Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-18 από 18.
-
συγνωμη αλλα δεν ασχολουμε και πολυ με τα κινητα οποτε δεν ξερω τι ειναι το bl. θελω να περασω μια ρομ που να περνει αναβαθμισεις. επισης αν ακολουθησω τον οδηγο που μου εδωσες μπορω να βαλω την Stable ROM η την Developer ROM ?οποια θελω απο τις 2? ποια θεωρειται καλυτερη? συγνωμη που σας ζαλιζω ....
-
καλησπερα. εχω προσπαθησει να ξεκλειδωσω το redmi note 4 και δεν γινεται τιποτα!μου εχει ερθει κωδικος εχω ακολουθησει τα βηματα και δεν γινεται τιποτα...κολαει στο 50%! εχω βαλει το ιδιο mail και στο κινητο κ στο pc! παιζει κανενα ρολο που το αιτημα του ξεκλειδωματοσ μου ηρθε 1 μηνα πριν και εγω προσπαθω τωρα?
-
redmi note 4
Μήνυμαναμε παλι....εκανα αιτηση για να το ξεκλειδωσω και ολα πηγαν κατ'ευχην...απ'οτι διαβασα αυτο θα ερθει σε μηνυμα και τι μορφη θα εχει?αριθμος?τι θα κανω εγω με εκεινο το μηνυμα...σορρυ αλλα δεν καταλαβα μετα την διαδικασια!αν εισαι εδω και εχεις ορεξη απαντας...
-
redmi note 4
Μήνυμακαι μια τελευταια ερωτηση και μετα θα σε ζαλισω παλι την αλλλη εβδομαδα αν ειναι ξεκληδωμενο το κινητο υπαρχει κανεναν ποιο ανεμακτος τροπος να παρω τις αναβαθμισεις? π.χ να το συνδεσω με το pc και να τις παρω απο εδω en.miui.com/download-309.html ?
-
redmi note 4
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “διαχείριση συσκευών ” μετα απο μαχη με το pc μου λεει οτι εχει windows xp και δεν μπορει να δει τη συσκευη ο υπολογιστης επειδη ειναι 200 χρονια πισω! λες να φταιει αυτο που δεν εκτελει τις εντολες? θα δοκιμασω και απο το λαπτοπ στο σπιτι μου την αλλη εβδομαδα να δω αν απο εκει κανω δουλεια! σε περιπτωση που ειναι κλειδωμενο πρεπει να στειλω email για να μου ερθει κωδικος ξεκλειδωματος?
-
redmi note 4
Μήνυμασχωραμε αλλα δεν εχω τις γνωσεις σου αλλα αν θελεις να με δουλεψεις καντο ελευθερα δεν κολαω ακολουθησα τον οδηγο για ΜΤΚ που λεει στο παραδειγμα!κατεβασα το φακελο adb.zip τον εκανα extract στο C:\ και εβαλα το κινητο σε fastboot mode!ανοιξα cmd και εκτελεσα τις εντολες! οταν λες το βλεπω στη διαχειρηση συσκευων τι εννοεις?
-
redmi note 4
Μήνυματο ειχα fastboot mode και το εβλεπα κανονικα στη διαχειριση συσκευων... τωρα το ανοιξα κανονικα να δω μηπως εγινε καμια χαζομαρα αλλα δουλευει οκ! να ξαναδοκιμασω?
-
redmi note 4
Μήνυμαευχαριστω πολυ για την χρησιμη βοηθεια....θα το τσεκαρω και θα σε "ζαλισω" παλι.... =============== Ιαν 5th 2017, 3:59pm =============== ακολουθησα τον οδηγο που μου ειπες για το bootloader και οταν εκτελω την εντολη fastboot getvar all μου ωγαζει αυτο και μενει εκει ο κερσορας να αναβοσβηνει με τις ωρες.... επισης δεν δεχετε αλλη εντολη το cmd...πρεπει να το κλεισω. μολις ακολουθησω ξανα τα βηματα παλι τα ιδια. μπορεις να βοηθησεις σε παρακαλω? forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/26955/
-
redmi note 4
ΜήνυμαΑν ειναι κλειδωμενο η οχι τι γινεται? συγνωμη αν σε ζαλιζω....
-
redmi note 4
ΜήνυμαΧιλια συγνωμη για τα greeklish....απο κεκτημενη ταχυτητα... Εχω αυτη την εκδοση Το πηρα απο το banggood forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/26943/ .jpeg
-
redmi note 4
Μήνυμαkalimera! exw to redmi note 4 edw k 1,5 mina alla den mou exei erthei akoma anavathmisi! mou grafei oti exei tin: ekdosi MIUI MIUI 8 global 8.0.1.0 MBFCNDG|weekly exw diavasei se arketous oti exoun erthei anavathmiseis....kserei kaneis ti paizei?