Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-48 από 48.
-
Σεταρισμα νεας συσκευής
ΜήνυμαΚαλησπέρα Έχω τo Redmi 4A και μόλις πήρα το Redmi 5A Prieme Έκανα επαναφορά από το Μι cloud και έχουν περαστεί οι επαφές Για να βάλω τις εφαρμογές και τις ρυθμίσεις που είχα στο 4Α υπάρχει κάποιος τρόπος ή θα πρέπει να τις κάνω χειροκίνητα μία μία? Δεν ξέρω αν είμαι στο σωστό νήμα για την ερώυηση Ζητάω συγνώμη προκαταβολικά Ευχαριστώ
-
Άρα περιμένω Σωστά? Ευχαριστώ
-
Καλήμερα Έχω το redmi 4a με 8.5.7.0 stable Υπάρχει miui 9 ? Τι πρέπει να κάνω για update ? Ποια rom να κατεβάσω από το προηγούμενο post? Να περιμένω μέσω των "ενημερώσεων" από το τηλ? Δεν έχω ιδιαίτερες γνώσεις
-
Έχω κάνει λογαριασμό στο Mi cloud έχω ενεργοποιήσει το Wifi να γίνεται συγχρονισμός με τις επαφές αλλά δεν έχει περάσει καμία επαφή Το μόνο που συγχρονίστηκε ήταν οι φωτογραφίες Σημείωση ότι τις επαφές τις έχω περάσει από το Google Επίσης όταν ψάχνω για αντίγραφο Backup στο λογαριασμό λέει ότι δεν υπάρχει ενώ πριν έχω (????) δημιουργήσει αντίγραφο με την εντολή χειροκίνητα Τουλάχιστον λέει "γίνεται δημιουργία αντιγράφου"
-
Ευχαριστώ για τη βοήθεια Καλημέρα Έβαλα το Syncios στο τηλ και στο PC (προσοχή θέλει τελευταία version) και συνδέθηκε τέλεια Όσον αφορά το update έχω κατεβάσει στο τηλ (δεν θυμάμαι από που στο site αλλά ίσως να μην είναι για το redmi 4a) αυτό το αρχείο miui_HM4AGlobal_7.11.16_8881 7295bf_7.1zip με μέγεθος 1.2 GB Τι κάνω το ανοίγω ? το τρέχω? με ποια εφαρμογή? Το σβήνω? Περιμένω από τον updater νά έρθει άλλο αρχείο Miui9?
-
Έχω πρόβλημα με τη σύνδεση του Redmi 4a με το bluetooth του αυτοκίνητου Ενώ έχει κανονικά η σύζευξη με το που γίνεται κλίση η κλίση περνάει στο τηλ και αποσυνδέεται. Μπορώ να καλέσω αριθμό από το αυτοκίνητο αλλά μετά από το πρώτο κτύπημα περνάει στο τηλ. Εχω 8.5.7.0 Global σταθερή EDIT: Απενεργοποίησα το Wifi και όλα ΟΚ!!!!!!!
-
Δεν ξέρω άν σώθηκε η απάντησή μου γιαυτό και την γράφω ξανά 'Αρα ξεχνώ το Mi Pc suite Δοκίμασα και το Synios αλλά τίποτα Υπάρχει κάτι αντίστοιχο? Όσον αφορά τη Miui9 περιμένω τη Global stable για το Rolex To update θα γίνει από τηλ ή θα πρέπει να κατεβάσω την ROM και με κάποιον τρόπο να την περάσω? Ευχαριστώ για την βοήθεια
-
1. Πρόσφατα έγινα κάτοχος ένος Xiaomi redmi 4a 2/32GB Προσπαθώ να το συνδέσω με MI pC suite (windows 10) αλλά λέει ότι πρέπει να κάνω update To τηλ έχει MIuI 8.5.7.0 Global και Android 6.0.1 Έχω κάνει τη ρύθμιση "Επιλογές προγραμματιστών" 2.Τι πέπει να κάνω για να βάλω MIUI 9? Υ.Γ. Προσπάθησα να βρω κάτι στο site αλλά μπερδεύτηκα Δεν ξέρω τίποτα από προγραμματισμό