Παράθεση από tsigpan: “Καλησπερα. Απο LineageOS 16.0 γινεται να ξαναγυρισω στην Ελληνικη ρομ με twrp που ειχα παρει; Να υποθεσω τα ARB δεν ισχυουν οταν πας απο custom rom σε custom rom αλλα μονο απο επισημη σε επισημη; ” εγω που σκεφτομαι να παω σε lineage την προτεινης η να αφησω την dev eu και να παω στην ελληνικη dev ?
Παράθεση από Alexis1991: “@Gigantas ναι έχει κανονικά πάνω αριστερά τις ειδοποιήσεις, και έχει dark mode. Αλλά όχι σε όλα τα μενού, πχ στο μενού εφαρμογών που το τραβάς από κάτω είναι λευκό το φόντο.. ” εκει αλλαζει απο το lancher νομιζω και γινετε μαυρο
Παράθεση από Alexis1991: “Στο δικό μου poco με την XTRV που είμαι και unlocked bootloader υπάρχει στο play store η εφαρμογή, κ μπορώ να την χρησιμοποιήσω κανονικά .. ” εχεις dark mode και ειδοποιησεις μονιμα πανω αριστερα ?ρωταω επειδη εχω eu dev και σκεφτομαι να βαλω την ελληνικη
Οταν η οθονη ειναι κλειστη και εχουμε face unlock πρεπει να πατησεις το πλαινο κουμπι και μετα να σε δει η καμερα για να ξεκλειδωσει η οθονη ?δε γινετε οπως ειναι η οθονη σβηστη να σε δει και ανοιξει χωρις να πρεπει να πατησει το πλαινο κουμπι ?
ωραια και αλλη μια ερωτηση καεβασα το youtube vanced και το micro g και ενω βαζω τα στοιχεια μου να συνδεθει καπου σκαλωνει και δε τα περνει ειναι θεμα εφαρμογης η θεμα ρομ ?
μια ερωτηση να κανω ? επειδη ακουσα οτι στην eu dev rom κραταει επανω αριστερα τις ειδοποησεις και εχει και dark theme η ελληνικη dev κραταει και αυτη ειδοποιησεις και εχει dark theme ?
μια ερωτηση να κανω ? επειδη ακουσα οτι στην eu dev rom κραταει επανω αριστερα τις ειδοποησεις και εχει και dark theme η ελληνικη dev κραταει και αυτη ειδοποιησεις και εχει dark theme ?
Παράθεση από greenalex1996: “Γίνεται αντί για το σπαστικό Poco launcher να βάλουμε το κλασσικό MiUI launcher χωρίς app drawer? ” αυτο με ενδιαφερει να το μαθω και γω