Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 50.
-
Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom με το Mi PC Suite για όλα τα Xiaomi (ακόμα και με κλειδωμένο Bootloader)
Sigou - - Διάφοροι Οδηγοί
Μήνυμαπαιδια που μπορω να βρω το εργαλειο απο τ 4ο βημα γιατι ειναι corrupted και εχει μονο αρχειο το adb.exe δεν εχει κανενα fastboot.bat..help
-
dual sim!!
Μήνυμαεχω παραγγειλει παρα πολλα χιαομι κινητα απο vickmall ξερω την διαδικασια..ξερεις εσυ αμα οι 2 σιμ στο κινητο ειναι active?δηλαδη να χρησιμποποιουνται ταυτοχρονα? ή πρεπει εσυ να επιλεγεις το δικτυο καθε φορα..Αυτο ρωτάω μόνο..
-
dual sim!!
Μήνυμαθελει να ναι και γρηγορο..151 ευρω ειναι αρκετα καλα λεφτα..Το θεμα είναι οπως ειπα οτι τις δεχεται τις δυο σιμ επιτυχως? ή θα υπαρξει καποιο προβλημα..Αν ειναι ολα οκ να προχωρησω σε παραγγελια.
-
dual sim!!
ΜήνυμαΚαλημέρα παιδιά.Μια ερωτηση σχετικα με τις 2 σιμ.Θελει ενας θειος μου καλο κινητο που να δεχεται dual sim.Πιστευω το redmi note 3 pro ειναι πολυ καλη επιλογη. Το θεμα ειναι τις δεχεται κανονικα χωρις κανενα προβλημα? Να προχωρήσω κανονικα σε αγορα?
-
Καλησπέρα παίδες.Θέλω λίγο τα φώτα σας σχετικά με τις rom gia redmi 2 την έκδοση με τα 1gb.Είχα βάλει στην κοπέλα μου πριν καιρο την dev rom 5.9.24 και παραπονιέται κάποιες φορές ότι της κολλάνε όλα καμία φορά δε μπορεί να σηκώσει το κινητό όταν την παιρνουν, κολλάει το messenger fb κλπ.Λέω να της βάλω νέα ρομ αλλά δε ξέρω ποια θα είναι η πιο καλή.Σκεφτόμουν να της βάλω την τελευταία dev που είναι και lollipop αλλά δε ξέρω αν το lollipop είναι καλύτερο σε ταχύτητα απο kitkat.Βοηθήστε με να επιλέ…
-
Έχω το xioami mi4 , και πρόσφατα έχασα τον φορτιστή.αγόρασα έναν universal από skroutz που υποστηρίζει fast charge και έχει 5V=2A όπως ο original tis Xiaomi αλλά το κινητό μου δε φορτίζει γρήγορα.ο φορτιστής είναι αυτός Φορτιστής πρίζας ταχείας φόρτισης 2A και καλώδιο 1m micro USB για Android - 23426 :: techiton.gr .Μήπως ξέρετε κάποιον φορτιστη εκτός απο τον original που να σας φορτίζει γρήγορα το κινητό?
-
για να βαλω αυτη τη ρομ μαζι με το Μ στο mi4 απλά κλασσικά την περνάω με τον συνηθισμένο τρόπο?Με τον updater δηλαδή και wipe cache?
-
Ερώτηση για όσους έχουν το redmi note 2.¨Ενας φιλος μου σκεφτεται να το αγορασει το 16gb/2gb 129 απο vickmall.Αξίζει σα κινητό ε οπως ολα τα xiaomi?Δεν εχει κανενα προβλημα υπερθερμανσης ή τιποτα αλλο παραξενο σωστα?
-
Παράθεση από caeser: “Παράθεση από Sigou: “caesar Αυτη η ρυθμιση εχει να κανει με την δονηση οταν πατας τα back home buttons του κινητου ή το πληκτρολογιο.εγω θελω να χαμηλωσω τη δονηση γενικα οταν μου στελνουν μυνημα οταν με παιρνουν τηλεφωνο γενικα. ” Χμμμ... οκ. Επειδή όμως δεν το έχω το πρόβλημα, μήπως ρυθμίζοντας αυτό που σου είπα ρυθμίζεται ταυτόχρονα και αυτό που λες? ” οχι δυστυχως δε το ρυθμίζει.ευχαριστώ πάντως.
-
caesar Αυτη η ρυθμιση εχει να κανει με την δονηση οταν πατας τα back home buttons του κινητου ή το πληκτρολογιο.εγω θελω να χαμηλωσω τη δονηση γενικα οταν μου στελνουν μυνημα οταν με παιρνουν τηλεφωνο γενικα.
-
Παιδια αυτο το πραγμα με την τοσο δυνατη δονηση μου χει σπασει τα νευρα.ειναι σιγουρα θεμα λογισμικου ή εχει χαλασει το μοτορακι και δονηται σα τρελο καθε φορα.και αν ειναι θεμα λογισμικου εχετε ιδεα αν το φτιαξουν ποτε?
-
Μουντα χρωματα
Sigou - - Mi-4 (Cancro)
Μήνυμαμπα τα ιδια...
-
Μουντα χρωματα
Sigou - - Mi-4 (Cancro)
Μήνυμανα παθαινω ακριβως αυτο που παθαινει και ο τυπος εδω.δειτε σας παρακαλω. Color losses in Redmi 2 Prime - Bugs - Xiaomi MIUI Official Forum
-
Μουντα χρωματα
Sigou - - Mi-4 (Cancro)
Μήνυμαοχι δε μπαινει.εχω την τελευταια dev.καποια στιγμη θα βαλω την stable να δω αν υπαρχει ακομα το προβλημα..αλλιως κατι μου λεει πως θα ναι hardware.και εχω χασει την εγγυηση γιατι χθες ανοιξα το κινητο επειδη ειχα ενα θεμα με την καμερα.μαυρη βουλα στις φοτο.αν δεις στο απο κατω θεμα που εχω δημοσιευση εχω επισυναψει και φοτο για το προβλημα της καμερας.(ναι δευτερο προβλημα) δε ξερω τι εγινε μου ματιασανε το κινητο..
-
Μουντα χρωματα
Sigou - - Mi-4 (Cancro)
Μήνυμααν το δεις απο πρωτη οψη θα πεις μια χαρα ειναι.αν το συγκρινεις ομως με τα χρωματα που εχει μετα την επανεκινηση θα πεις οχ κατι δε παει καλα.απλα ευχομαι να μην ειναι hardware το προβλημα
-
Μουντα χρωματα
Sigou - - Mi-4 (Cancro)
Μήνυματο βγαλα απο αυτοματο εκανα επανεκινηση ειχε οπως παντα ζωντανα και πολυχρωμα χρωματα.και οταν το κλειδωσα και το ξεκλειδωσα εγιναν παλι λιγο πιο μουντα.
-
Μουντα χρωματα
Sigou - - Mi-4 (Cancro)
Μήνυμαox σορρυ δε ξερω γιατι και ποτε ειχα βαλει το μοτορολα απο κατω..θα το διορθωσω καλα που μου το πες΄. οχι χιαομι μι4