Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-33 από 33.

• ZTE Redbull V5 V9180 Problems

the_saint_gr - - ZTE

Μήνυμα

μόλις το δοκίμασα. δεν κάνει τίποτα

the_saint_gr - - ZTE

Μήνυμα

Καμία ιδέα κανείς; Έστω που θα μπορούσα να το παω να το δουν; Κρίμα να πάει έτσι χαμένο το κινητό

the_saint_gr - - ZTE

Μήνυμα

έχω δοκιμάσει διάφορες rom. αυτή στην στιγμή έχω nubia. Σε καμία rom δεν βρήκα άκρη με το engineering mode. Η Αλήθεια είναι ότι έχω απελπιστεί.

the_saint_gr - - ZTE

Μήνυμα

υποψιάζομαι ότι λείπει το engineermode.odex ή το engineermode.apk. Μπορώ να το βρω κάπου άραγε;

the_saint_gr - - ZTE

Μήνυμα

υποψιάζομαι ότι αυτός ο κωδικός είναι για να δίνει μόνο αυτές τις πληροφορίες, αλλά δεν έχω βρει κάποιον άλλο που να δουλεύει. ακόμη και η εφαρμογή που έχει μαζί από την etalk και μέσω της οποίας υποτίθεται ότι μπορείς να πας στο engineering mode στο ίδιο σημείο με πηγαίνει.

the_saint_gr - - ZTE

Μήνυμα

Είσαι άψογος! Σε ευχαριστώ πολύ. Δουλεύει τώρα το Recovery. Ήδη δοκίμασα 1-2 roms αλλά δυστυχώς δεν βλέπω κάποια αλλαγή στο engineering mode. Προσπαθώ να μπω με *#*#4636#*#* αλλά δεν μου δίνει επιλογή για να αλλάξω την ένταση του ήχου. Μόνο μπαίνει στο "testing". Καμιά ιδέα για αυτό; Και πάλι ευχαριστώ

the_saint_gr - - ZTE

Μήνυμα

MSM8926

the_saint_gr - - ZTE

Μήνυμα

σύνδεσα το κινητό σε άλλον υπολογιστή και πλέον επικοινωνεί μέσω του adb για να του περάσω το CWM. Το θέμα είναι ότι στην διαδικασία φτάνω στο εξής error "error scanning partitions: No such file or directory" όταν προσπαθώ να περάσω το recovery.img. Καμιά ιδέα κανείς;

the_saint_gr - - ZTE

Μήνυμα

Καλημέρα. Για να αλλάξω το recovery δεν πρέπει να το κάνω μέσω της διαδικασίας σύνδεσης με τον υπολογιστή; Σε αυτή την διαδικασία δεν βλέπει το κινητό παρα μόνο ως δίσκο. Εκτός αν εννοείς να εγκαταστήσω κάποιο apk, το έκανα ήδη. Σε κάθε περίπτωση Υπάρχει κάπου η διαδικασία αντικατάστασης του.recovery Για να ξαναπροσπαθισω;

the_saint_gr - - ZTE

Μήνυμα

ορίστε και η φωτό Dropbox - Photo 7-6-15 - 19 06 51.jpg

the_saint_gr - - ZTE

Μήνυμα

Δεν το πήρα χαμπάρι αυτό που λες. Έχω το ZTE V5 Red Bull Youth V9180. Τι θα πρέπει να τσεκάρω;

the_saint_gr - - ZTE

Μήνυμα

ναι το έχω διαβάσει και έχω κατεβάσει και τις σχετικές rom, αλλά δεν μπορώ να τις περάσω με τίποτα στο τηλέφωνο αφού μου βγάζει λάθος στο verification κατά την εγκατάσταση.

the_saint_gr - - ZTE

Μήνυμα

Καλησπέρα. Αγόρασα ένα ZTE Redbull V5 V9180 και άρχισαν τα προβλήματα.Πιο συγκεκριμένα δεν ακούγεται ο ήχος από το internal speaker. Διάβασα ότι πρέπει να μπω σε engineering mode και να αυξήσω / αλλάξω την ένταση. Αλλά όταν προσπαθώ να μπω σε engineering mode δεν βλέπω επιλογές για να αλλάξω κάτι παρά μόνο πληροφορίες για τηλέφωνο, μπαταρία, στατιστικά και WiFi. Αφού δοκίμασα διάφορες αναλλακτικές, σκέφτηκα ότι ίσως η καλύτερη λύση θα ήταν να του εγκατστήσω κάποια άλλη rom μπας και στρώσει. Αλλά…