περάσουμε καποιον αλλο kernel απο XDA, και αν ναι, θα χρειαζεται να τον ξαναπερναω μετα απο κάθε MIUI update? ” τι σου λειπει ?

• Παράθεση από kaikas: “Παράθεση από Gigantas: “Και για τις ελληνικές stable ισχύει ότι θα βγαίνουν κανονικά? Οποίος έχει stable ελληνική μπορεί να μας πει αν έχουν ειδοποιήσεις μόνιμες? ” Stable θα περνούμε, αλλά για ειδοποιήσεις ακόμα δεν έχουμε μόνιμα. ” οποτε μεχρι να παρουμε μονιμα ειδοποιησεις μενω σε ελληνικη dev και περιμενω

• Και για τις ελληνικές stable ισχύει ότι θα βγαίνουν κανονικά? Οποίος έχει stable ελληνική μπορεί να μας πει αν έχουν ειδοποιήσεις μόνιμες?

• Ξέρει να μας ενημερώσει κάνεις σχετικά με τις ενημερώσεις σε poco στις ελληνικές stable και αν έχουν ειδοποιήσεις μόνιμες και αν έχουν dark Mode?

• Η τελευταία ελληνική stable έχει μόνιμες ειδοποιήσεις και dark Mode? Ελληνικές stable θα περνούμε κανονικά αναβαθμίσεις η πρέπει να πάμε όλοι σε global stable?

• Δε βλέπω να περνούμε ξανά dev

• Παράθεση από apostolisni: “@Gigantas από αυτή την Παρασκευή λογικά δεν θα βγει νέα Dev. Μπορείς να πας και σε xtrv stable. Όχι απαραίτητα global. Αυτές θα συνεχίσουν να βγαίνουν κανονικά. ” που δεν εχει μονιμες ειδοποιησεις καθως και καμια stable

• και γω εχω προβλημα ασυμβατοτητας ημουν σε dev eu και ειχα κανονικα την εφοαρμογη samsung wearable περασα στην ελληνικη dev και παω να κατεβασω την εφαρμογη και μου λεει στο playstore οτι η συσκευη μου δεν ειιναι συμβατη και τελικα το κατεβασα απο αλλου και δουλεωε κανονικα τι παιζει ? επισης το gbinsta οταν το κανω εγκατασταση και κανω συνδεση μεσω fb μου πεταει σφαλμα ενω σε eu δουλευε κανονικα να ειναι τυχαιο ? Παράθεση από apostolisni: “Το Poco f1 δεν έχει China source. Αυτό σημαίνει ότι θα …

• και γω εχω προβλημα ασυμβατοτητας ημουν σε dev eu και ειχα κανονικα την εφοαρμογη samsung wearable περασα στην ελληνικη dev και παω να κατεβασω την εφαρμογη και μου λεει στο playstore οτι η συσκευη μου δεν ειιναι συμβατη και τελικα το κατεβασα απο αλλου και δουλεωε κανονικα τι παιζει ? επισης το gbinsta οταν το κανω εγκατασταση και κανω συνδεση μεσω fb μου πεταει σφαλμα ενω σε eu δουλευε κανονικα να ειναι τυχαιο ?

• Δύο zip αρχεία που είδα στους φακέλους το dolby και το magisk τι είναι και σε τι χρησιμεύουν?

• με ποιο τροπο μπορω να πληρωσω για vip συνδρομη ?

• εμεις που εχουμε pocophone θα ξαναπαρουμε dev ? γιατι καποου ακουσα οτι επειδη το pocophone δε βασιζετε στην κινεζικη ρομ και θα σταματησει η dev ισχυει ?

• ωωωω ευχαριστωωω θα βαλω την ελληνικη μολις βγει η 9.6.27 αλλη μια ερωτηση Όταν ήσουν στο συρτάρι εφαρμογών και έκανες από αριστερά δεξιά δύο φορές σου έδειχνε τις κρυφές εφαρμογές που μπορούσες να κρύψεις και ανοιγανε η με φόντο η με αποτύπωμα. Στην 9.6.27 βγάλανε το αποτύπωμα και πρέπει κάθε φορά να κάνεις εκεί το φόντο με τις τελιτσες

• εγω ειμαι με eu dev και απ οτι διαβαζω η ελληνικη βασιζεται στην eu απλα στην eu στο μενου των ρυθμισεων εχει μεσα μαζι με τα ελληνικα και αγγλικα σε καποιες ρυθμισεις αυτο ισχυει και στην ελληνικη η ειναι ολα ελληνικα ?

• Ξερουμε αν σε stable eu εχει ειδοποιησεις μονιμα πανω αριστερα και dark mode ? και το ιδιο και για την ελληνικη stable

• Παράθεση από tsigpan: “Αν έχεις ξαναβάλει lineage σε συσκευή σου και σου αρέσει, μια χαρά τρέχει στο poco f1. Το face unlock μόνο δεν ξέρω αν υπάρχει στα χαρακτηριστικά της rom, εγώ πάντως δεν το βρίσκω. Στάλθηκε από το POCO F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatal ” Παράθεση από tsigpan: “Αν έχεις ξαναβάλει lineage σε συσκευή σου και σου αρέσει, μια χαρά τρέχει στο poco f1. Το face unlock μόνο δεν ξέρω αν υπάρχει στα χαρακτηριστικά της rom, εγώ πάντως δεν το βρίσκω. Στάλθηκε από το POCO F1 μου χρησιμοποι…