Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 98.
-
καλησπέρα σε ολους, πέρασα πριν κάποιες ωρες την xiaomi-miui-hellas-7.0_gemini_XTRV_Stable_V8.2.2.0 και εχω μερικά προβληματακια. Το ενα άνοιξα ενα άλλο θεματακι λύθηκε αμεσα. Το άλλο πρόβλημα είναι οτι πλέον δεν μου λειτουργεί η εφαρμογη της cosmote what up. Δεν νομίζω να είναι τυχαίο μόλις άλλαξα ρομ να έπεσε και κανένας σερβερ. Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει?
-
(Hidden Content)καλησπερα σε όλους. Έχω έναμησι μήνα περίπου το mi5 και προς το παρόν δεν έχω πάρει το αποτέλεσμα που θα ήθελα. Η πρώτη τον που έβαλα ήταν η v.8.1.9.0 nougat Δεν έμεινα καθόλου ικανοποιημένος από την μπαταρία και από το εξής : έχω δακτυλικό αποτύπωμα, όταν καλυφθεί ο αισθητήρας φωτός βγάζει μία ιδιοποίηση που λέει μην καλύπτετε την πόρτα και γραμμή της οθόνης για απανεργοποιηση πάτησε το κουμπί ένταση + και το κουμπί επιστροφής . Όταν τα πατούσα αυτά ξεκλειδώνε πολλές φορές το κι…
-
καλη επιτυχία
-
ναι τον έχω ξεκλειδώσει ελπίζω να μην κλειδώνει μόνος του θα δοκιμάσω και αυτόν τον τρόπο και βλέπουμε Ευχαριστώ =============== Μαρ 7th 2017, 4:29am =============== Το κατέβασα ξανά από τον υπολογιστή το πέρασα μέσα και μπήκα στο twrp το έκανα και έγινε μία χαρα. Τώρα ελπίζω να έχω διάφορα σε αυτή τη ρομ από την άποψη ενέργειας Ευχαριστώ για την βοήθεια
-
την προηγούμενη 7 έχω. Αλλά πήγα να κάνω ξανά την διαδικασία και το αρχείο της ρομ είχε διαγραφεί δεν ξέρω γιατί. Το ξανά κατεβάζω μπαίνει στο twrp πατάω install ( κατά την διάρκεια πέταξε κάτι σφάλματα για files corrupt ) Τελειώνει πατάω wipe davic κάνει επανάκκινηση άργησε να ανοίξει και τελικά δεν φαίνεται να έγινε η αναβάθμιση μιας και μπαίνω στις ρυθμίσεις και λέει ακόμα 8.1.9 Μετά πάω να δω αν υπάρχει ακόμα η ρομ που κατέβασα και ξανά έχει διαγραφεί
-
ok ευχαριστώ το κάνω και επανέρχομαι. Μήπως θα ήταν καλύτερη μία καθαρή εγκατάσταση;
-
- κανοντας wipe davic και catch θα διαγραφουν τα αρχεία μ;
-
καλησπερα σε όλους. Έχω την προηγούμενη έκδοση και θέλω να κάνω update σε αυτή την έκδοση. 1) Την κατεβάζω από τον υπολογιστή 2) την περνάω μέσα στο κινητό 3( πάω μέσα από το πρόγραμμά αναβάθμισης του κινητού και επιλέγω " επιλογή του πακέτου" διαλέγω το αρχείο που κατέβασα και πέρασα 4) κάτι κάνει και ζητάει επανάκκινηση Κάνω κανονικά και μπαίνει μόνο του στο twrp εκεί τι πατάω ;
-
MI5 πρόβλημα με την μπαταρία
Μήνυμαξανα περασα την ρομ όπως επισήμανε ο geoanto555 τωρα θα την δοκιμασω και θα επανερθω με πληροφοριες =============== Φεβ 21st 2017, 5:09pm =============== Έχω την εντύπωση πως δεν υπάρχει διαφορά με το πέρασμα της ρομ. Υπάρχει κάποια εφαρμογή να δω αν υπάρχει κάπου μεγάλη κατανάλωση χωρίς να χρειάζεται να είναι ροοτ;
-
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “εγω σου πρότεινα κ το σύστεμ. Τικ δλδ κ σε αυτό κ σερνεις απο κάτω. ” να σου πω την αλήθεια δεν έχω ιδέα τι είναι όλα αυτά όλα ότι μου προτείνεται θα το κάνω. backup έκανα πήγα να το αντιγράψω στο pc αλλά έβγαζε σφάλμα.
-
Μήνυμαπροχθες που την πέρασα μου έκανε εντυπωση πως ανοιξε σχετικά πολυ γρήγορα
-
Μήνυμααν είναι να την ξανά περάσω αφου κανω dalvik,cache, data μετα παταω ινσταλ?
-
ΜήνυμαΚαι μετα ξανα περναω την ρομ κανονικα? install..