Καλημέρα και οι δύο εργοστασιακές είναι μου κάνει 2-3κλησεις και μετά δεν έχει σήμα καθόλου.Γενικα δουλευει οπότε θελει.Την βάζω σε άλλο κινητό και δουλεύει κανονικά
Παράθεση από mixaliscy: “Ξεφύγαμε από το θέμα παιδιά.... ” Ερώτηση?Αυτό ποιό είναι?για να το βρω στις στην ενοτητα συσκευες? XIAOMI Redmi 4 Dual SIM 32GB Prime Edition Gold
Παράθεση από Antretng: “Εχει ιδια καμερα με rn4. Για αυτο και ειπα ειτε πας rn4 ειτε αλλαζεις κατηγορια. To 3s ειναι υποδεεστερο κινητο γενικα αλλα πολυ τιμιο και οικονομικο. Βλεπεις και κανεις. ” Απο ποιο μαγαζι προτεινεις Ελλαδα?το 3s?
Παράθεση από raniiti: “Παράθεση από TDMI: “Καλημερα την βοηθεια σας.Μεχχρι χτες κατοχοσ p8 lite.Θέλω να αγοράσω το REDMI NOTE 3 ΑΠΟ ΤΟ YOU.GR που το εχει βγαλει σε προσφορα.απλα διαβασα ολοι γραφανε αρνητικα γιατην καμερα.Υπαρχει περιπτωση να ειναι χειροτερη απο το p8 lite?Τόσο προβλημα στο σκοτάδι?Ευχαριστω! ” Καλύτερη είναι,και εγώ προχτές πήγα από το p8lite στο rn3 pro ” Σε γενικεσ γραμμες πολυ καλυτερο? Φωτο το βραδυ? =============== Φεβ 12th 2017, 3:00pm =============== Παράθεση από Antretn…
Καλημερα την βοηθεια σας.Μεχχρι χτες κατοχοσ p8 lite.Θέλω να αγοράσω το REDMI NOTE 3 ΑΠΟ ΤΟ YOU.GR που το εχει βγαλει σε προσφορα.απλα διαβασα ολοι γραφανε αρνητικα γιατην καμερα.Υπαρχει περιπτωση να ειναι χειροτερη απο το p8 lite?Τόσο προβλημα στο σκοτάδι?Ευχαριστω!